Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Nanook
AutorWiadomość
Bardzo młoda sówka, którą Willa znalazła jeszcze jako niewyklute jajo w lesie nieopodal miasta Lancashire. Sama zajęła się opieką nad Nanookiem, co sprawiło że malec postrzega sowią postać dziewczyny praktycznie jako swoją matkę. Jego imię, oznacza w innuickim "niedźwiedzia polarnego".
Do dostarczania listów podchodzi bardzo entuzjastycznie, nie boi się dotyku ludzi, wręcz przeciwnie. Ociąga się z powrotem do domu, przymilając się do adresata, a w dodatku po każdym locie oczekuje przekąski i pochwały.
Do dostarczania listów podchodzi bardzo entuzjastycznie, nie boi się dotyku ludzi, wręcz przeciwnie. Ociąga się z powrotem do domu, przymilając się do adresata, a w dodatku po każdym locie oczekuje przekąski i pochwały.
- list:
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i.imgur.com/2L0DPoB.gif');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przekazał </span><span class="pdt"><!--
-->nanook<!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--><div class="willadiv">Adresat</div><!--
--></span><span class="tresc"><!--
-->Lorem Ipsum
<!--
--><span class="podpis"><!--
--><div class="willadiv">W. MacFusty</div><!--
--></span></span></div></div></div></div>
<style>@font-face {font-family:'Vineyard Magazines';src:url(https://dl.dropbox.com/s/bq4d2bpfhzgssev/Vineyard%20Magazines.ttf?dl=0) format('truetype');} .ronjadiv {font-size: 30px; font-family: 'Vineyard Magazines';} </style>
[bylobrzydkobedzieladnie]
Gość
Gość
Przeczytaj! 01.02.1958
Willo! Mam nadzieję, że miewasz się dobrze, czasy są jakie są, jednak jestem pewna, że nawet teraz radzisz sobie wyśmienicie. W końcu znam Twoje umiejętności. Możesz być nieco zaskoczona obecnością Limbo, wszak dawno się nie widziałyśmy.
Piszę do Ciebie z prośbą. Dostałam kilka dni temu list. Nieco mnie zaniepokoił. Potrzebuję kogoś, kto udałby się ze mną sprawdzić co niepokoi tutejszych rybaków. Wydaje mi się, że jesteś odpowiednią osobą, wszak znasz się na magicznych stworzeniach równie dobrze, co ja. Myślę, że razem mogłybyśmy sobie poradzić z problemem. Jeśli znajdziesz chwilę i miałabyś ochotę mi towarzyszyć proszę napisz kiedy mogłabyś się ze mną tam udać.
Prue
Piszę do Ciebie z prośbą. Dostałam kilka dni temu list. Nieco mnie zaniepokoił. Potrzebuję kogoś, kto udałby się ze mną sprawdzić co niepokoi tutejszych rybaków. Wydaje mi się, że jesteś odpowiednią osobą, wszak znasz się na magicznych stworzeniach równie dobrze, co ja. Myślę, że razem mogłybyśmy sobie poradzić z problemem. Jeśli znajdziesz chwilę i miałabyś ochotę mi towarzyszyć proszę napisz kiedy mogłabyś się ze mną tam udać.
Prue
I am the storm and I am the wonder
And the flashlights nightmares
And sudden explosions
And the flashlights nightmares
And sudden explosions
Prudence Macmillan
Zawód : Specjalista ds. morskich organizmów
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
With wild eyes, she welcomes you to the adventure.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Nanook
Szybka odpowiedź