Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
margo
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
AutorWiadomość
First topic message reminder :
[bylobrzydkobedzieladnie]
info
margaux vance ▪ mugolaczka ▪ absolwentka Beauxbatons (39 - 47) ▪ do 14. roku życia mieszkanka Francji, później Anglii ▪ od '47 stażystka (a później ratowniczka) w Czarodziejskim Pogotowiu Ratunkowym ▪ wolontariuszka na oddziale dziecięcym ▪ autorka ilustrowanych baśni dla dzieci ▪ członkini Zakonu Feniksa (od listopada '55) i jednostki badawczej (od maja '56)
garrett weasley bukiet białych konwalii ▪ powroty i rozstania ▪ pierścionek w szkatułce ▪ wiersze ▪ słodko-gorzka herbata ▪ spokojna przystań ▪ wyblakłe fotografie ▪ zaufanie ▪ zasklepione blizny ▪ ciche marzenia | ||
just tonks siostrzana przyjaźń ▪ ratowanie świata ▪ forty z poduszek ▪ słodkości ▪ karton wina ▪ zwierzenia ▪ obietnice ▪ dzielone sekrety ▪ duet niezwyciężony ▪ vanks ▪ zrozumienie ▪ telepatia ▪ leczenie ran | ||
brénainn weasley rodzina ▪ szachowe potyczki ▪ zwycięstwa i porażki ▪ pomoc ▪ obrazek na ścianie ▪ rozmowy ▪ łamanie języków ▪ ośli upór ▪ troska ▪ zaufanie ▪ zakon ▪ rany na ciele i duszy ▪ nocne wizyty | ||
neala weasley nadzieja ▪ ciepłe uśmiechy ▪ pączki z lukrem ▪ magia lecznicza ▪ intelektualne dyskusje ▪ młodsza siostra z wyboru ▪ troska ▪ sowia poczta ▪ trochę radości ▪ dobro i odwaga w czystej postaci | ||
benjamin wright wsparcie ▪ niechciane wspomnienia ▪ misja ▪ współlokator z przypadku ▪ potrawka merlina ▪ kanapki z szynką ▪ głośne koszmary, ciche rozmowy ▪ łzy ▪ tajemnicze labirynty ▪ gojenie ran ▪ żarty ▪ druga szansa | ||
duncan beckett przyjaźń ▪ bajkowa komitywa ▪ szczerość ▪ błękitny kubek w niezapominajki ▪ bukiety kwiatów ▪ słodkie naleśniki ▪ cerowane kieszenie ▪ przyszywane guziki ▪ złoto-czerwone piórko ▪ zapach beztroski | ||
samuel skamander okruchy wspólnej przeszłości ▪ ostrożne zaufanie ▪ aniołku ▪ obrona przed czarną magią ▪ nauka ▪ niegroźne tajemnice ▪ wsparcie ▪ dodatkowe barki do dźwigania rzeczywistości ▪ stalowe smoki | ||
sophia carter nowe znajomości ▪ raczkująca przyjaźń ▪ odbita klątwa ▪ łatanie ran ▪ kubek gorącej kawy ▪ szlachetne przekonania ▪ zrozumienie ▪ utrata ▪ ciepłe rozmowy ▪ wątpliwości ▪ zakon ▪ szczypta optymizmu ▪ odrobina odwagi | ||
frederick fox wspaniały pan lis ▪ przyjaźń ▪ troska ▪ szczypta metody w morzu szaleństwa ▪ wdzięczność ▪ zrozumienie ▪ ramię do oparcia ▪ zaufanie ▪ przyjazna twarz w tłumie ▪ ciepły uśmiech ▪ postrzępione rękawiczki ▪ ratunek | ||
miriam prewett biedroneczka ▪ bajki ▪ dwadzieścia kilogramów czystej radości ▪ sekretna melodyjka ▪ beże i błękity ▪ owce i motyle ▪ lekcje rysunku ▪ zabawa w liczenie ▪ troska ▪ wewnętrzna siła ▪ ciasto z jabłkami | ||
pomona sprout szpitalne korytarze ▪ niech giną złośliwi szlachcice ▪ partnerka w zbrodni ▪ rozrabiająca drużyna ▪ szara rzeczywistość ▪ zakon ▪ ratowanie świata ▪ niekwestionowany autorytet zielarski ▪ lody i wino | ||
robert lupin policjant i ratowniczka ▪ wewnętrzne żarty ▪ kubek z kawą ▪ złoto-czerwony szalik ▪ nadpalona fotografia ▪ żal ▪ wyrzuty sumienia ▪ podziemna jaskinia ▪ za mało, za słabo, za późno ▪ przepraszam | ||
dorea potter czysta iskierka ▪ piękne wspomnienie ▪ dziecięcy śmiech ▪ zaufanie ▪ miękki kocyk ▪ listy ▪ francuskie pejzaże ▪ przekreślone plany ▪ łzy ▪ chłodny nagrobek ▪ złożona obietnica ▪ puste objęcia | ||
charlus potter latające, świąteczne indyki ▪ bożonarodzeniowe życzenia ▪ szeroki uśmiech ▪ kredyt zaufania ▪ smutek ▪ żal ▪ świeca zdmuchnięta zbyt wcześnie ▪ gniew ▪ złość ▪ rozkopana ziemia ▪ obietnica | ||
hereward bartius wspólna krucjata ▪ niefortunne zaklęcia ▪ łatanie pojedynkowych obrażeń ▪ życzliwość ▪ szacunek ▪ współczucie ▪ zmartwienia i troski ▪ milczące spojrzenia ▪ wspomnienia pogrzebane pod ziemią | ||
minnie mcgonagall bożonarodzeniowe wieszanie jemioły ▪ dziewczyńska komitywa ▪ wielkie, złote serce ▪ ciepłe uśmiechy ▪ cichy podziw ▪ ściszone szepty ▪ beztroski chichot ▪ zakon ▪ zaczerwienione policzki | ||
lyra travers zapach płótna i farby ▪ ciepła przeszłość ▪ chłodna teraźniejszość ▪ niepewna przyszłość ▪ troska ▪ morze niezrozumienia ▪ rozczarowanie ▪ rodzina ▪ żal ▪ nadzieja ▪ duma ▪ przypadkowe spotkania | ||
barry weasley zmarnowane szanse ▪ odrzucona pomoc ▪ wyrzuty sumienia ▪ odległe wspomnienia ▪ pogrzebane nadzieje ▪ zagłuszone żarty ▪ pusty śmiech ▪ niepotrzebna śmierć ▪ świat, który okazał się nie być łaskawy | ||
inara nott radość ▪ słoneczne plamy na korytarzach ▪ bajki i rysunki ▪ odrzucone uprzedzenia ▪ beauxbatons ▪ harpie ▪ ciepłe wspomnienia ▪ zaufanie ▪ kładka pomiędzy ▪ złe wieści ▪ wyrzuty sumienia | ||
harriett lovegood beauxbatons ▪ pierścionki przyjaźni ▪ złote nici ▪ radosna młodość ▪ podekscytowane szepty ▪ słodko-gorzkie dzisiaj ▪ wsparcie ▪ mokre od łez ramiona ▪ tajemnice ▪ ciepłe objęcia | ||
tristan rosier ocean uprzedzeń ▪ ostre słowa ▪ gorzkie wyrzuty ▪ duma i pogarda ▪ zaciśnięte wargi ▪ wrogość ▪ zderzenie przekonań ▪ przepaść nieporozumień ▪ ogień i woda ▪ rozjątrzone rany ▪ echo nienawiści |
[bylobrzydkobedzieladnie]
sorrow weighs my shoulders down
and trouble haunts my mind
but I know the present will not last
and tomorrow will be kinder
Ostatnio zmieniony przez Margaux Vance dnia 17.06.18 9:02, w całości zmieniany 36 razy
Margaux Vance
Zawód : starszy ratownik magicznego pogotowia ratunkowego
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Panna
all those layers
of silence
upon silence
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
o ja też bym coś chciała bardzo
And on purpose,
I choose you.
.
I choose you.
.
Lilith Greengrass
Zawód : Auror
Czystość krwi : Szlachetna
Don't mistake my kindness for weakness,
I'll choke you with the same hands I fed you with.
Genetyka : Metamorfomag
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Mi się podoba - tylko w ramach uściślenia, klątwa nie czarnomagiczna, bo to były oficjalne pojedynki.
Ocalałeś, bo byłeś pierwszy
Ocalałeś, bo byłeś
Ocalałeś, bo byłeś
ostatni
Hereward Bartius
Zawód : Profesor w Hogwarcie
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Żonaty
Na szczęście był tam las.
Na szczęście nie było drzew.
Na szczęście brzytwa pływała po wodzie.
Na szczęście nie było drzew.
Na szczęście brzytwa pływała po wodzie.
Genetyka : Czarodziej
Lili, będziemy myśleć, tylko powiedz mi, gdzie uderzamy? Jak tak czytałam kartę, to w grę wchodzi chyba tylko coś świeżego, bo ze szkoły się nie znamy, po Hogwarcie Lili wyjechała i wróciła dwa lata temu - czyli już po tym jak Margie przeniosła się do rodziny w Kornwalii. Teraz jest z powrotem w Londynie od lutego tego roku, więc albo poznajemy się dopiero przez Zakon, aaalbo nie wiem, w Mungu? W Ministerstwie? Help! <3
Barty, ma się rozumieć! <33
Barty, ma się rozumieć! <33
Margaux Vance
all those layers
of silence
upon silence
Nieaktywni
Ja się dziwię, czemu mnie tu nie ma, była szwagierko
Barry Weasley
Zawód : sprzedawca u Ollivandera
Stan cywilny : Kawaler
Well someday love is gonna lead you back to me
But 'til it does I'll have an empty heart
So I'll just have to believe
Somewhere out there you thinking of me...
Genetyka : Zwierzęcousty
Jestem Januszem relacji Możemy rozwijać znajomość na podstawie Zakonu ale pewnie wcześniej mogłam wylądować parę razy w Mungu bo jestem ciapą i na treningach auroskich dostaje po dupce Ogólnie będę Cie kochać
And on purpose,
I choose you.
.
I choose you.
.
Lilith Greengrass
Zawód : Auror
Don't mistake my kindness for weakness,
Genetyka : Metamorfomag
Barry! Wpiszę Cię bardzo chętnie, powiedz mi tylko - czy my się lubiliśmy? :malpka:
Lili, kochaj mnie, kochaj. W takim razie zdecydowanie możemy kojarzyć się z munga, dodatkowo możemy (chyba) trochę znać się przez Inarkę, chociażby mgliście - a resztę ogarniemy zakonowo! Szkoda, że nie wpadasz na święta, ale jeśli zostanie nam trochę jedzonka, to chętnie Ci je podrzucę!
A do relacji Was wpiszę, jak znajdę Wam bajeczki i cytaty. *u*
Lili, kochaj mnie, kochaj. W takim razie zdecydowanie możemy kojarzyć się z munga, dodatkowo możemy (chyba) trochę znać się przez Inarkę, chociażby mgliście - a resztę ogarniemy zakonowo! Szkoda, że nie wpadasz na święta, ale jeśli zostanie nam trochę jedzonka, to chętnie Ci je podrzucę!
A do relacji Was wpiszę, jak znajdę Wam bajeczki i cytaty. *u*
Margaux Vance
all those layers
of silence
upon silence
Nieaktywni
Ja tak pod koniec waszego związku wpadłem w nałóg, więc wtedy mogliśmy się oddalić od siebie, bo wcześniej to nawet cieszyłem się szczęściem swego brata nie zważając na uwagi młodszej siostry. Może nieco z pozoru mogłem zerkać nieufnie wobec ciebie, lecz swoim gołębim sercem mogłaś przekonać mnie do siebie <3
A teraz to ja unikam rodzeństwa, jak diabła, staram się chodzić po zaufanych mi osobach się leczyć, by się nie wydały moje brudne sekrety :malpka:
A teraz to ja unikam rodzeństwa, jak diabła, staram się chodzić po zaufanych mi osobach się leczyć, by się nie wydały moje brudne sekrety :malpka:
Barry Weasley
Czyli Cię kocham, ale się martwię, jak się dowiem, że masz problemy, to będę wrzodem na tyłku.
Margaux Vance
all those layers
of silence
upon silence
Nieaktywni
Barry Weasley
hejka, chcesz być moją bffkom? bo razem pracujemy, a tylko ty nie uciekłaś mi jeszcze, wiec może lepiej jak przyjde i cie spytam czy byś chciała obie lubimy wezlejów, a ja garetowi uratowałam twarz przed poparzeniem
I get down to Beat poetry ◇ They say I'm too young to love you I don't know what I need They think I don't understand The freedom land of the seventies I think I'm too cool to know ya You say I'm like the ice I freeze I'm churning out novels like Beat poetry on Amphetamines endlesslove
polly czy bffką to nie wiem, bo znamy się raczej dosyć krótko - jest między nami za duża różnica wieku, żebyśmy mogły kumplować się w szkole, a jak polly kończyła beauxbatons, to margo akurat wyjechała z londynu; poznałyśmy się więc pewnie dopiero koło lipca tego roku, kiedy margie wróciła do pracy w pogotowiu. ale na pewno Cię lubię, podpytuję, co u Ciebie, możesz też wpadać do mnie na ploteczki - ostatnio pewnie rzadziej, odkąd mam w mieszkaniu pasażera na gapę. i jak będziesz miała jakieś problemy, to możesz od razu do mnie biec!
Margaux Vance
all those layers
of silence
upon silence
Nieaktywni
okejka, to dla mnie jesteś bffkom, nieważne że od kilku miesiecy dopiero, a ja dla ciebie czymśtam, ważne, że jest okok
I get down to Beat poetry ◇ They say I'm too young to love you I don't know what I need They think I don't understand The freedom land of the seventies I think I'm too cool to know ya You say I'm like the ice I freeze I'm churning out novels like Beat poetry on Amphetamines endlesslove
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
margo
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania