Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Poczta Luciena
AutorWiadomość
Lucien Cassidy
Zawód : znawca sztuki, symbolista i malarz
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Kawaler
Malarstwo polega przede wszystkim na patrzeniu.
OPCM : 9 +1
UROKI : 6 +4
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 5
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 5
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Przeczytaj początek marca
Panie Cassidy, dziękuję za gratulacje i miłe słowa - z pewnością będę kontynuować swoje działania mające na celu przywrócenie czarodziejskiego świata do dawnego porządku, niezależnie od trudności, jakie postawi na mej drodze los.
Dziękuję również za zaproszenie, wernisaż zapowiada się niezwykle interesująco a sztuka starożytna, pozyskana z zagranicznych ziem dzięki magii naszych przodków, na pewno odkryje przede mną wiele swoich tajemnic. Przyjemnością będzie zapoznanie się z artefaktami w doborowym towarzystwie profesjonalisty, dlatego z radością przyjmę zaproszenie, panie Cassidy. Muzeum Brytyjskie to jeden z klejnotów Londynu, miejsce, które jest szczególnie drogie nie tylko wielbicielom sztuk pięknych, ale i historii - niestety, nie miałam okazji zapoznać się z jego zbiorami, ostatni raz przekroczyłam też jego progi wiele lat temu, nie mogę więc doczekać się ujrzenia muzeum w nowej odsłonie. Bez wątpienia będzie to też doskonała okazja do zacieśnienia naszej znajomości i dyskusji dotyczących rozwoju artystycznego Londynu.
madame Deirdre Mericourt
Dziękuję również za zaproszenie, wernisaż zapowiada się niezwykle interesująco a sztuka starożytna, pozyskana z zagranicznych ziem dzięki magii naszych przodków, na pewno odkryje przede mną wiele swoich tajemnic. Przyjemnością będzie zapoznanie się z artefaktami w doborowym towarzystwie profesjonalisty, dlatego z radością przyjmę zaproszenie, panie Cassidy. Muzeum Brytyjskie to jeden z klejnotów Londynu, miejsce, które jest szczególnie drogie nie tylko wielbicielom sztuk pięknych, ale i historii - niestety, nie miałam okazji zapoznać się z jego zbiorami, ostatni raz przekroczyłam też jego progi wiele lat temu, nie mogę więc doczekać się ujrzenia muzeum w nowej odsłonie. Bez wątpienia będzie to też doskonała okazja do zacieśnienia naszej znajomości i dyskusji dotyczących rozwoju artystycznego Londynu.
Do rychłego zobaczenia
madame Deirdre Mericourt
there was an orchid as beautiful as the
seven deadly sins
seven deadly sins
Deirdre Mericourt
Zawód : namiestniczka Londynu, metresa nestora
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowa
one more time for my taste
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦
OPCM : 45 +3
UROKI : 4
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 60 +8
ZWINNOŚĆ : 21
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Czarownica
Śmierciożercy
Przeczytaj kwiecień
Szanowny panie Cassidy, być może imię moje nie obiło się jeszcze o pańskie uszy, lecz na pewno niebawem skojarzy mnie pan dość szybko. Oprócz, naturalnie, reprezentowania Domu Mody Parkinson jako córka właściciela tego przybytku, zajmuję się bowiem i interesuję artystami.
Jeżeli miałby pan czas, chciałabym zamówić namalowanie mojego portretu - tak, by w odpowiedniej chwili móc sprezentować go mojemu wybrankowi, który mógłby wspominać mnie dzięki temu częściej. Takowego jeszcze nie ma, ale dobrze jest być móc przygotowaną.
Dostępna na pozowanie będę w Londynie bądź Broadway Tower. lady Odetta Parkinson
Jeżeli miałby pan czas, chciałabym zamówić namalowanie mojego portretu - tak, by w odpowiedniej chwili móc sprezentować go mojemu wybrankowi, który mógłby wspominać mnie dzięki temu częściej. Takowego jeszcze nie ma, ale dobrze jest być móc przygotowaną.
Dostępna na pozowanie będę w Londynie bądź Broadway Tower. lady Odetta Parkinson
Odetta Parkinson
Zawód : ambasadorka Domu Mody Parkinson, alchemiczka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
It’s a game of war
death, love
And sacrifice
death, love
And sacrifice
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
Przeczytaj Kwiecień
Szanowny panie Cassidy, dzień, data oraz miejsce spotkania pasują mi jak najbardziej. lady Odetta Parkinson
Odetta Parkinson
Zawód : ambasadorka Domu Mody Parkinson, alchemiczka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
It’s a game of war
death, love
And sacrifice
death, love
And sacrifice
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X