Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Dziewczyna z sąsiedztwa
AutorWiadomość
Wychowali mnie dziadkowie, którzy byli mugolami; mam starszą siostrę (poszukuję); uczęszczałam do Hogwartu w latach 1939 - 1946, byłam Puchonką; jestem ogromną miłośniczką zwierząt; wyjechałam do Ameryki, gdzie przebywałam w latach 1947 - 1950; prowadzę "Przytułek dla magicznych zwierząt"; opanowałam leglimencję.
▲ Może znamy się ze szkoły, gdzie razem odkrywaliśmy sekrety życia zwierząt bądź wręcz przeciwnie - starałeś/aś się odciągnąć mnie od książek?
▲ Może poznałeś/aś mnie dzięki mojej siostrze?
▲ Może również kochasz zwierzęta?
▲ Może spotkaliśmy się w Ameryce albo ty również uczestniczyłeś w tym wyjeździe?
▲ Może odwiedziłeś mnie w Przytułku?
▲ Może byłeś świadkiem szkolnego konfliktu Grace z jednym ze szlachciców i z tego wynikła twoja niechęć/sympatia?
▲ Może mijamy się w Ministerstwie Magii podczas okazjonalnych wizyt Wilkes w budynku?
▲ Może poznaliśmy się w dzieciństwie w świecie mugoli?
▲ Możliwości jest wiele - zapraszam do karty postaci. ♥
Raiden
Aspen
Eileen
Sophia
Jayden
[bylobrzydkobedzieladnie]
Take my hand, let's see where we wake uptomorrow
Ostatnio zmieniony przez Grace Wilkes dnia 02.06.17 13:06, w całości zmieniany 32 razy
Grace Wilkes
Zawód : prowadzi "Przytułek dla magicznych zwierząt"; badaczka i opiekunka magicznych zwierząt
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Panna
Keep smiling, because life is a beautiful thing and there's so much to smile about.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
Była Puchonka, była w Ameryce... Co prawda trochę się minęłyśmy, bo Sophia była tam w latach 50-52, ale widziałam, że masz coś z Raidenem, więc może znajomość z jego siostrą też wchodzi w grę, tym bardziej, że Sophia na pewno też lubi zwierzątka, nawet jeśli żadnego aktualnie nie ma?
Sophia
Nasza znajomość na pewno wchodzi w grę, tylko nie jestem pewna czy aby przez osobę twojego brata, bo po moim wyjeździe z Ameryki nie widzieliśmy się aż do aktualnego czasu na forum.
Zawsze możemy się pobawić w chowanego z jednym z drobniejszych zwierzaków, w sensie że jeden mógł się gdzieś wymknąć albo Grace dostała cynk skądś tam i jakoś tak wyszło, że ona i agentka Carter szukają małego nicponia.
Nasza znajomość na pewno wchodzi w grę, tylko nie jestem pewna czy aby przez osobę twojego brata, bo po moim wyjeździe z Ameryki nie widzieliśmy się aż do aktualnego czasu na forum.
Zawsze możemy się pobawić w chowanego z jednym z drobniejszych zwierzaków, w sensie że jeden mógł się gdzieś wymknąć albo Grace dostała cynk skądś tam i jakoś tak wyszło, że ona i agentka Carter szukają małego nicponia.
Grace Wilkes
Zawód : prowadzi "Przytułek dla magicznych zwierząt"; badaczka i opiekunka magicznych zwierząt
Keep smiling, because life is a beautiful thing and there's so much to smile about.
Nieaktywni
Aspen Sprout
Zawód : Funkcjonariusz policji
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Kawaler
"Every Night & every Morn
Some to Misery are Born
Every Morn & every Night
Some are Born to sweet delight"
Some to Misery are Born
Every Morn & every Night
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Aspen
:thug:
:thug:
Grace Wilkes
Nieaktywni
Żona U nas to wiadomo, ale tak tylko przybyłem zaznaczyć swój teren xDDD
Aspen Sprout
Zawód : Funkcjonariusz policji
Stan cywilny : Kawaler
"Every Night & every Morn
Some to Misery are Born
Every Morn & every Night
Some to Misery are Born
Every Morn & every Night
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Jesteś trochę sporo starsza, ale mimo to chcę Cię znać! Uwielbiam magiczne stworzenia, może więc poznałyśmy się w przytułku albo kiedy pracowałaś w jakiejś hodowli? Z pewnością łączy nas miłość do zwierząt, obie jesteśmy legilimentkami, obie lubimy jeździć konno. Wychowywałaś się w świecie mugoli, więc mogę być zupełnie oczarowana Twoimi opowieściami o nim. Nie wiem tylko jak Ty zapatrujesz się na młodszą znajomą?
Gość
Gość
Serena
Ja ukocham (prawie) wszystkich. A że jesteśmy podobne do siebie, to grzechem byłoby się nie znać.
Jestem za poznaniem się podczas pracy w jednej z hodowli.
Ja ukocham (prawie) wszystkich. A że jesteśmy podobne do siebie, to grzechem byłoby się nie znać.
Jestem za poznaniem się podczas pracy w jednej z hodowli.
Grace Wilkes
Nieaktywni
Czy to ty masz być moją bratową? :malpka:
( i need your teeth )
in me, slow and vicious, to tell me my armor is just skin, bones, only bones
Pomona Vane
Zawód : nauczycielka zielarstwa
Stan cywilny : Zamężna
ty jesteś tym co księżyc
od dawien dawna znaczył
tobą jest co słońce
kiedykolwiek zaśpiewa
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Pomona
Na to wygląda.
Na to wygląda.
Grace Wilkes
Nieaktywni
Dziewczyna z sąsiedztwa
Szybka odpowiedź