Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Nyra
AutorWiadomość
Młodziutka sowa, która od niedawna posłuszna jest Lesterowi. Ułożona w odpowiedni sposób nie sprawia najmniejszych problemów, nie gryzie podczas dostarczania przesyłek, nie jest również uciążliwa w żaden sposób. Szybka i bystra, ekspresowo dostarcza wszelkiego rodzaju listy i paczki. Zdecydowanie niezawodna.
Lord L. Slughorn Lady Calypso Carrow
Szanowny Lordzie Slughorn, , Mam nadzieję, że lord ma się dobrze, proszę jednak pozwolić, że przejdę z miejsca do rzeczy, gdyż wiem, jak zapracowany lord może być w trudnych czasach wojny.
W ostatnim czasie wykwalifikowany medyk, który pełnił funkcję alchemika w jednym z naszych przytułków, został złapany w ferwor wojennej zawieruchy i słuch po nim zaginął. W ów przytułku znajdują się ludzie, którzy wymagają opieki, a niestety w mojej rodzinie nikt nie zna się na sztuce eliksirów. Sława zaś lorda dotarła do nas i moją pierwszą myślą było, by spytać lorda o to, czy nie zechciałbyś rzucić okiem na potrzebujących.
Zapewniam, że warunki są jak najbardziej godne, a wyżywienie i środki do higieny, tam przybywający mają zapewnione — doskwiera nam jedynie brak kogoś, kto mógłby ocenić stan ich zdrowia. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć, co dokładnie im dolega, a zaginiony uzdrowiciel zabrał dokumentacje ze sobą.
Czy mogę liczyć na lorda wsparcie?
Liczę na szybką odpowiedź.
Z poważaniem, Lady C. Carrow
W ostatnim czasie wykwalifikowany medyk, który pełnił funkcję alchemika w jednym z naszych przytułków, został złapany w ferwor wojennej zawieruchy i słuch po nim zaginął. W ów przytułku znajdują się ludzie, którzy wymagają opieki, a niestety w mojej rodzinie nikt nie zna się na sztuce eliksirów. Sława zaś lorda dotarła do nas i moją pierwszą myślą było, by spytać lorda o to, czy nie zechciałbyś rzucić okiem na potrzebujących.
Zapewniam, że warunki są jak najbardziej godne, a wyżywienie i środki do higieny, tam przybywający mają zapewnione — doskwiera nam jedynie brak kogoś, kto mógłby ocenić stan ich zdrowia. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć, co dokładnie im dolega, a zaginiony uzdrowiciel zabrał dokumentacje ze sobą.
Czy mogę liczyć na lorda wsparcie?
Liczę na szybką odpowiedź.
Z poważaniem, Lady C. Carrow
Calypso Carrow
But he that dares not grasp the thorn
should never crave the rose
should never crave the rose
Calypso Carrow
Zawód : Malarka, Arystokratka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
I won't be silenced
You can't keep me quiet
Won't tremble when you try it
All I know is I won't go speechless
You can't keep me quiet
Won't tremble when you try it
All I know is I won't go speechless
OPCM : 10
UROKI : 5 +1
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 10 +4
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 10
SPRAWNOŚĆ : 10
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Rosemunda Strikes
Szanowny Lordzie Slughorn, W imieniu Ministerstwa Magii z niezwykłą przyjemnością pragnę zaprosić na nadchodzącą uroczystość organizowaną przez Ministerstwo Magii, podczas której Minister Magii uhonoruje bohaterów wojennych najwyższymi magicznymi oznaczeniami.
Uroczystość odbędzie się 1 kwietnia przed Pałacem Buckingham, w Westminister o godz: 20:00.
Zapraszamy wraz z osobą towarzyszącą.
Po uroczystości odbędzie się bankiet z poczęstunkiem w Restauracji Wenus.
Rosemunda Strikes
Sekretarz Asystenta Ministra Magii
Uroczystość odbędzie się 1 kwietnia przed Pałacem Buckingham, w Westminister o godz: 20:00.
Zapraszamy wraz z osobą towarzyszącą.
Po uroczystości odbędzie się bankiet z poczęstunkiem w Restauracji Wenus.
Rosemunda Strikes
Sekretarz Asystenta Ministra Magii
[bylobrzydkobedzieladnie]
Nyra
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy