Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
ten nie-rudy Borgin
AutorWiadomość
Chętnie przygarnie znajomków, którzy popchną go do przodu w tym strasznym, dorosłym życiu, w którym nijak nie może znaleźć dla siebie ram.
chcę być koleżanką, która dawno temu dokuczała Ci w szkole, a teraz dziwnym przypadkiem jest Twoją sąsiadką
Tatiana Dolohov
Zawód : emigrantka, pozowana dama
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
wanderess, one night stand
don't belong to no city,
don't belong to no man
I'm the violence in the pouring rain
don't belong to no city,
don't belong to no man
I'm the violence in the pouring rain
OPCM : 17
UROKI : 16 +2
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 7 +3
ZWINNOŚĆ : 7
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Czarownica
Sojusznik Rycerzy Walpurgii
Znam wasz sklep doskonale. Nie dlatego, że kiedykolwiek coś tam kupiłam; nie stać mnie na biżuterię od Blythe'ów, ale mieszkam na Pokątnej od zawsze i w drodze do pracy mijam was codziennie. Zazwyczaj szybko, spiesząc się na poranną odprawę na magomedycznym kursie, ale czasami - moją uwagę przyciągnie piękny naszyjnik albo pierścionek, myślę sobie wtedy, jakby to było: posiadać takie piękne rzeczy. Może odkąd wróciłeś ze szkoły, czasami mnie tam widujesz; stoję chwilę przed wystawą, ale szybko uciekam - wymieniamy się spojrzeniami, niczym więcej, znamy się z widzenia (bo przecież nie ze szkoły, wychował mnie Hogwart).
Może któregoś dnia zapatrzę się chwilę za długo - i nie zdążę uciec, zanim zapytasz, co takiego przyciągnęło mój wzrok? A może to ja zobaczę ciebie - w jednym ze snów, tych proroczych?
Nie dogadamy się raczej, ale zawsze możemy spróbować
Może któregoś dnia zapatrzę się chwilę za długo - i nie zdążę uciec, zanim zapytasz, co takiego przyciągnęło mój wzrok? A może to ja zobaczę ciebie - w jednym ze snów, tych proroczych?
Nie dogadamy się raczej, ale zawsze możemy spróbować
i nie wiem o czym myśleć mam
żeby mi się przyśnił taki świat
żeby mi się przyśnił taki świat
w którym się nie boję spać
Leonie Wilde
Zawód : kursantka uzdrowicielstwa
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Panna
tańcz ze mną
sekundy pędzą
no tańcz