Poczta Maisie
AutorWiadomość
Towarzyszy Maisie od kilku lat, od pierwszego roku w Hogwarcie. Jest niewielka, spokojna i przyjazna wobec właścicielki, ale wobec obcych nieśmiała. Zwykle zostawia list i umyka.
Przeczytaj NADAWCA
ADRESAT TREŚĆ WIADOMOŚCI Maisie
Maisie Moore
Zawód : początkująca krawcowa
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Panna
"So what am I to do with all those hopes
Life seems so very frightening"
Life seems so very frightening"
OPCM : 8
UROKI : 0
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 11 +8
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 15
SPRAWNOŚĆ : 11
Genetyka : Czarownica
Neutralni
Przeczytaj DRUGA POŁOWA SIERPNIA
M. Jesteśmy cali, chociaż nie mogę tego samego powiedzieć o naszych sąsiadach. Staramy się otrząsnąć z tego wszystkiego i pomóc poszkodowanym. Najbardziej mnie martwi, że zwierzęta podchodzą pod domy - był pożar lasu i nie czują się tam zbyt bezpiecznie. Ludzie na ich widok różnie reagują, co w żaden sposób nie pomaga.
Oczywiście, że chcę. Spotkajmy się w naszym ulubionym miejscu. Poznasz mojego nowego...podopiecznego. E.
Oczywiście, że chcę. Spotkajmy się w naszym ulubionym miejscu. Poznasz mojego nowego...podopiecznego. E.
Przeczytaj 14 sierpnia '58
Maisie, gdzie jesteście? Byłem u Ciebie w domu, wszystko tam jest zniszczone, mam nadzieję, że byłaś wczoraj gdzieś indziej. Pytałem sąsiadów, ale nic nie wiedzą. Daj znać, gdzie się zatrzymałaś i czy wszystko w porządku. I czy czegoś potrzebujecie. Wpadnę. Ed
Edmund McKinnon
Zawód : fałszerz
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Kawaler
a man that flies from his fear may find that he has only taken a short cut to meet it
OPCM : 2
UROKI : 3 +5
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 2
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 18
SPRAWNOŚĆ : 12
Genetyka : Jasnowidz
Neutralni
Poczta Maisie
Szybka odpowiedź