Ślub Lyry i Glaucusa
AutorWiadomość
Ślub Lyry i Glaucusa odbywa się 27 grudnia* 1955 roku w nowej posiadłości Glaucusa w Norfolk. Wszyscy krewni i znajomi pary młodej zostali zaproszeni, jednak z uwagi na obecny gorący czas wydarzenie nie zostaje rozegrane jako event. Jeśli data nie koliduje wam z innymi rozgrywkami, to jeśli tylko chcecie, możecie założyć obecność swoich postaci na ślubie i nawiązywać do niego fabularnie.
*Data może jeszcze zostać przesunięta kilka dni w tą lub w tą, jeśli pojawiłaby się taka potrzeba, w każdym razie, ślub ma miejsce pod koniec grudnia.
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
Przybywam z bardzo ważnym pytaniem odnośnie listy gości Minęło już trochę czasu, a dalej docierają do mnie sprzeczne informacje i nie do końca jestem pewna jak moja postać ma się do nich ustosunkować, bo z jednej strony Avery mają pozytywne relacje z Traversami, a z drugiej strony istnieje cała pula czynników, które jednak wpłynęłyby znacząco na udział Perseusa w ceremonii.
Jakie były obostrzenia co do czystości krwi weselników? Czy zaproszenia dostali tylko szlachetnie urodzeni i godni czystokrwiści, czy w ślubie uczestniczyły też półkrwiaczki i mugolaki zaznajomione z Lyrą lub którymkolwiek z Weasleyów?
Byłabym wdzięczna za rozwianie moich wątpliwości, które wcale nie są bez wpływu na moją postać
Jakie były obostrzenia co do czystości krwi weselników? Czy zaproszenia dostali tylko szlachetnie urodzeni i godni czystokrwiści, czy w ślubie uczestniczyły też półkrwiaczki i mugolaki zaznajomione z Lyrą lub którymkolwiek z Weasleyów?
Byłabym wdzięczna za rozwianie moich wątpliwości, które wcale nie są bez wpływu na moją postać
stars, hide your fires:
let not light see my black and deep desires.
let not light see my black and deep desires.
Ostatecznie została podjęta decyzja, że na ślub zostali zaproszeni goście o krwi szlachetnej i czystej ze skazą; jest to bardziej wiarygodna wersja, biorąc pod uwagę fakt, że ślub wyprawiali Traversowie, nie Weasleyowie :moh:
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
Ślub Lyry i Glaucusa
Szybka odpowiedź