Olgierd
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Olgierd
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://idfg.idaho.gov/species/sites/default/files/taxa/25991_orig_0.jpg');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> https://idfg.idaho.gov/species/sites/default/files/taxa/25991_orig_0.jpg <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> Varya Mulciber <!--
--></span></span></div></div></div></div>
Varya Mulciber
Zawód : łowczyni, twórczyni zwierzęcych trofeów
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
Uczuł lód aż w głębi serca, które już miał na wpół zlodowaciałe; przez mgnienie oka zdawało mu się, że umiera, ale to minęło. Nie czuł już wcale zimna.
OPCM : 8 +2
UROKI : 0
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 5 +2
CZARNA MAGIA : 5 +4
ZWINNOŚĆ : 11
SPRAWNOŚĆ : 15 +3
Genetyka : Czarownica
Sojusznik Rycerzy Walpurgii
23 listopada Igor Karkaroff
Varyo, pokładam szczere nadzieje, że jesteś w zdrowiu i pełni sił, pomimo tego, iż zima donośnie puka już okiennic naszych domostw, a na plecach nosimy dalej niechlubne świadectwa sierpniowej katastrofy. Zaledwie przed kilkoma dniami powróciłem z intensywnej podróży po nowojorskim zgiełku, a nasze grupowe, spontaniczne spotkanie na drinka napełniło mnie chyba dziwacznym sentymentem, toteż do głowy przyszła mi kolejna inicjatywa. Nadmiar obowiązków był dla mnie ostatnio wyjątkowo przytłaczający i dobrze byłoby chyba uciec z dala od miasta. Co powiesz na wspólną, poranną wędrówkę pośród irlandzkich dolin, z urokliwym spojrzeniem na wschód słońca?
Odpisz jak najszybciej, bodaj i na odwrocie tego listu, ale przy tym pamiętaj, że nie znoszę odmowy. Igor
Odpisz jak najszybciej, bodaj i na odwrocie tego listu, ale przy tym pamiętaj, że nie znoszę odmowy. Igor
Igor Karkaroff
Zawód : pomocnik w domu pogrzebowym; początkujący zaklinacz; zarządca karczmy
Stan cywilny : Kawaler
his eyes are like angels
but his heart is
c o l d
but his heart is
c o l d
OPCM : 6 +3
UROKI : 2 +2
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 17 +3
ZWINNOŚĆ : 9
SPRAWNOŚĆ : 15 +3
Genetyka : Czarodziej
Sojusznik Rycerzy Walpurgii
Przeczytaj 15 X
Panno Mulciber, Zniszczenia, których dokonał szalony kataklizm, nie mogą przeszkodzić nam w dążeniach ku czystości, sprawiedliwości i osiągnięciu ostatecznej potęgi magicznego świata. To trudny czas, wymagający wielu poświęceń, ale wierzę, że każdy z Nas, popleczników Czarnego Pana, jest gotów do złożenia wymagającej ofiary.
Spotkanie Rycerzy Walpurgii odbędzie się w sali bankietowej La Fantasmagorii, po godzinie dziewiątej, 18 października. Drzwi magicznej opery będą dla Ciebie otwarte.
Deirdre Mericourt
Namiestniczka Londynu
Spotkanie Rycerzy Walpurgii odbędzie się w sali bankietowej La Fantasmagorii, po godzinie dziewiątej, 18 października. Drzwi magicznej opery będą dla Ciebie otwarte.
Deirdre Mericourt
Namiestniczka Londynu
Realnie prosimy o napisanie posta w Sali Bankietowej do 8.10.
there was an orchid as beautiful as the
seven deadly sins
seven deadly sins
Deirdre Mericourt
Zawód : namiestniczka Londynu, metresa nestora
Stan cywilny : Wdowa
one more time for my taste
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦
OPCM : 45 +3
UROKI : 4
CZARNA MAGIA : 60 +8
ZWINNOŚĆ : 21
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Czarownica
Śmierciożercy
26 listopada Nikola Krum
Najpiękniejsza Piszę to, choć ręka mi się trzęsie jak po zbyt wielu kie… Ciężko mi powiedzieć, co w głowie siedzi, kiedy ty tak po prostu jesteś. Jak mi tu teraz, w głębi nocy, przychodzą myśli, to aż mnie ściska, bo żaden człowiek takich rzeczy pisać nie powinien, a jednak piszę. Bo chyba już za długo to w sobie nosił.
Tyś najpiękniejsza, wiesz? Nie tylko tak, jak ci inni mówią, że ładna buzia czy coś. Nie.Tyś cała piękna, od stóp po te loki co ci spadają, jakby ci je ktoś z chmur zwinął. To jeszcze nic, bo jak wyjdziesz z tego lasu o poranku, cała w rosie, to mam wrażenie, że patrzę na jakąś nimfę, o której książki piszą, ale ja to widzę na żywo. A jak cię widzę w tej twojej czerwieni, co nosisz jak ogień w nocy, to, przysięgam, aż coś mnie dusi w środku. Bo mi się zdaje, że takiego piękna to świat nie powinien dźwigać. Ale dźwiga, bo ty chodzisz po tym świecie.
I wiesz co?Chyba bym się tego wszystkiego nie odważył napisać, gdyby mnie Igor tutaj nie podjudzał. Zbyt szybko kręcą mi się myśli, a tak bardzo nie chcę zrobić niczego, co by cię przestraszyło. Ale jedno wiedz: jestem tu dla ciebie. Nikt tego nie zmieni, nawet jeśli świat stanie na głowie. To, że jesteś, że istniejesz – daje mi więcej, niż kiedykolwiek zdołam ci powiedzieć. Dziękuję ci za to.
Jeśli możesz, jeśli chcesz, przyjdź dziś do mej chaty. Brakuje mi ciebie, bardziej niż potrafię znieść.
Tyś najpiękniejsza, wiesz? Nie tylko tak, jak ci inni mówią, że ładna buzia czy coś. Nie.
I wiesz co?
Jeśli możesz, jeśli chcesz, przyjdź dziś do mej chaty. Brakuje mi ciebie, bardziej niż potrafię znieść.
Twój,
NikolaList napisany na dość pomiętym pergaminie w języku norweskim, niestarannym pismem
For the blacksmith, nothing escapes; from iron, they shape not only the edge
But also destiny.
But also destiny.
Nikola Krum
Zawód : Adept u mistrza magikowalstwa, raczkujący wytwórca magimetalurgii, opryszek
Stan cywilny : Kawaler
Siła jest jak wiatr, niewidoczna, ale czujesz ją w każdym ruchu.
OPCM : 7 +2
UROKI : 6 +2
CZARNA MAGIA : 7 +1
ZWINNOŚĆ : 10
SPRAWNOŚĆ : 20
Genetyka : Czarodziej
Neutralni
Strona 2 z 2 • 1, 2
Olgierd