Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Shadow
AutorWiadomość
Shadow jest specyficzną sową. Nigdy nie da się dotknąć obcemu jeśli ma przesyłkę bądź znajduje się w pobliżu swojego właściciela.
Gość
Gość
PrzeczytajEileen W.
Droga OrianeJak się miewasz? Jak nastroje przed kolejną przygodą w Hogwarcie? Nie obawiasz się niczego? Ja... mam mieszane uczucia.
Wrzesień coraz bliżej i wydaje mi się, że muszę uzupełnić braki w moich piórach, pergaminach i tuszach. Nie miałabyś ochoty wybrać się ze mną Scribbulusa? Wybacz, że truję ci tym głowę już teraz, ale wiesz, jak to mówią... "przezorny zawsze ubezpieczony". Mam ochotę podejść też do Esów i Floresów. A nóż wypatrzymy jakieś ciekawe okazje za pół ceny? I koniecznie musimy wybrać się na lody!
Eileen
Wrzesień coraz bliżej i wydaje mi się, że muszę uzupełnić braki w moich piórach, pergaminach i tuszach. Nie miałabyś ochoty wybrać się ze mną Scribbulusa? Wybacz, że truję ci tym głowę już teraz, ale wiesz, jak to mówią... "przezorny zawsze ubezpieczony". Mam ochotę podejść też do Esów i Floresów. A nóż wypatrzymy jakieś ciekawe okazje za pół ceny? I koniecznie musimy wybrać się na lody!
Eileen
I show not your face but your heart's desire
Shadow
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy