Morsmordre :: Wprowadzenie :: Ogłoszenia :: Wydarzenia :: Zakończone wydarzenia
palcie mi się, świećcie mi się długie godziny...
26. lipca 1955r.
Srebrzysty księżyc wzniósł się na bezgwiezdne niebo, nieuchronnie zwiastując pełnię.
Łowcy uzbroili się po zęby; do tej jednej nocy przygotowywali się cały miesiąc. Tydzień temu Wasz przełożony przekazał Wam ważne informacje odnośnie ruin w Waltham Forest; jeden z Waszych współpracowników wpadł na wilkołaczy ślad i zastawił wnyki (2/4).
I inni: nie każdy zdaje sobie sprawę z niebezpieczeństw, jakie niesie ze sobą pełnia, a lasy Waltham są doskonałym miejscem na urokliwą schadzkę. Przechodziłeś tamtędy, spacerowałeś, kryłeś się przed kimś? (2/2).
Przypominam, że biorąc udział w sesjach z udziałem mistrza gry, należy liczyć się z tym, że postać zostaje wystawiona na niebezpieczeństwo! Czas odpisu podczas wydarzeń z mistrzem gry wynosi maksymalnie dwa dni. W wydarzeniu nie może wziąć udziału więcej niż jedno konto jednej osoby. Zapraszamy do zgłoszeń, czekam na wilkołaków w liczbie maksymalnie trzy, łowców w liczbie maksymalnie czterech oraz inne postaci w liczbie maksymalnie dwie. Pełnia rozpocznie się 13 września według realnej daty, do tego czasu oczekujemy zgłoszeń.
Liczy się kolejność zgłoszeń, prosimy zgłaszać się pod tematem. Pierwszeństwo mają postaci, które nie prowadzą aktualnie żadnego wątku z MG poza eventem głównym.
Czekamy na Was!
Idę bronić mą Izolde
zegną się jak żelazo w ogniu
w owoc granatu martwy splot
~ rezerwowa, bo meczyk, jakby wbił ktoś, kto nie ma i nie miał żadnego wątku z MG, to ma pierwszeństwo
will be always
the longest distance
between us
Ale to nie prawda. Zło zawsze triumfuje!
Piszę za namową tego pana wyżej nade mną więc jakby co to jego bijcie, nie mnie :D Jako Brygadzista, Łowca.
Wilkołaki tutaj: http://morsmordre.forumpolish.com/t48-serce-lasu#10893
Łowcy tutaj: http://morsmordre.forumpolish.com/t53-ruiny#10892
Kolejność póki co dowolna. Neleus, zgłoś się do MG jak otrzymasz akceptację, jeśli nie będzie za późno, to jeszcze dołączysz.
Fabularna data pełni została przesunięta na noc z 14.08. na 15.08.
Milicenta, Selina i Samantha otrzymują 100 punktów doświadczenia.
Milburga, Caesar, Neleus i Isolda otrzymują 35 punktów doświadczenia.
Bastian otrzymuje 15 punktów doświadczenia.
Rhian nie przeżyła. (*)
Morsmordre :: Wprowadzenie :: Ogłoszenia :: Wydarzenia :: Zakończone wydarzenia