Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Mały szalony wilk
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Rodzina
Dobre dusze
Harem Samuela
Co przyniesie przyszłość?
Samuel Skamanderukochany brat
Tekst po najechaniu na górze
Tekst w środku
Raiden Carterkuzyn w żałobie
Tekst w środku
Calanthe Sproutcisza i zioła
Lyra Traversszkicownik i trochę ziemi
Tekst w środku
Duncan Beckettbłędny rycerz
Tekst w środku
Minnie McGonagallszansa na lekarstwo
Tekst w środku
Theodora Purcellwesoły obrońca
Tekst w środku
Lilith GreengrassStarsza siostra
Tekst w środku
Clementine Baudelairenudna i uparta
Tekst w środku
Barry Weasleysłodki rudzielec
Tekst w środku
Fabrizio Borgiaodrobina zabawy
jeszcze nikogo nie zabiła.
Ostatnio zmieniony przez Judith Skamander dnia 24.07.16 21:17, w całości zmieniany 6 razy
Znam twojego brata! I choć ze Skamanderem częściej skaczemy sobie do gardeł niż tego nie robimy, odzywamy się do siebie jakimiś zmyślnymi epitetami, prowokujemy, tłuczemy z okazji lub braku okazji to jesteśmy BF. Trust me |:
Do tego Bertie to mój kuzynciota fajtłapa, którego niańczyłem w Hogu. Prawdopodobnie, tak jak ty szłaś skarżyć się bratu, tak Bertie pewnie mi. Jednak ja tam nigdy za specjalnie się w to wszystko nie wtrącałem. Co najwyżej ostrzegałem Bertiego by unikał Sama jednocześnie przyjmując zakłady kiedy w końcu wpadnie w jego łapy. Albo prosiłem Skamanera by mi kuzyna nie bił mocno po twarzy bo spęd rodzinny, a mi nie chce się słuchać histerii ciotki. Taka tam specyficzna troska w moim wykonaniu, której Bertie NIGDY za bardzo nie doceniał niewdzięcznik jeden : /
Znam teżniestety Dukana xd Gość przez kilka lat myślał że się kumplujemy, a w praktyce ledwo go tolerowałem przez wzgląd na taką jedną dziewczynę. Ostatecznie pod koniec szkoły cierpliwość mi się do niego skończyła i go pobiłem
Zaś ja sam jestem w pewnym senie przeciwieństwem Skamanera. Tak jak on potrafi sobie wśród ludzi robić przyjaciół, tak mi wychodzi mnożenie sobie wrogów. Nawet się nie staram. To się samo dzieje ._.
Tak więc...jak to widzisz? Masz jakiś pomysł? Bo ja w sumie mogę iść i w negatyw, i w pozytyw, i w neutrala. Taki ze mnie obrotny chłopiec, a relacje mieć musimy
Do tego Bertie to mój kuzyn
Znam też
Zaś ja sam jestem w pewnym senie przeciwieństwem Skamanera. Tak jak on potrafi sobie wśród ludzi robić przyjaciół, tak mi wychodzi mnożenie sobie wrogów. Nawet się nie staram. To się samo dzieje ._.
Tak więc...jak to widzisz? Masz jakiś pomysł? Bo ja w sumie mogę iść i w negatyw, i w pozytyw, i w neutrala. Taki ze mnie obrotny chłopiec, a relacje mieć musimy
I'll survive
somehow i always do
somehow i always do
Podejrzewam, że miałam do ciebie raczej neutralny stosunek. Pomijając oczywiście te momenty w których nienawidziłam wszystkiego co choćby stało obok Botta.
Teraz mam nadzieję na pozytywne stosunki. Potrzebni mi właśnie tacy ludzi którzy łatwiej robią sobie wrogów niż przyjaciół bo z nimi najlepiej się dogadam :D
Teraz mam nadzieję na pozytywne stosunki. Potrzebni mi właśnie tacy ludzi którzy łatwiej robią sobie wrogów niż przyjaciół bo z nimi najlepiej się dogadam :D
To okej. Taka neutralna. Pewnie nie raz się widzieliśmy bo często gdzieś orbitowałem koło Sama lub pakowałem się z nim w kłopoty. Pewnie w te gorsze momenty związku twojego i Bertiego byłem medium do wyżywania się twojej frustracji gdy mojego kuzyna nie było w pobliżu. Na pewno raczej świadomie niczym nie zalazłem ci za skórę (poza nazwiskiem) bo jesteś siorką Sama. Też pewnie z tego samego powodu z politowaniem przyglądaliśmy się miłosnym podbojom twojego brata. Normalnie widzę oczami wyobraźni, jak stoimy pod ścianą i wywracamy oczami, kiedy wiesza mu się na szyi już trzecia tego dnia jakaś ćwierkająca niewiasta przez co my normalnie z nim porozmawiać nie możemy. Koniec końców kapitulujemy i się zmywamy marudząc na niego
I'll survive
somehow i always do
somehow i always do
Oj, Judith, Judith. Naślę na Ciebie kiedyś bandę brygadzistów Chociaż byłoby smutno tracić taki okaz.
pan unosi brew, pan apetyt ma
na krew
Hmmm zmieniam koncepcje!
Jak tylko ty rozumiesz co ja przeżywam ze Skamanderowym haremem to muszę cię lubić. Bądź dla mnie takim drugim bratem. Lepszym i weselszym bo nie takim nadopiekuńczym. ( No dalej poza tymi momentami nienawiści do Botta). A teraz możemy razem pakować się w kłopot :D
Ramsey Dogadajmy się
Jak tylko ty rozumiesz co ja przeżywam ze Skamanderowym haremem to muszę cię lubić. Bądź dla mnie takim drugim bratem. Lepszym i weselszym bo nie takim nadopiekuńczym. ( No dalej poza tymi momentami nienawiści do Botta). A teraz możemy razem pakować się w kłopot :D
Ramsey Dogadajmy się
OKEJ BIORĘ B)
Pewnie skoro ty się pakowałaś w nieciekawe towarzystwo i ja to też mogło być tak, że robiliśmy to momentami razem. Może to wiesz lub nie wiesz, lecz czasem robiłem to by mieć na ciebie oko, gdy Skamander nie mógł i faktycznie byłbym mniej nadopiekuńczym. Raczej moralizatorskimi opowieściami ciebie bym nie raczył bo jestem ostatnią osobą, która takie by produkowała
Jakbyś miała kłopoty o których nie chciałaś by Sam wiedział to może lazłaś do mnie
Ja zaś marudziłem i pomagałem. W ogóle oboje też na nokturnie siedzieć możemy B)
Pewnie skoro ty się pakowałaś w nieciekawe towarzystwo i ja to też mogło być tak, że robiliśmy to momentami razem. Może to wiesz lub nie wiesz, lecz czasem robiłem to by mieć na ciebie oko, gdy Skamander nie mógł i faktycznie byłbym mniej nadopiekuńczym. Raczej moralizatorskimi opowieściami ciebie bym nie raczył bo jestem ostatnią osobą, która takie by produkowała
Jakbyś miała kłopoty o których nie chciałaś by Sam wiedział to może lazłaś do mnie
Ja zaś marudziłem i pomagałem. W ogóle oboje też na nokturnie siedzieć możemy B)
I'll survive
somehow i always do
somehow i always do
A nie zjesz mnie?
pan unosi brew, pan apetyt ma
na krew
Ja nie jem ludzi... Mogę czasem ugryźć jak tak wolisz
Miałam się do ciebie zgłosić, c'nie? Dawno temu, ale miałam!
Like how a single word can make a heart open
i might only have one match
but I can make an explosion
Majesty Carrow
Zawód : Jeździec zawodowy, instruktor jazdy konnej
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
Come back from the future
For we didn't fall
Can the broken sky unleash
One more sunrise for the dawn
For we didn't fall
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
"Bądź dla mnie takim drugim bratem. Lepszym i weselszym"....no teraz to bratu złamałaś serce
Darkness brings evil things
the reckoning begins
Kochajmy się carrow!
Masz za swoje. Kara za zamykanie mnie w wysokich wieżach
Masz za swoje. Kara za zamykanie mnie w wysokich wieżach
Dobra, kochajmy Wpadaj do mnie na koniki i herbatki
Majesty Carrow
For we didn't fall
For we didn't fall
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Jak byłyśmy małe to na pewno!
Byłam twoją małą damą dworu
Byłam twoją małą damą dworu
Teraz będziemy ci szukać konika, który się nie będzie bał, dobra?
I będziesz do mnie przychodziła i będę cię ubierała w najpiękniejsze suknie od Parkinsonów
I będziesz do mnie przychodziła i będę cię ubierała w najpiękniejsze suknie od Parkinsonów
Majesty Carrow
For we didn't fall
For we didn't fall