Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Spotkanie z autorem
AutorWiadomość
Wychowanka Gryffindoru w latach 1942-1949, inicjatorka gazetki szkolnej w tamtych latach, dumna autorka książki o czarodziejskich baśniach z dalekich Chin, długoletnia dziennikarka Proroka Codziennego. W tej kwestii nic się nie zmieniło.
Przez trzy lata nie było jej w kraju, wróciła dopiero na początek roku, by odkurzyć stare znajomości i pozawierać parę nowych... a przy okazji spróbować trochę ponamieszać.
No cześć kuzynko
Dzielą nas trzy lata, więc właściwie nie tak dużo, no i dom w Hogwarcie. Przed laty pewnie odwiedzałam Was z rodzicami, a Wy nas, myślę, że nie miałyśmy powodów do zwady. Z Ronją się lubimy i ustaliłyśmy, że kiedy moi rodzice wyrzucili mnie z domu i reszta rodziny się odwróciła z powodu skandalu, to w waszym domu byłam mile widziana. Ciebie to jeszcze nie ominęło, ale krótko po tym wyjechałaś. Jak Ty zareagowałaś na ten skandal? Rozmawiasz ze mną, czy wolisz trzymać się od kogoś takiego z daleka?
Dzielą nas trzy lata, więc właściwie nie tak dużo, no i dom w Hogwarcie. Przed laty pewnie odwiedzałam Was z rodzicami, a Wy nas, myślę, że nie miałyśmy powodów do zwady. Z Ronją się lubimy i ustaliłyśmy, że kiedy moi rodzice wyrzucili mnie z domu i reszta rodziny się odwróciła z powodu skandalu, to w waszym domu byłam mile widziana. Ciebie to jeszcze nie ominęło, ale krótko po tym wyjechałaś. Jak Ty zareagowałaś na ten skandal? Rozmawiasz ze mną, czy wolisz trzymać się od kogoś takiego z daleka?
Let me see you
Stripped down to the bone
Demelza Fancourt
Zawód : tancerka w Piórku Feniksa, wschodząca gwiazdka burleski
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
I have to believe that sin
can make a better man
can make a better man
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X