Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Poczta Michaela
AutorWiadomość
- Kod listu:
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('LINK DO OBRAZKA TWOJEJ SOWY');"><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt">NADAWCA</span><div class="sowa3"><span class="adresat">ADRESAT </span><span class="tresc">TREŚĆ WIADOMOŚCI
<span class="podpis">PODPIS</span></span></div></div></div></div>
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Michael Tonks dnia 15.04.16 13:08, w całości zmieniany 2 razy
Przeczytaj Magrit Lupin
Drogi Michaelu,mam nadzieję, że moja wiadomość zastaje Cię w dobrym zdrowiu. Podczas naszego ostatniego spotkania - wciąż nie mogę uwierzyć, że wszystko potoczyło się w ten sposób, chyba jeszcze nie do końca dotarło do mnie, co to w ogóle znaczy - z wiadomych względów nie mieliśmy okazji dłużej porozmawiać. Mimo że poruszaliśmy z Bobbym ten temat już niezliczoną ilość razy, to tak naprawdę wciąż nie rozwiałam wszystkich swoich wątpliwości...
Piszę do Ciebie jednak także w innej sprawie. Mam nieco nietypową - jak na mnie? - prośbę. Liczę, wręcz głęboko wierzę, że Twoje umiejętności okażą się jak zwykle niezawodne! Choć tym razem chodzi o coś zupełnie innego niż wymyślne zaklęcia, pomagające mi stworzyć wymarzone lustra.
Nie chcę się tutaj rozpisywać, wszystko wyjaśnię, gdy tylko się spotkamy. O ile oczywiście znajdziesz dla mnie trochę czasu?
Pozdrawiam,
Magrit
Piszę do Ciebie jednak także w innej sprawie. Mam nieco nietypową - jak na mnie? - prośbę. Liczę, wręcz głęboko wierzę, że Twoje umiejętności okażą się jak zwykle niezawodne! Choć tym razem chodzi o coś zupełnie innego niż wymyślne zaklęcia, pomagające mi stworzyć wymarzone lustra.
Nie chcę się tutaj rozpisywać, wszystko wyjaśnię, gdy tylko się spotkamy. O ile oczywiście znajdziesz dla mnie trochę czasu?
Pozdrawiam,
Magrit
I show not your face but your heart's desire
Przeczytaj Lily MacDonald
Michael Tonks Dzień dobry,
piszę, ponieważ polecono mi pana jako osobę, która w temacie zaklęć nie ma sobie równych. Wiem także, że jest pan osobą zajętą jako nauczyciel w naszej pięknej Szkole Magii i Czarodziejstwa, mam jednak dość nietypową prośbę i olbrzymią nadzieję, że zechce pan znaleźć chwilę na jej potrzeby.
Zajmuję się - mówiąc bardzo bezpośrednio - sztuką oszukiwania, iluzjonizmem w świecie mugoli. Niedługo wrócę do Londynu po długiej obecności w Paryżu, co wiąże się z poszukiwaniem nowych współpracowników. Czy byłby pan zainteresowany dorywczą pracą związaną z dopracowywaniem występów? Chodzi o pomoc w wybraniu odpowiednich zaklęć i odpowiednim ich ukrywaniu przed oczami mugoli. Nie czaruję na scenie wiele, ale bardzo mi zależy na tym, żeby każdy element był w stu procentach idealny.
Oczywiście jestem zmuszona bardzo prosić o dyskrecję związaną z moim zawodem.
Serdeczne pozdrowienia,
Lily MacDonald
piszę, ponieważ polecono mi pana jako osobę, która w temacie zaklęć nie ma sobie równych. Wiem także, że jest pan osobą zajętą jako nauczyciel w naszej pięknej Szkole Magii i Czarodziejstwa, mam jednak dość nietypową prośbę i olbrzymią nadzieję, że zechce pan znaleźć chwilę na jej potrzeby.
Zajmuję się - mówiąc bardzo bezpośrednio - sztuką oszukiwania, iluzjonizmem w świecie mugoli. Niedługo wrócę do Londynu po długiej obecności w Paryżu, co wiąże się z poszukiwaniem nowych współpracowników. Czy byłby pan zainteresowany dorywczą pracą związaną z dopracowywaniem występów? Chodzi o pomoc w wybraniu odpowiednich zaklęć i odpowiednim ich ukrywaniu przed oczami mugoli. Nie czaruję na scenie wiele, ale bardzo mi zależy na tym, żeby każdy element był w stu procentach idealny.
Oczywiście jestem zmuszona bardzo prosić o dyskrecję związaną z moim zawodem.
Serdeczne pozdrowienia,
Lily MacDonald
Maybe I'm scared because you mean more to me than
any other person.
any other person.
Przeczytaj Lily MacDonald
Michael Tonks Czy w takim razie odpowiada Panu pierwsza sobota marca w godzinach popołudniowych? Zapraszam na kawę i coś słodkiego. Mam nadzieję, że przekonam Pana o nieszkodliwości mojego zawodu i zachęcę do współpracy. Jeśli nie - przynajmniej zjemy coś dobrego.
Do zobaczenia?
Lily MacDonald
Do zobaczenia?
Lily MacDonald
Maybe I'm scared because you mean more to me than
any other person.
any other person.
Przeczytaj Gellert Grindlewald
Michael Tonks W związku z ostatnimi niewyjaśnionymi zgonami jednorożców w Zakazanym Lesie zarządzam zakaz karania szlabanami opierającymi się na wysyłaniu tam uczniów. Ponadto proszę o szczególną ostrożność i pilnowanie podopiecznych, gdy spędzają czas na błoniach. Wszelkie zauważone nieprawidłowości przy granicy Lasu należy zgłaszać gajowej. Proszę być także do jej dyspozycji na wypadek, gdyby śledczy potrzebowali pańskiej pomocy. O dodatkowe szczegóły proszę pytać gajową. Gellert Grindelwald
Dyrektor Hogwartu
Dyrektor Hogwartu
Przeczytaj Albert Dippet
Michael Tonks Na mocy dekretu z dnia 6.04.56 r. nr 55 i 56 o kontaktach czarodziejów z mugolami wezwany Michael Tonks ma obowiązek stawić się na przesłuchanie w Ministerstwie Magii, na piętrze trzecim, w Departamencie Kontroli Magicznej, w sali 104, dnia dwudziestego piątego kwietnia.
Niestawiennictwo będzie skutkowało karą pozbawienia wolności na okres miesiąca.
Niestawiennictwo będzie skutkowało karą pozbawienia wolności na okres miesiąca.
Z wyrazami szacunku,
Albert Dippet Proszę nie rozpoczynać nowych wątków po fabularnej dacie 24 kwietnia. O realnej dacie rozpoczęcia eventu zostaniesz poinformowany w późniejszym czasie (najprawdopodobniej za pomocą prywatnej wiadomości).
Poczta Michaela
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy