Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
mam na imię jenny
AutorWiadomość
info
jennifer lydia moore ● mugolaczka ● puchonka i prefekt domu '40-'47 ● szukająca w domowej drużynie quidditcha ● członkini klubu pojedynków ● obecnie łącznika, kurier i goniec na zlecenie
dobrzy, gorsi i lepsi
volans moore ● brat Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec quis enim rhoncus, egestas arcu id, consectetur nisi. Nulla vel risus laoreet, imperdiet urna vitae, egestas erat. Suspendisse leo nulla, porta at elementum nec, rutrum non diam.
william moore ● brat Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec quis enim rhoncus, egestas arcu id, consectetur nisi. Nulla vel risus laoreet, imperdiet urna vitae, egestas erat. Suspendisse leo nulla, porta at elementum nec, rutrum non diam.
cillian moore ● brat gdybym miała syna, chciałabym aby był właśnie taki jak mój ukochany Cillian, ponieważ niczego mu nie brakuje i jest niesamowicie elokwentny. To on nauczył mnie gwizdać, grać w brydża i uderzać mężczyzn w krocze . Jego ulubiona potrawa to kanapka z ogórkiem kiszonym.
aidan moore ● brat Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec quis enim rhoncus, egestas arcu id, consectetur nisi. Nulla vel risus laoreet, imperdiet urna vitae, egestas erat. Suspendisse leo nulla, porta at elementum nec, rutrum non diam.
richard moore ● kuzyn Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec quis enim rhoncus, egestas arcu id, consectetur nisi. Nulla vel risus laoreet, imperdiet urna vitae, egestas erat. Suspendisse leo nulla, porta at elementum nec, rutrum non diam.
amelia moore ● bratanica Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec quis enim rhoncus, egestas arcu id, consectetur nisi. Nulla vel risus laoreet, imperdiet urna vitae, egestas erat. Suspendisse leo nulla, porta at elementum nec, rutrum non diam.
fakty drobne i mniejsze
● Od dziecka fascynowałam się zwierzętami, szczególnie tymi hodowlanymi w gospodarstwach. Stary sąsiad w rodzinnych stronach zaoferował mi naukę jazdy konnej, która stała się moim sposobem na życie. Wiem też co nieco o koniach, a w przyszłości marzy mi się hodowla ich skrzydlatych odpowiednik: aetenonów.
● Z pasji i przyzwyczajenia jestem rodzinną kucharką, konserwuję, pichcę, piekę i słoikuję. Nie wahaj się prosić o pomoc w przygotowywaniu zimowych przetworów!
● próbuję również swych sił w krawiectwie i chociaż wciąż marna ze mnie artystka i niecierpliwa uczennica, to zawsze chętnie zaczerpnę nowej wiedzy
● Z pasji i przyzwyczajenia jestem rodzinną kucharką, konserwuję, pichcę, piekę i słoikuję. Nie wahaj się prosić o pomoc w przygotowywaniu zimowych przetworów!
● próbuję również swych sił w krawiectwie i chociaż wciąż marna ze mnie artystka i niecierpliwa uczennica, to zawsze chętnie zaczerpnę nowej wiedzy
[bylobrzydkobedzieladnie]
she smiled, and her face was like the sun
Ostatnio zmieniony przez Jenny Moore dnia 11.11.21 10:05, w całości zmieniany 1 raz
Jenny przyjaźnijmy się
Here stands a man
With a bullet in his clenched right hand
Don't push him, son
For he's got the power to crush this land
Oh hear, hear him cry, boy
lubimy się, coo? współpracujemy chyba też
Hania, my się nie przyjaźnimy. My już jesteśmy praktycznie rodzina! Zawsze uważałam, że jesteś najśliczniejszym i najmądrzejszym na co mój brat mógł trafić i że lepiej już być nie może
Jose, lubimy to mało powiedziane! Dzielna, mądra, starsza i odważna jak mało kto! Musiałam błagać się o opowiedzenie wszystkich tych dzikich historii z czasów pracy w magipolicji cały czas. A oczywiście, zawsze gdy masz coś do przewiezienia, czy zabezpieczenia, jestem gotowa pomóc!
Jose, lubimy to mało powiedziane! Dzielna, mądra, starsza i odważna jak mało kto! Musiałam błagać się o opowiedzenie wszystkich tych dzikich historii z czasów pracy w magipolicji cały czas. A oczywiście, zawsze gdy masz coś do przewiezienia, czy zabezpieczenia, jestem gotowa pomóc!
she smiled, and her face was like the sun
mam na imię jenny
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania