Aktualizacje II
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Aktualizacje
Wątek służy do zgłaszania:
- zmian w nickach postaci;
- drobnych pomyłek w KP;
- usunięcia postów;
- błędów i braków w spisach;
- przywracania rang postaci nieaktywnych;
- zgłaszania bieżącego stanu zdrowia (w tym ciąż) postaci;
- zgłaszania przedmiotów aktualne noszonych przez postać celem dopisania bonusów do statystyk;
- oraz innych niewymienionych powyżej aktualizacji
Posty, które nie są zgłoszeniem aktualizacji, a pytaniem, będą usuwane.
W przypadku przekazywania przedmiotów należy użyć poniższego kodu
- Kod:
[b]Nazwa:[/b] nazwa przedmiotów, które będą przekazywane - przedmioty muszą znajdować się w ekwipunku postaci
[b]Dla kogo:[/b] link do karty postaci osoby, której przekazywany jest przedmiot
[b]Link:[/b] do fabularnego przekazania
Ostatnio zmieniony przez Mistrz gry dnia 05.10.20 10:31, w całości zmieniany 1 raz
Proszę o zmianę niku na Thea Goyle
+
+
Find your wings
Proszę o przekazanie pasty na oparzenia (1 porcja, stat. 5) z mojego ekwipunku na konto Antka Skamandera Dzięki!
+
+
how would you feel
if you were the sunset
sailing alone
behind the mountains?
how would you feel
if you were the sunrise
woke up at dawn
once in a lifetime?
if you were the sunset
sailing alone
behind the mountains?
how would you feel
if you were the sunrise
woke up at dawn
once in a lifetime?
My blood is a flood of rubies, precious stones
it keeps my veins hot, the fire
found a home in me
it keeps my veins hot, the fire
found a home in me
Proszę o nadanie rangi sojuszników Rycerzy Walpurgii:
1) Elvira Multon ---> klik
2) Belvina Blythe ---> kilk
3) Cillian Macnair ---> kilk + list z odpowiedzią
+
1) Elvira Multon ---> klik
2) Belvina Blythe ---> kilk
3) Cillian Macnair ---> kilk + list z odpowiedzią
+
Drew Macnair
Zawód : Namiestnik hrabstwa Suffolk, fascynat nakładania klątw
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Zaręczony
Danger is a beautiful thing when it is purposefully sought out.
OPCM : 40
UROKI : 2 +2
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 5 +4
CZARNA MAGIA : 60 +7
ZWINNOŚĆ : 4
SPRAWNOŚĆ : 15 +3
Genetyka : Metamorfomag
Śmierciożercy
Dzięki wylosowanej kostce Londyn proszę o dopisanie do mojego ekwipunku zarejestrowanej różdżki, ponieważ zdecydowałem się ją zabrać.
+
+
becomes law
resistance
becomes duty
Nie wiem czy przy badaniach też się zgłasza, więc na wszelki wypadek: tutaj wyrzuciłam k1 podczas poszukiwania serca eliksiru
Sometimes like a tree in flower,
Sometimes like a white daffadowndilly, small and slender like. Hard as di'monds, soft as moonlight. Warm as sunlight, cold as frost in the stars. Proud and far-off as a snow-mountain, and as merry as any lass I ever saw with daisies in her hair in springtime.
Frances Wroński
Zawód : Alchemiczka
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Zamężna
Even darkness must pass. A new day will come. And when the sun shines, it'll shine out the clearer.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
W tym wątku przekazuję Frances bezoar. Proszę o dopisanie go do jej ekwipunku
+, ale od następnego razu proszę zgłaszać przekazania ingrediencji w odpowiednim temacie
przepraszam za zamot i dziękuję <3
+, ale od następnego razu proszę zgłaszać przekazania ingrediencji w odpowiednim temacie
przepraszam za zamot i dziękuję <3
Ostatnio zmieniony przez Kai Clearwater dnia 12.08.20 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Kai Clearwater
Zawód : Łowca ingrediencji, podróżnik
Stan cywilny : Kawaler
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
it was a desert on the moon when we arrived. gathering all of my tears, heartbreak and sighs, jade made a potion ignite and turned the night into a radiant city of light.
Jeśli któryś z MG ma czas, wenę na jednopostową interwencję i (chce mieć) szampański nastrój to zgłaszam krytyczny sukces na wizję mojej (chyba) ukochanej w Oku Zakochanej! jak coś to ogarnęłabym sama, ale to krytyczna 100 i miło poświętować
Kontekst: Daniel i Cill palą diable ziele, zaczynam martwić się o Maeve i poruszam swoją troską czcigodne drzewo.
Co zobaczę (za zgodą graczy!): Maeve przytula się do Kaia (drugi post tego wątku, może tam mignąć też kotek trzymany przez Maeve na rękach, ale głównie buzia Maeve i bary/profil Clearwatera)
Logistyka: Cill potrzebuje wątku do rozliczenia, więc poczekam na wenę MG przez 48h, a potem w razie czego ogarnę sama i lecimy dalej
Kontekst: Daniel i Cill palą diable ziele, zaczynam martwić się o Maeve i poruszam swoją troską czcigodne drzewo.
Co zobaczę (za zgodą graczy!): Maeve przytula się do Kaia (drugi post tego wątku, może tam mignąć też kotek trzymany przez Maeve na rękach, ale głównie buzia Maeve i bary/profil Clearwatera)
Logistyka: Cill potrzebuje wątku do rozliczenia, więc poczekam na wenę MG przez 48h, a potem w razie czego ogarnę sama i lecimy dalej
Self-made man
Proszę o podmianę w KP bogina na ścianę ognia.
kontekst: jakby mało było tego, że jej mąż zginął w pożarze, pod koniec czerwca Elaine była na imprezie, która skończyła się eksplozją, pożarem z ofiarami śmiertelnymi, do grona których zresztą Ela też miała spore szanse dołączyć. Niczego podobnego nigdy dotąd nie widziała i wydaje mi się na miejscu uczcić to zmianą formy bogina.
+
kontekst: jakby mało było tego, że jej mąż zginął w pożarze, pod koniec czerwca Elaine była na imprezie, która skończyła się eksplozją, pożarem z ofiarami śmiertelnymi, do grona których zresztą Ela też miała spore szanse dołączyć. Niczego podobnego nigdy dotąd nie widziała i wydaje mi się na miejscu uczcić to zmianą formy bogina.
+
It goes on, this world
Stupid and brutal
But I do not
I do not
Stupid and brutal
But I do not
I do not
It goes on, this world
Stupid and brutal
But I do not
I do not
Stupid and brutal
But I do not
I do not
Ostatnio zmieniony przez Elaine Avery dnia 14.08.20 19:22, w całości zmieniany 1 raz
tu losowałam ingrediencje, zerknęłam teraz do swojej karty postaci i zauważyłam, że w spisie ingrediencji nie ma dopisanego rogu dwurożca. Uprzejmie proszę więc o dopisanie brakującej ingrediencji z losowania
+
+
Sometimes like a tree in flower,
Sometimes like a white daffadowndilly, small and slender like. Hard as di'monds, soft as moonlight. Warm as sunlight, cold as frost in the stars. Proud and far-off as a snow-mountain, and as merry as any lass I ever saw with daisies in her hair in springtime.
Frances Wroński
Zawód : Alchemiczka
Stan cywilny : Zamężna
Even darkness must pass. A new day will come. And when the sun shines, it'll shine out the clearer.
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
Czy mogłabym poprosić o przeniesienie wspomnienia do myślodsiewni? Chciałabym sobie je dokończyć z lusterkiem.
+
+
Philippa Moss
Zawód : barmanka w "Parszywym Pasażerze", matka niuchaczy
Stan cywilny : Panna
Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony.
OPCM : 10 +1
UROKI : 22 +6
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 17
SPRAWNOŚĆ : 10
Genetyka : Czarodziej
Neutralni
Aktualizacje II
Szybka odpowiedź