Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Ludio
AutorWiadomość
Przedstawiciel gatunku puszczyków, konkretniej ten mszarny, mimo potencjalnie mało troskliwej opiekunki wydaje się pozostawać w całkiem dobrej kondycji. Pióra ma zawsze czyste, pazurki ostre i nawet długie dystanse nie wydają się stanowić dla niego większego wyzwania. Bardzo nie lubi zamknięcia i nawet przebywając w mieszkaniu pozostaje niczym nieograniczony, uważając za swe gniazdo przerobiony odpowiednio stojak na płaszcze.
W przypadku większości gości zdarza mu się ostrzegawczo poszukiwać, niby broniąc swojego terenu, ale raczej nie zdarza mu się przechodzić do ataku. Również w przypadku doręczania listów zachowuje dobre maniery, dziobiąc jedynie naprawdę "wyjątkowe" osoby.
W przypadku większości gości zdarza mu się ostrzegawczo poszukiwać, niby broniąc swojego terenu, ale raczej nie zdarza mu się przechodzić do ataku. Również w przypadku doręczania listów zachowuje dobre maniery, dziobiąc jedynie naprawdę "wyjątkowe" osoby.
And that world about to be a witness
To the limitlessness of how I kill business
Przeczytaj 1 grudnia 1957
Będę miała także do Ciebie prośbę.
Droga Eris
liczę, że jesienna aura londyńskich ulic nie wpływa negatywnie na Twoje samopoczucie i rozpoczynasz grudzień pełna werwy i entuzjazmu. Chciałabym Cię zobaczyć, minęło już dużo czasu. We wtorek Zaciszu Kirke w Słodkiej Eea'i ma odbyć się wieczorek muzyczny, na fortepianie ma grać sama Varga Vanessza. Napijmy się tam drinka. Znajdziesz dla mnie czas o 18? Będę miała także do Ciebie prośbę.
Aquila
Może nic tam nie będzie. może to tylko fantazja. Potrzeba poszukiwania, która mnie wzmacnia. Potrzeba mi tego by wzrastać.
Aquila Black
Zawód : badaczka historii, filantropka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
Czas znika, mija przeszłość, wiek niezwrotnie bieży,
A występków szkaradność lub cnoty przykłady,
Te obrzydłe, te święte zostawują ślady.
A występków szkaradność lub cnoty przykłady,
Te obrzydłe, te święte zostawują ślady.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X