Urodziłam się w małej wiosce na wybrzeżu Kornwalii
Moi rodzice...
Lubiłam się bawić...
Wychowałam się wśród...
Uchodziłam za...
Podczas przygotowywania mojej szkolnej wyprawki na Pokątnej w roku 1951 szczególnie pamiętam...
W mojej pierwszej podróży do magicznej szkoły...
Kiedy byłam mała, marzyłam o...
Uczęszczałam do Hogwartu, w domu Hufflepuff W latach 1951-1956 (choć gdyby wszystko poszło zgodnie z planem, powinnam kończyć w 1958)
W szkole byłam uczennicą
W szkole najbardziej interesowało mnie
Mój ulubiony przedmiot w szkole to...
Najmniej lubiany przeze mnie przedmiot w szkole to...
W szkole trzymałam się z...
W szkole byłam odbierana jako...
W szkole nie lubił mnie ktoś, kto...
Wykorzystywałam w szkole swoje mocne strony, żeby...
Kiedy pomyślę, czy kiedyś odrabiałam szlaban...
Kiedy pomyślę, czy kiedyś wysłano mi wyjca...
Kiedy pomyślę, czy zdarzało mi się wędrować nocą po szkolnej kuchni...
Kiedy pomyślę, czy zdarzało mi się wędrować po zamkniętych skrzydłach szkolnej biblioteki...
Kiedy pomyślę, czy zdarzało mi się wymykać poza szkolny teren...
Współlokatorzy z dormitorium pamiętają...
Niestety, moja przygoda z Hogwartem zakończyła się przedwcześnie i musiałam przerwać naukę już po piątym roku ze względu na swoje bezpieczeństwo. Pozostałam na Półwyspie Kornwalijskim razem z babcią, ponieważ nie miałam już rodziców. Pomagałam jej w gospodarstwie, dalej szlifowałam umiejętności szycia, a kiedy byłam pełnoletnia, mogłam rozpocząć naukę magicznego krawiectwa. Szlifowałam też swoje umiejętności w transmutacji, liznęłam trochę obrony przed czarną magią, wciąż też kochałam zwierzęta. Starałam się jakoś przetrwać i cieszyć się każdą dobrą chwilą, ale kiedy w Noc Tysiąca Gwiazd umarła moja babcia, uratowałam co zdołałam z naszego zrujnowanego domu i zamieszkałam w Plymouth, w Menażerii Woolmanów, gdzie dalej zajmowałam się szyciem.
Odpoczywam...
Obracam się w towarzystwie...
Jeśli chodzi o moje poglądy...
Mieszkam...
Podziwiam...
Budzę niechęć wśród...
Sprawiam wrażenie...
Prowadzę się...
Zwiedziłam...
W ciągu mojego życia mówiono o mnie różnie, nie zawsze prawdziwie, nie zawsze tak, jakbym chciała, niekiedy z podziwem, innym razem z powątpiewaniem.
Ludzie, którzy o mnie słyszeli, a z którymi nie rozmawiałem...
W moim życiu pomawiano mnie o...
Tę sekcję widzisz tylko Ty i Mistrz gry
[bylobrzydkobedzieladnie]
Life seems so very frightening"