he's like a detuned radio
Urodziłem się w Durham, lecz tam już dawno jestem martwy.
Lubiłem się bawić...
Wychowałem się wśród...
Uchodziłem za...
Kiedy inni przygotowywali pierwsze szkolne wyprawki na Pokątnej, ja...
Kiedy byłem mały, marzyłem o...
Uczęszczałem do wiejskiej, mugolskiej szkoły.
W szkole najbardziej interesowało mnie...
Mój ulubiony przedmiot w szkole to...
Najmniej lubiany przeze mnie przedmiot w szkole to...
W szkole trzymałem się...
W szkole byłem odbierany jako...
W szkole nie lubił mnie ktoś, kto...
Wykorzystywałem w szkole swoje mocne strony, żeby...
Kiedy pomyślę, czy kiedyś odrabiałem szlaban...
Kiedy pomyślę, czy kiedyś wysłano mi wyjca...
Kiedy pomyślę, czy zdarzało mi się wędrować nocą po szkolnej kuchni...
Kiedy pomyślę, czy zdarzało mi się wędrować po zamkniętych skrzydłach szkolnej biblioteki...
Kiedy pomyślę, czy zdarzało mi się wagarować...
Moi opiekunowie pamiętają...
Przeprowadziłem się do Londynu w 1948 roku, początkowo wynajmując klitkę w porcie. Zacząłem pracę w restauracji (burdelu, bądźmy szczerzy) Wenus, gdzie rozprawiałem się z brudem. W tym samym czasie rozwijałem się muzycznie, grając głównie w barach oraz mniej prestiżowych lokalach, choć trafiło mi się parę ciekawszych okazji. Anomalie zmusiły mnie do wyprowadzki w 1956 roku, przeniosłem się wtedy w okolice Hogsmeade, a w styczniu 1957 zacząłem pracę w Hogwarcie, gdzie zatrudniono mnie w roli woźnego. Od lipca 1958 roku mieszkam w Dolinie Godryka i pracuję w leśnej lecznicy. Od bezksiężycowej nocy, wstrząsającej Londynem w kwietniu 1957 roku, pod opieką mam dziecko - Penelope jest córką mojej siostry adopcyjnej.
Odpoczywam...
Obracam się w towarzystwie...
Jeśli chodzi o moje poglądy...
Mieszkam...
Podziwiam...
Budzę niechęć wśród...
Sprawiam wrażenie...
Prowadzę się...
Zwiedziłem...
W ciągu mojego życia mówiono o mnie zazwyczaj nieprzychylnie. Po bliższym poznaniu czasem zyskuję, ale nie sprawia to, że staje się łatwy w obyciu. W pracy staram się powściągnąć zgorzkniałe zapędy, wychodzi różnie. Najłatwiej porozumiewam się na gruncie muzycznym, w powiązanych z muzyką okolicznościach potrafię nabrać szyku, którego mało kto się spodziewa.
Ludzie, którzy o mnie słyszeli, a z którymi nie rozmawiałem...
W moim życiu pomawiano mnie o...
Tę sekcję widzisz tylko Ty i Mistrz gry
bruise by bruise