Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Łamacz niewieścich serc
AutorWiadomość
▲ Łamacz niewieścich serc
▲ Kompozytor i pianista
▲ Dobry tancerz
- Kod:
<span class="rlks"><span class="imr">Relacja</span>
<span style="background: url('DODATKOWY OBRAZEK 100x55px')" class="rlk2"></span>
<span class="rlkop" style="border-color:#KOLOR GRUPY">TEKST</span></span>
Relacja
TEKSTRelacja
TEKSTRelacja
TEKST
[bylobrzydkobedzieladnie]
Dzień dobry!
Jestem młodszą o rok Ślizgonką, która bardzo chętnie kieruję się ku sztuce. Balet ćwiczę od małego, ale nigdy nie miałam możliwości występować, za to życie poświęciłam strojom. Regularnie współpracuję z operą Lestrange'ów, ostatnio miałam na ten temat wątek z Octavią Pośredniczę pomiędzy Domem Mody Parkinson a operą i pomagam w ustaleniach dotyczących kostiumów. Jak również często goszczę na widowni!
Jestem młodszą o rok Ślizgonką, która bardzo chętnie kieruję się ku sztuce. Balet ćwiczę od małego, ale nigdy nie miałam możliwości występować, za to życie poświęciłam strojom. Regularnie współpracuję z operą Lestrange'ów, ostatnio miałam na ten temat wątek z Octavią Pośredniczę pomiędzy Domem Mody Parkinson a operą i pomagam w ustaleniach dotyczących kostiumów. Jak również często goszczę na widowni!
Odetta Parkinson
Zawód : ambasadorka Domu Mody Parkinson, alchemiczka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
It’s a game of war
death, love
And sacrifice
death, love
And sacrifice
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
No zostało mi tylko przywitać uroczą Odettę i zapytać czy widzi się ona w jakiejś konkretnej relacji z Gaspardem? Czy chcesz znajomość ze szkoły i współpracę obecną z Operą? Czy może masz już jakiś pomysł na grę?
In darkness one may be ashamed
of what one does,
of what one does,
without the shame of disgrace
Łamacz niewieścich serc
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania