Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Tofu
AutorWiadomość
Drobna, mało ruchliwa sówka, która bardzo ceni sobie dobre drapanko po głowie i przekąskę na drogę.
Przeczytaj Koperta bez nadawcy
Ae, CHCĘ PISAĆ DLA PROROKA. NIE, TYM RAZEM NIE ŻARTUJĘ. BŁAGAM NIE GNIEĆ TEGO LISTU.
Wybacz, że się nie podpisałem na kopercie, ale wątpiłem w to, że otworzyłabyś ją widząc moje nazwisko… Wiem, jestem głupi, ale ty wiesz, że to nie przeszkadza mi pisaniu rzeczy, które przyciągają ludzi. Spotkaj się ze mną, to Ci wszystko opowiem. Najlepiej jeszcze w pierwszym tygodniu stycznia. Mogę pojawić się gdzieś w Somerset. Debil
Wybacz, że się nie podpisałem na kopercie, ale wątpiłem w to, że otworzyłabyś ją widząc moje nazwisko… Wiem, jestem głupi, ale ty wiesz, że to nie przeszkadza mi pisaniu rzeczy, które przyciągają ludzi. Spotkaj się ze mną, to Ci wszystko opowiem. Najlepiej jeszcze w pierwszym tygodniu stycznia. Mogę pojawić się gdzieś w Somerset. Debil
no beauty shines brighter
than a good heart
than a good heart
Cillian Moore
Zawód : Wygnany powieściopisarz, chwyta się prac dorywczych
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Kawaler
Chodźmy nad wodę
Na Twoich kolanach zasnę
Wymyślę więcej dobrych wierszy
Na Twoich kolanach zasnę
Wymyślę więcej dobrych wierszy
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
| Demimoz przybywa na twój parapet w okolicach 31 grudnia, niesie kartkę świąteczną wraz z ruchomym szkicem całej rodziny Fancourt z okresu dzieciństwa, oraz notatką: "Wesołego Yule i Chińskiego Nowego Roku. Kocham Cię ~ Twoja Meifeng"
quiet. composed. grateful. disciplined
do not underestimate my heart, it is a fortress, a stronghold that cannot be brought down, it has fought battles worth fighting, and saved loved ones worth defending, the day you think it a weakness, is the day
you will burn
you will burn
Ronja Fancourt
Zawód : magipsychiatra, uzdrowiciel
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
battles may be fought
from the outside in
but wars are won
from the inside out
from the outside in
but wars are won