Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Frode
AutorWiadomość
Sowa mimo nadanego imienia mającego oznaczać mądrą, zazwyczaj jest nieporadna i często powoduje więcej szkód niż pożytku, kiedy dostarcza pocztę. Niezwykle głośna i domagająca się uwagi od właściciela, który stara się ją ignorować. Mimo - dla niektórych - dość upiornej aparycji, jest stanowczo przyjaznym i ufnym ptakiem.
- sowa:
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i.imgur.com/Nj140VS.png');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> NADAWCA <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> Oyvind Borgin <!--
--></span></span></div></div></div></div>
Oyvind Borgin
Zawód : Pracownik Borgin and Burkes, specjalista od run nordyckich
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowiec
Hide away the proof that I had loved you
Never see the truth, that final breakthrough
Never see the truth, that final breakthrough
OPCM : 7
UROKI : 0
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 9 +2
CZARNA MAGIA : 16 +3
ZWINNOŚĆ : 2
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
I show not your face but your heart's desire
6 maja 1958
Oyvindzie, ufam, że trwasz w dobrym zdrowiu i nie brakuje Ci pracy.
Nie napiszę, że z żalem, bowiem kolejne zwycięstwa Rycerzy Walpurgii przybliżają nas do czasów pokoju, lecz od wyzwolenia Londynu w mojej lecznicy przebywa znacznie mniej pacjentów, niż wcześniej. Nie muszą już lękać się szukać pomocy w Mungu, miasto jest bezpieczniejsze, a działalność naszych ludzi została odpowiednio doceniona. Podjęłam decyzję o zamknięciu lecznicy na Nokturnie, lecz nie o porzuceniu zawodu. Namiestnik Warwickshire powierzył mi misję utworzenia słusznej opieki zdrowotnej nad jego hrabstwem, a ja zgodziłam się jej podjąć. Wiedz, że i tak znajdę dla Ciebie czas.
Od niedawna widuję u Ciebie młodego człowieka - chciałam Cię poprosić o sąsiedzką przysługę. Czy pomógłby mi w przeniesieniu kilku rzeczy z mojej lecznicy do miasteczka Warwick? Zarobi kilka srebrników, a przy tym bardzo mi pomoże.
Może ma kolegów, którzy również nie wzgardzą srebrnikami, a pomogą mu uwinąć się z tym szybciej?
Pozdrawiam Cię, Cassandra
Nie napiszę, że z żalem, bowiem kolejne zwycięstwa Rycerzy Walpurgii przybliżają nas do czasów pokoju, lecz od wyzwolenia Londynu w mojej lecznicy przebywa znacznie mniej pacjentów, niż wcześniej. Nie muszą już lękać się szukać pomocy w Mungu, miasto jest bezpieczniejsze, a działalność naszych ludzi została odpowiednio doceniona. Podjęłam decyzję o zamknięciu lecznicy na Nokturnie, lecz nie o porzuceniu zawodu. Namiestnik Warwickshire powierzył mi misję utworzenia słusznej opieki zdrowotnej nad jego hrabstwem, a ja zgodziłam się jej podjąć. Wiedz, że i tak znajdę dla Ciebie czas.
Od niedawna widuję u Ciebie młodego człowieka - chciałam Cię poprosić o sąsiedzką przysługę. Czy pomógłby mi w przeniesieniu kilku rzeczy z mojej lecznicy do miasteczka Warwick? Zarobi kilka srebrników, a przy tym bardzo mi pomoże.
Może ma kolegów, którzy również nie wzgardzą srebrnikami, a pomogą mu uwinąć się z tym szybciej?
Pozdrawiam Cię, Cassandra
bo ty jesteś
prządką
prządką
Frode
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy