Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Eurypides
AutorWiadomość
Zwyczajny samiec sówki. Zupełnie normalny z zachowania, spokojny i wypełnia dobrze swoją pracę. Piórka układają mu się tak, że zaczyna mieć kształt pingwina.
Poza tym zupełnie zwyczajny.
Poza tym zupełnie zwyczajny.
Do rąk własnych styczeń 1958
Najdroższa Przyjaciółko, Ufam, że list ten zastał Cię w zdrowiu, zwłaszcza, że ostatnie miesiące były dla nas wszystkich trudne. Jakiś czas temu zauważyłem na Westminister plakat promujący sztukę, w której grasz główną rolę i cieszy mnie, że mimo panującego wokół chaosu wciąż udaje Ci się robić to, co najbardziej kochasz.
Nie ukrywam, że ogromnie brakuje mi Twojego towarzystwa. Czy wśród przygotowań do kolejnego spektaklu nie znalazłabyś dla mnie chwili? To nic zobowiązującego. Znam dyskretną restaurację na Borough of Bexley.
Nie ukrywam, że ogromnie brakuje mi Twojego towarzystwa. Czy wśród przygotowań do kolejnego spektaklu nie znalazłabyś dla mnie chwili? To nic zobowiązującego. Znam dyskretną restaurację na Borough of Bexley.
Twój,
PerseusDo listu dołączony był bukiet czerwonych róż.
{............................. }
Ce qu'on appelle une raison de vivre , est en
même temps une excellente raison demourir .
même temps une excellente raison de
Przeczytaj Edgar Burke
Szanowna Panno Moon Zawsze uważałem, że górnolotne wypowiedzi nie pasują do biznesu, chociaż nie wątpię, że akurat Panna potrafi z łatwością operować słowem. Pozostańmy jednak przy konkretach. Możemy się spotkać jutro w południe przy wejściu na Nokturn, będę tam na Pannę oczekiwał. Być może mam coś jeszcze, co może Pannę zainteresować.
E. Burke
E. Burke
We build castles with our fears and sleep in them like
kings and queens
kings and queens
Edgar Burke
Zawód : nestor, B&B, łamacz klątw
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Żonaty
Gdybym był babą, rozpłakałbym się rzewnie nad swym losem, ale jestem Burkiem, więc trzymam fason.
OPCM : 25 +5
UROKI : 0
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 5
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 30 +1
ZWINNOŚĆ : 2
SPRAWNOŚĆ : 9
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Przeczytaj C.Sallow
Szanowna Panno Spencer-Moon, Gratulacje! Ostatni plakat wykonany dla Ministerstwa przykuł moją osobistą uwagę i poinformowano mnie, że to Panna jest jego autorką. Chciałbym spotkać się z Panną osobiście w celu omówienia kilku poprawek - sądzę, że Panny dzieła cechują się wysokim kunsztem artystycznym, jednakże treść publikowanych przez nas materiałów powinna wybrzmiewać donośnie i bardziej jednoznacznie. Zatrudniamy jedynie artystów, którzy potrafią w odpowiedni sposób przekazać nasze komunikaty. Szczegóły wytłumaczę osobiście - zapraszam na szarlotkę 3 stycznia, a po spotkaniu udamy się do galerii sztuki. Rzecznik Ministerstwa Magii, Cornelius Sallow
Słowa palą,
więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.
więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.
Cornelius Sallow
Zawód : Szef Biura Informacji, propagandzista
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Żonaty
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda
OPCM : 8 +3
UROKI : 38 +8
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 1 +3
ZWINNOŚĆ : 2