sophisticated soul
AutorWiadomość
that is visible only for a moment
▲ Absolwent Hogwartu, dumny Ślizgon, do szkoły uczęszczał w latach 1947-1954.
▲ Znany jako dusza towarzystwa, nie opuszcza żadnych szykownych przyjęć socjety; chętnie bryluje na parkiecie, w rytm walca lawirując pomiędzy ludźmi i wymienianymi przez nich szeptami.
▲ Rzeźbiarz amator, nie kryje zamiłowania do sztuki, można ujrzeć go na wielu wernisażach.
▲ Finansista, pod ojcowskimi skrzydłami uczy się jak zarządzać kasynem, gdzie spędza ogrom czasu, również wśród klientów.
▲ Zdiagnozowano u niego dotyk meduzy, jednak nie jest to powszechnie znana informacja.
Sophos Bulstrode
Zawód : asystent zarządcy kasyna Elizjum
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Kawaler
we all wear masks
and the time comes when we cannot remove them without
removing some of our own skin
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Lordzie, może się poznamy?
ogień, morze i kobieta - trzy nieszczęścia.
Imogen Yaxley
Zawód : dama, poliglotka, tłumaczka języka rosyjskiego
Stan cywilny : Zamężna
rozpalasz ogień, niech płonie
nie mógłby żaden z nich temu
zapobiec
nie mógłby żaden z nich temu
zapobiec
OPCM : 2
UROKI : 2
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 2
TRANSMUTACJA : 9 +8
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 15
SPRAWNOŚĆ : 15
Genetyka : Półwila
Neutralni
O, ja też coś chcę! Tylko 3 lata różnicy, więc znajmy się koniecznie, może z salonów? Może kiedyś tańczyliśmy razem na jakimś sabacie czy innym balu, kiedy jeszcze byłam panną? Może cię irytowałam swoją płytkością i tym, że poza ładną buzią, dobrym urodzeniem i talentami artystycznymi niewiele miałam do zaoferowania? Jestem otwarta na jakieś relacje
Imogen, poznamy się na pewno
Corinne, na pewno kojarzymy się jeszcze ze szkoły, ale mgliście, bo jednak te trzy lata różnicy w wieku nie dawało wielu okazji do bardziej zażyłych i częstych interakcji. Jak nic zaprosiłem wielokrotnie do tańca, przynajmniej raz podczas każdego przyjęcia, jak na dżentelmena przystało. Uważam, że nasze rozmowy, może niekoniecznie głębokie i złożone, były dla mnie samą przyjemnością oraz dobrym przerywnikiem pomiędzy kolejnymi tańcami.
Corinne, na pewno kojarzymy się jeszcze ze szkoły, ale mgliście, bo jednak te trzy lata różnicy w wieku nie dawało wielu okazji do bardziej zażyłych i częstych interakcji. Jak nic zaprosiłem wielokrotnie do tańca, przynajmniej raz podczas każdego przyjęcia, jak na dżentelmena przystało. Uważam, że nasze rozmowy, może niekoniecznie głębokie i złożone, były dla mnie samą przyjemnością oraz dobrym przerywnikiem pomiędzy kolejnymi tańcami.
Sophos Bulstrode
Zawód : asystent zarządcy kasyna Elizjum
Stan cywilny : Kawaler
we all wear masks
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Ok, super, więc na pewno kiedyś chętnie przygarnę jakiś wątek! Corinne kiedy była jeszcze panną na pewno chętnie tańczyłaby z Sophosem, teraz jako mężatce już niekoniecznie jej wypada tańczyć z innymi mężczyznami, ale na pewno będzie okazja do zetknięcia się na salonach/w innym uczęszczanym przez błękitną krew miejscu, rozmowy, może powspominania dawnych czasów?
sophisticated soul
Szybka odpowiedź