Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Maruda
AutorWiadomość
Pohukująca z pretensją zawsze, gdy wybudzi się ją z drzemki, w które wpada stanowczo za często. Za wywiązanie ze swojej pracy czeka na podwójną porcję smakołyków.
- Spoiler:
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i.imgur.com/M8yOXmG.png');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> NADAWCA <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--><div class="maggiev">ADRESAT</div><!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--><div class="maggiev">Maggie</div><!--
--></span></span></div></div></div></div>
<style>@font-face {font-family:'Lemon Tuesday';src:url(https://dl.dropbox.com/s/1wqbsptwifkxwup/Lemon%20Tuesday.otf?dl=0) format('truetype');} .maggiev {font-size: 25px; font-family: 'Lemon Tuesday';} </style>
Margaret Potter
Zawód : archiwistka i zielarka
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
to the outside the dead leaves
they're on the lawn
before they died
had trees to hang their hope
they're on the lawn
before they died
had trees to hang their hope
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Przeczytaj
Szanowna M.,
Dziękuję za Pani wiadomość - mogę jedynie domyślać się, od kogo dokładnie usłyszała Pani o moich umiejętnościach, czasy zaś mamy niespokojne, a papier łatwo oszukać. Dlatego też mam nadzieję, że zrozumie Pani moją ostrożność. Czy jest może coś, o czym osoba, od której ma Pani moje namiary, nakazała wspomnieć? Pozornie nieistotny szczegół, który mógłby jednak zapewnić mnie o szczerości Pani intencji?Będę oczekiwać sowy zwrotnej z niecierpliwością. Muszę też prosić, by przy okazji podała Pani adres lub, w przypadku obaw, że wpadnie on w niepowołane ręce - elementy charakterystyczne okolicy w której powinnam poszukiwać Pani lub domu, który ma zostać obłożony zabezpieczeniami.
Czy nasze spotkanie mogłoby odbyć się dziesiątego stycznia w godzinach popołudniowych?
Proszę spalić ten list po odczytaniu.
Hesper
Maeve Clearwater
Zawód : Rebeliant, wywiadowca
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Panna
The moments of peace that we find sometimes, they aren't anything but warfare, thinly disguised.
OPCM : 22+1
UROKI : 32+4
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 5
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 8
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Metamorfomag
Zakon Feniksa
Maruda
Szybka odpowiedź