Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Athena
AutorWiadomość
Athena to przedstawicielka egzotycznego gatunku Puszczyków Płowolicych. Waży około kilogram i ma niecałe 50 centymetrów wysokości. Poluje głównie na gryzonie, ale jej przysmakiem są duże owady. Ojciec sprowadził ją dla Callisty z odległego południowego Wietnamu. Jest raczej usłuchana i na pewno nieustraszona, trzeba się jednak postarać żeby zyskać jej sympatię.
The most dangerous woman of all
is the one who refuses to rely on your sword to save her
because she carries her own
Przeczytaj Lord M. Rosier Lady Avery Callisto Przyznam szczerze, że zaskoczył mnie Twój widok w Château Rose. Nie spodziewałem się, że jeszcze kiedykolwiek znów Cię zobaczę.Musisz mi wybaczyć reakcję, nie jestem sobą. Miałem kilka ciężkich tygodni, co nie zmienia faktu, że zachowałem się nie na miejscu. Wiesz, że zawsze jesteś mile widziana w progach Château. Bez względu na wszystko.
Tęskniłem... Mathieu
Tęskniłem... Mathieu
Mathieu Rosier
The last enemy that shall be destroyed is | death |
Przeczytaj Lord M. Rosier
Lady Avery Mam nadzieję, że podczas swojej nieobecności nie zapomniałaś jak wymykać się nocą z komnat.
Będę czekał jutro o północy na Dinham Bridge
Musimy porozmawiać Mathieu
Będę czekał jutro o północy na Dinham Bridge
Musimy porozmawiać Mathieu
Mathieu Rosier
Lady Avery Mam nadzieję, że Twoje samopoczucie jest już dużo lepsze. Niemniej jednak, chciałem zaprosić Cię na nieoficjalny spacer po kredowych klifach Dover. Świeże morskie powietrze z pewnością pozwoli Ci odetchnąć w pełni. Mam dla Ciebie niespodziankę... Mathieu
Mathieu Rosier
Lady Avery Czerwcowe wieczory bywają niezwykle pięknie, nie uważasz?
Spotkajmy się wieczorem na Uroczysku przy Château Rose.
Chcę móc patrzeć jak promienie zachodzącego słońca wesoło igrają w jasnych kosmykach Twych włosów, a morskie fale odbijają się w Twych oczach. Twój M.
Spotkajmy się wieczorem na Uroczysku przy Château Rose.
Chcę móc patrzeć jak promienie zachodzącego słońca wesoło igrają w jasnych kosmykach Twych włosów, a morskie fale odbijają się w Twych oczach. Twój M.
Mathieu Rosier
Najdroższa Wierzę, że spędzasz czas w Ludlowe Castle myśląc o mnie i planując nasz ślub. Nadmiar obowiązków w ostatnim czasie był przytłaczający i niechętnie musiałem odmówić naszych spotkań. Każdy dzień bez Ciebie, Chérie, dłuży się w nieskończoność. Pokładam szczerą nadzieję, że wybaczysz mi tą chwilową niedyspozycję, a w ramach ogromnych przeprosin z mojej strony dasz zaprosić się na kolację w Château Rose, która odbędzie się zaraz po spacerze wśród Róż, w naszym pięknym ogrodzie. Pragnę, abyś poznawała swój przyszły dom, zaznajamiała się z nim, a kiedy nasze przeznaczenie w końcu zostanie przypieczętowane, abyś czuła się w Château Rose jak u siebie. Od zawsze pisane było Ci zostać Różą, chcę byś rozkwitała przy mnie każdego dnia na nowo.
Sobotni wieczór wydaje się odpowiednim terminem, długie dni sprzyjają przyjemnej atmosferze w ogrodach dworu. Zjawię się po Ciebie około szesnastej, jeśli oczywiście jesteś skłonna mi wybaczyć tą chwilę milczenia. Twój Mathieu
Sobotni wieczór wydaje się odpowiednim terminem, długie dni sprzyjają przyjemnej atmosferze w ogrodach dworu. Zjawię się po Ciebie około szesnastej, jeśli oczywiście jesteś skłonna mi wybaczyć tą chwilę milczenia. Twój Mathieu
Mathieu Rosier
prosimy o potwierdzenie przybycia na PW Aquili Black do 23.01
I show not your face but your heart's desire
We build castles with our fears and sleep in them like
kings and queens
kings and queens
Edgar Burke
Zawód : nestor, B&B, łamacz klątw
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Żonaty
Gdybym był babą, rozpłakałbym się rzewnie nad swym losem, ale jestem Burkiem, więc trzymam fason.
OPCM : 25 +5
UROKI : 0
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 5
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 30 +1
ZWINNOŚĆ : 2
SPRAWNOŚĆ : 9
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
|Prosimy o potwierdzenie uczestnictwa do dnia 25.04 na pw Primrose Burke
I show not your face but your heart's desire