Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Nyks
AutorWiadomość
Moja prywatna bogini nocy jest jasna jak nadzieja rozświetlająca mroki, a kremowe skrzydła przecinają noc, w której sowa się kocha. Jest taka, jak ja - zagubiona, niedoskonała, lecz tonąc w swoich skazach zdaje się idealna, zupełnie, jakby wyższe siły wykuły ją z marmuru, dając szanse na to, aby walczyła ze swoimi słabościami i rozumiejąc wagę brzydkiego kłamstwa, brnęła w nie, ochoczo przynosząc mi listy, które wcale nie zostały zaadresowane do mnie, a mojej bliźniaczej siostry.
Gość
Gość
Przeczytaj Polly Havisham
Droga Beniu,
bardzo się ucieszę, jak przyjdziesz świętować me urodziny razem ze mną i kilkorkiem znajomych na ulicę Roberta Adama. Przygotowałam dla ciężarnej specjalnie delikatne drinki!
P.S. Weź to co u ciebie zostawiłam
Polly ♥
bardzo się ucieszę, jak przyjdziesz świętować me urodziny razem ze mną i kilkorkiem znajomych na ulicę Roberta Adama. Przygotowałam dla ciężarnej specjalnie delikatne drinki!
P.S. Weź to co u ciebie zostawiłam
Polly ♥
I get down to Beat poetry ◇ They say I'm too young to love you I don't know what I need They think I don't understand The freedom land of the seventies I think I'm too cool to know ya You say I'm like the ice I freeze I'm churning out novels like Beat poetry on Amphetamines endlesslove
Nyks
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy