Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Podobno jest geniuszem, ale sam nigdy by tego o sobie nie powiedział. Typowy Ollivander — szkolny prymus i prefekt (wpierw Krukonów, później naczelny). Tworzy różdżki i opiekuje się lasami, niezmiennie pozostając jednym z najwybitniejszych wśród Ollivanderów zielarzy. Mówią o nim, że potrafi rozmawiać z drzewami i być może jest w tym ziarno prawdy? Ożenił się bardzo młodo z lady Malfoy, z którą ma piątkę wspaniałych dzieci. Havelock to osoba bardzo temperamentna, ale potrafi się zachować. Mimo piekielnie wysokiego wzrostu ma w sobie sporo delikatności. Przez naburmuszoną minę dużo osób się go boi, ale to w gruncie rzeczy dobry człowiek, któremu zależy na szczęściu i bezpieczeństwie jego rodziny oraz mieszkańców Lancashire.
Cassius Ollivander • Mój najbliższy brat. Oparcie w trudnych chwilach. Człowiek, do którego mogę zwrócić się ze wszystkim i który akceptuje moje chwile słabości. Nie rozumiem jego sztuki, ale nie przeszkadza mi to w słuchaniu o niej ze spokojem. Gdyby wszyscy byli tak delikatni jak on, świat byłby lepszym miejscem.
Moje dzieci • Havelock, Narcissa, Laurel, Faith i Selene — najważniejsze osoby w moim życiu. Zrobiłbym dla nich wszystko i staram się być dobrym ojcem. Nie wszystkie to doceniają, ale szczerze wierzę, że ich niechęć do mnie minie. Czy patrzą w ten sam sposób, w jaki spoglądałem w stronę mojego ojca?
Cressida Fawley • Wszechświat mi ją odebrał. Kazał jej wyrzec się nas, zdrajców krwi. Ja jednak nie straciłem nadziei i wierzę, że w sercu Cressidy wciąż znajduje się dla mnie miejsce.
Prudence Macmillan • Czarna owca Macmillanów. Kuzynka, której chciałbym pomóc, ale nie do końca wiem jak.
Sebastian Bartius • Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Thalia Wellers • Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Michael Tonks • Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Ronja Fancourt • Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
♪
Ostatnio zmieniony przez Havelock Ollivander dnia 02.11.21 13:42, w całości zmieniany 35 razy
I ain't afraid
I've already fallen
you will burn
from the outside in
but wars are won
from the inside out
♪
I ain't afraid
I've already fallen
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania