Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Robert Lupin
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
* romantyk, filozof, artysta
* w Hogwarcie w latach 1938-1945, Gryffindor
* Z zawodu pracownik magicznej policji, ale nie jest to szczyt jego marzeń; wolałby kręcić filmy, grać po barach na gitarze albo robić zdjęcia
* Trzy lata temu był rozpoznawany dzięki swoim zdjęciom, doczekał się kilku wystaw
* Można spotkać go w pubach: lubi czasami nie wrócić do domu na noc, ale cały wieczór spędzić nad butelką ognistej. Albo trzy.
* Jego przekonania polityczne odchylają się w stronę Zakonu
* Nie lubi kotów, ale ma jednego
* Nie lubi piegów
* Ma wspaniałą żonę, która nie musi wiedzieć o wszystkim (chociaż i tak pewnie jej powie)
Robert Lupin
* romantyk, filozof, artysta
* w Hogwarcie w latach 1938-1945, Gryffindor
* Z zawodu pracownik magicznej policji, ale nie jest to szczyt jego marzeń; wolałby kręcić filmy, grać po barach na gitarze albo robić zdjęcia
* Trzy lata temu był rozpoznawany dzięki swoim zdjęciom, doczekał się kilku wystaw
* Można spotkać go w pubach: lubi czasami nie wrócić do domu na noc, ale cały wieczór spędzić nad butelką ognistej. Albo trzy.
* Jego przekonania polityczne odchylają się w stronę Zakonu
* Nie lubi kotów, ale ma jednego
* Nie lubi piegów
* Ma wspaniałą żonę, która nie musi wiedzieć o wszystkim (chociaż i tak pewnie jej powie)
Magrit Lupinukochana
♥
Wypadła z lustra wprost w moje ramiona
Roger Elliotprzyjaciel
Jeden pokój, jedna myśl, duch w nas jeden wciąż
Garett Weasleyprzyjaciel
Jeden pokój, jedna myśl, duch w nas jeden wciąż
Inara Carrowsiostra
jedyna
Odnaleźliśmy się pod koniec życia
Adrien Carrowojciec siostry
on
Chyba za mną nie przepada, ale będziemy mieli wiele wspólnego
Ostatnio zmieniony przez Robert Lupin dnia 11.04.16 19:59, w całości zmieniany 2 razy
Robert Lupin
Zawód : magiczny policjant
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Żonaty
For somethin' that he never done.
Put in a prison cell, but one time he could-a been
The champion of the world.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
też mam piegi i to w sumie dużo
a gniew twój bezsilny niech będzie jak morze
ilekroć usłyszysz głos poniżonych i bitych
tylko nie policjant
Barry Weasley
Zawód : sprzedawca u Ollivandera
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Kawaler
Well someday love is gonna lead you back to me
But 'til it does I'll have an empty heart
So I'll just have to believe
Somewhere out there you thinking of me...
Genetyka : Zwierzęcousty
dwa piegusy do mnie przyszły :solol:
1. Garret - najśmieszniejsze jest to, że mieszkaliśmy razem w dormitorium przez siedem lat. Sądzę, że w pewnym momencie musiałem się zdobyć na to, aby ci to wybaczyć. Nie myśl, że robię wyjątki dla wszystkich - och, na pewno nie! Ale czy mieszkanie w jednym dormitorium do czegoś nie zobowiązuje? Mogłem przez całe trzy pierwsze lata spoglądać podejrzliwie w stronę twojej części pokoju, niech jedno wydarzenie zmieni moje podejście do Twoich piegów. A może widziałem cię całego czerwonego po spotkaniu z dziewczyną i uznałem, że ponieważ zlewa ci sie kolor skóry z piegami, to wcale nie jesteś aż taki przerażający? W zamian masz niepowtarzalną szansę na przerażanie mnie, bo jak obudzi mnie kiedyś twoja twarz nakrapiana, to mogę dostać zawału
2. Barry - boisz się, że dowiem się, co robisz nielegalnego? Mój drogi, ja już od dawna wiem, bardzo możliwe, że Twoi pracodawcy opłacają mnie, bym się nie interesował. A ja - wolę nie interesować się piegowatym chłopakiem. Podpadniesz mi? To zastanowie się, czy najpierw cie sprać, zabrać do brata, czy może odrazu przymknąć za nielegalną pracę.
1. Garret - najśmieszniejsze jest to, że mieszkaliśmy razem w dormitorium przez siedem lat. Sądzę, że w pewnym momencie musiałem się zdobyć na to, aby ci to wybaczyć. Nie myśl, że robię wyjątki dla wszystkich - och, na pewno nie! Ale czy mieszkanie w jednym dormitorium do czegoś nie zobowiązuje? Mogłem przez całe trzy pierwsze lata spoglądać podejrzliwie w stronę twojej części pokoju, niech jedno wydarzenie zmieni moje podejście do Twoich piegów. A może widziałem cię całego czerwonego po spotkaniu z dziewczyną i uznałem, że ponieważ zlewa ci sie kolor skóry z piegami, to wcale nie jesteś aż taki przerażający? W zamian masz niepowtarzalną szansę na przerażanie mnie, bo jak obudzi mnie kiedyś twoja twarz nakrapiana, to mogę dostać zawału
2. Barry - boisz się, że dowiem się, co robisz nielegalnego? Mój drogi, ja już od dawna wiem, bardzo możliwe, że Twoi pracodawcy opłacają mnie, bym się nie interesował. A ja - wolę nie interesować się piegowatym chłopakiem. Podpadniesz mi? To zastanowie się, czy najpierw cie sprać, zabrać do brata, czy może odrazu przymknąć za nielegalną pracę.
+smoke rings of my mind+If you missed the train I'm on You will know that I am gone You can hear the whistle blow a hundred miles
Robert Lupin
Jak to wiesz? Miejmy deal, że nie będziemy sobie przeszkadzać, a oboje będą żyli szczęśliwie. A jak podpadnę, to tylko nie zabieraj mnie do brata :malpka:
Barry Weasley
Zawód : sprzedawca u Ollivandera
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Kawaler
Well someday love is gonna lead you back to me
Genetyka : Zwierzęcousty
ech, pewnie ci zrobiłem terapię wstrząsową z tymi piegami - no nic, w miłości bratersko-dormitorialnej trzeba cierpieć! mogłeś uznać, że moja zawstydzona czerwień pięknie komponuje się ze złotymi piegami (prawie jak barwy gryffindoru, co nie), mogliśmy szorować razem puchary, mogłem podkradać ci nudne prace na eliksiry albo ty mnie, mogliśmy testować na sobie głupie zaklęcia transmutacyjne i lądować razem z skrzydle szpitalnym jako pół-ludzie pół-króliki albo próbowałeś przetransmutować mi piegi w kwiatki, a tylko podpaliłeś mi włosy i chodziłem naburmuszony przez kolejny tydzień?
teraz pewnie się szwendamy po barach. chcesz być moim kolegą, do którego będę pisać, kiedy będę chciał zapić smuteczki bez zbędnego rozmawiania o problemach?
teraz pewnie się szwendamy po barach. chcesz być moim kolegą, do którego będę pisać, kiedy będę chciał zapić smuteczki bez zbędnego rozmawiania o problemach?
No jasne, ze chce możemy wtedy siedzieć nad szklankami ognistej i mowic w nicosc, nic nie mówić
A wspominając nasze szkolne perypetie - jak zobaczę cie zaraz na spotkaniu Zakonu Feniksa, to lepiej żebym uznał, ze ostatnio mi o nim coś wspomniałeś ? Czy chcesz się narazić na wybielanie piegow Btw, czyj widok sprawia, ze rumienisz się tak bardzo?
A wspominając nasze szkolne perypetie - jak zobaczę cie zaraz na spotkaniu Zakonu Feniksa, to lepiej żebym uznał, ze ostatnio mi o nim coś wspomniałeś ? Czy chcesz się narazić na wybielanie piegow Btw, czyj widok sprawia, ze rumienisz się tak bardzo?
+smoke rings of my mind+If you missed the train I'm on You will know that I am gone You can hear the whistle blow a hundred miles
Robert Lupin
ja się już nie rumienię ale kiedyś się pewnie rumieniłem często!
i nie wybielaj mi piegów!! na potrzeby zachowania plam na twarzy mogę uznać, że dostałeś ode mnie jakiś list kiedyś albo coś zacząłem wspominać, ale nigdy nie skończyłem, a nazwa zakonu nie zdążyła jeszcze paść
i nie wybielaj mi piegów!! na potrzeby zachowania plam na twarzy mogę uznać, że dostałeś ode mnie jakiś list kiedyś albo coś zacząłem wspominać, ale nigdy nie skończyłem, a nazwa zakonu nie zdążyła jeszcze paść
skoro tak mówisz!
niech tak będzie, jestem bystry i szybko się połapię w sytuacji
niech tak będzie, jestem bystry i szybko się połapię w sytuacji
Robert Lupin
Przychodzę, żeby złapać coś ciekawego! Mamy tyle samo lat, chociaż byliśmy w dwóch różnych domach - trzymałam się z Krukonami, o. Mam trochę piegów, bo żem w połowie Weasleyka, kuzynka tych dwóch u góry. :moh:
Ja nie przeczuwałam, tyś nie odgadł, że
Nasze serca świecą w mroku
Nasze serca świecą w mroku
ej jestem kuzynką tej wyżej i w sumie też z Ravu jestem, ale znam Bena i Samuela znam i z Margo mieszkam i z Garrettem to się kumpluję w sumie też!
i w sumie to znam sporo zakonników ale w zakonie to od niedawna.
Lubić to się co najmniej musimy
może coś kiedyś ten teges, może się nawet mocniej kumplujemy czy coś. Ja w sumie głównie w towarzystwie facetów się po świecie pałętam także i u Twojego boku mogłam łazić i razem żeśmy an szlabany trafiali czy też swoimi wybrykami testowaliśmy cierpliwość opiekunów naszych domów.
No, także pomyśl i nie daj się prosić
i w sumie to znam sporo zakonników ale w zakonie to od niedawna.
Lubić to się co najmniej musimy
może coś kiedyś ten teges, może się nawet mocniej kumplujemy czy coś. Ja w sumie głównie w towarzystwie facetów się po świecie pałętam także i u Twojego boku mogłam łazić i razem żeśmy an szlabany trafiali czy też swoimi wybrykami testowaliśmy cierpliwość opiekunów naszych domów.
No, także pomyśl i nie daj się prosić
The Devil whispered in my ear, you are not strong enough to withstand the Storm. Today I whispered in the Devil's ear,
I am the Storm.
Justine Tonks
Zawód : auror, rebeliant
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Panna
The gods will always smile on brave women.
Like the valkyries, those furies who men fear and desire.
Like the valkyries, those furies who men fear and desire.
OPCM : 58 +2
UROKI : 36 +6
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 7 +3
TRANSMUTACJA : 6
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 15
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Metamorfomag
Zakon Feniksa
Strona 2 z 2 • 1, 2
Robert Lupin