Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
veni, vidi, amavi
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
[bylobrzydkobedzieladnie]
I am too full of live to be half loved
Zanim zostałam Panią Balibejową, byłam panną Lovegood, wychowanką Gryfów w Beauxbatons, później zostałam świetnie wypromowana, występowałam w każdym możliwym miejscu godnym mojej osoby i pojawiałam się na wszystkich wydarzeniach towarzyskich wartych uwagi. Porywacze, handlarze i przemytnicy zapewnili mi trochę rozrywki w życiu, więc teraz leczę traumę, bawię się w perfekcyjną panią domu, mam ślicznego synka Setha, jestem kreatorką mody, utrapioną gwiazdą i walczę o prawa wil.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
Zaim Naifehnajlepszy mąż
Miły mój
Ty zawsze przy mnie stój
Bo sen czy jawa
W moim ciele lawa
Zawdzięczam Ci wszystko. Uratowałeś mnie dosłownie i w przenośni, pokochałeś mnie pomimo tego, że sam miałeś wątpliwości, czy jestem dla Ciebie odpowiednią kobietą, same początki naszej znajomości były dalekie od romantycznych, a ja bardzo nieładnie Cię oszukałam, zgrywając niewiniątko, by wymusić zaręczyny. Czasem wyrażasz swoje opinie stanowczo, a ja czaruję Cię, byś zmienił zdanie, w ten też sposób pozwalasz mi na wszystko i spełniasz każdą moją zachciankę. Kocham Cię z każdym dniem coraz bardziej, nie mogę się doczekać, aż nasza rodzina powiększy się znowu i Seth nie będzie się już wychowywał samotnie. Mam jednak nadzieję, że nigdy nie dowiesz się całej prawdy o mojej przeszłości, co poważnie zaszkodziłoby naszemu małżeństwu.
wons z alfonsem, alfons z wonsem
Miły mój
Ty zawsze przy mnie stój
Bo sen czy jawa
W moim ciele lawa
Zawdzięczam Ci wszystko. Uratowałeś mnie dosłownie i w przenośni, pokochałeś mnie pomimo tego, że sam miałeś wątpliwości, czy jestem dla Ciebie odpowiednią kobietą, same początki naszej znajomości były dalekie od romantycznych, a ja bardzo nieładnie Cię oszukałam, zgrywając niewiniątko, by wymusić zaręczyny. Czasem wyrażasz swoje opinie stanowczo, a ja czaruję Cię, byś zmienił zdanie, w ten też sposób pozwalasz mi na wszystko i spełniasz każdą moją zachciankę. Kocham Cię z każdym dniem coraz bardziej, nie mogę się doczekać, aż nasza rodzina powiększy się znowu i Seth nie będzie się już wychowywał samotnie. Mam jednak nadzieję, że nigdy nie dowiesz się całej prawdy o mojej przeszłości, co poważnie zaszkodziłoby naszemu małżeństwu.
Benjamin Wrightten jedyny
Za dużo myślę
Za bardzo chcę
Za mocno czuję
Za gęsto śnię
Chwyć mnie za włosy, oprzyj o ścianę
Kochaj aż całkiem
myśleć przestanę
I loved you as
Icarus loved the sun - too close, too much.
Icarus loved the sun - too close, too much.
Za dużo myślę
Za bardzo chcę
Za mocno czuję
Za gęsto śnię
Chwyć mnie za włosy, oprzyj o ścianę
Kochaj aż całkiem
myśleć przestanę
Selina LovegoodPodtytuł
Tekst po najechaniu na górze
Tekst w środku
Aaron LovegoodPodtytuł
Tekst w środku
imięPodtytuł
Tekst w środku
Rudolf BrandPodtytuł
Tekst w środku
Caesar LestrangePodtytuł
Tekst w środku
Daniel KruegerPodtytuł
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst w środku
[bylobrzydkobedzieladnie]
I'm just gonna keep callin' your name
until you come back home
until you come back home
Ostatnio zmieniony przez Harriett Lovegood dnia 18.08.16 15:02, w całości zmieniany 4 razy
Harriett Lovegood
Zawód : spadająca gwiazda, ponurak
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowa
stars kiss my palms and whisper ‘take care my love,
all bright things must burn’
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Półwila
Nieaktywni
nie czuj się odrzucona, wysłałam Ci dużo miłości na pw
until you come back home
until you come back home
Harriett Lovegood
Nieaktywni
Cześć, to ja, uroczy nowicjusz, o którym plotkowałaś ze swoją kuzynką
okay, i hated you but even when you left, there was never a day that i’ve forgotten about you and even though i actually miss you, i’m gonna erase you now cause that’ll hurt way less
than blaming you
Soren Avery
Zawód : pałkarz Os z Wimbourne
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zaręczony
jest szósta mojego serca
a po kątach trudno pozbierać wczorajszy dzień
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
No hej Uroczy to jesteś pewnie tylko w mojej głowie, bo ja czytam mocno między wierszami tego, co mówi Szelka-silna-niezależna-kobieta i trochę szkoda, że jesteś taki młodziutki, bo czasy ambitnego kibicowania na meczach mam już za sobą, ale czasem jeszcze pojawiam się gdzieś, żeby kibicować Rudolfowi czy Selinie, więc na pewno nie tylko o Tobie słyszałam, ale i widziałam, może nawet gadaliśmy kilka razy i miałam okazję się przekonać czy faktycznie taki uroczy jesteś Myślę, że Cię polubiłam i przy okazji mogę spróbować wypytać Szelkę o jakieś szczegóły i może zacznę was szipować, bo chyba jestem trochę hipiską i propaguję miłość na każdym kroku, a jest mi bardzo przykro, że Szelce i Rudiemu się nie ułożyło Tylko nie wiem co Ty sądzisz o mnie
until you come back home
until you come back home
Harriett Lovegood
Nieaktywni
To ja tu nie odpisałam? Co do Rudiego to biorę wszystko jak leci Ale po długim namyślę stwierdzam, że chcę coś dla Tośka, tylko nie wiem co i nie mamy zbyt wiele punktów wspólnych
Anthony Burke
Zawód : Łamacz klątw
Stan cywilny : Kawaler
Jak mogę im odmówić,
skoro boskość chcą mi wmówić?
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
skoro boskość chcą mi wmówić?
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nieaktywni
Ok ok, to Rudiego mamy dogadanego Tosiek trochę lipton przez te wojaże zamorskie, bo wychodzi na to, że w najciekawszym okresie życia Hattki Tośka w ogóle nie było w kraju i tak sobie myślę, że mogli się poznać na plantacjach Lovegoodów w Indiach, skoro kuzyn AREK (hehe) mówi, że mógł mnie tam zaprosić po szkole i to by się idealnie składało na ten rok 1946 wtedy jeszcze Harrie nie była szaloną gwiazdą, ale też daleko jej już było od zahukanej szarej myszki, nie wiem co by sobie taki Tosiek o niej pomyślał, więc jak to ustalimy, to możemy jakoś kombinować dalej, ale proszę pięknie, róbmy plusik, bo Tosiek jest za fajny, żebyśmy mieli minusik - negatyw z siostrą Balibeja, której imienia nigdy się nie nauczę już wystarczy No i później kilka razy mogłam przyjść po jakieś nielegalne medykamenty i raz co najmniej chciałam wróżkowy pyłek, śmiesznie by było, gdybyś nie chciał mi go sprzedać :malpka:
until you come back home
until you come back home
Harriett Lovegood
Nieaktywni
Myślę, że Sóren miał okazję poznać cię właśnie przez niezależną Osę. Pewnie go zauroczyłaś swoją półwilą urodą, ale to, że udało ci się przebić przez skorupę Seliny i do niej dotrzeć mu zaimponowało. Zapewne cię polubił, mogłaś się mu wydać nawet intrygująca. Więc jak nie będzie przeszkadzać różnica wieku to mogę wypić razem kawę i poplotkować o Osie czy innych ciekawych rzeczach
okay, i hated you but even when you left, there was never a day that i’ve forgotten about you and even though i actually miss you, i’m gonna erase you now cause that’ll hurt way less
than blaming you
Soren Avery
Zawód : pałkarz Os z Wimbourne
Stan cywilny : Zaręczony
jest szósta mojego serca
Nieaktywni
Walczysz o prawa will, lubmy się :D
Za wilczym śladem podążę w zamieć
I twoje serce wytropię uparte
Przez gniew i smutek, stwardniałe w kamieńRozpalę usta smagane wiatrem
I twoje serce wytropię uparte
Przez gniew i smutek, stwardniałe w kamieńRozpalę usta smagane wiatrem
Rosalie Yaxley
Zawód : doradczyni w zarządzie w Rezerwacie jednorożców w Gloucestershire
Stan cywilny : Zamężna
Nienawidzę pająków... dlaczego to nie mogły być motyle?
Nieaktywni
Hattie, kuzynko - czy wiem, że mam siostrzeńca? Znaczy, czy wiem, że Ty masz syna? Bo rewelacją o tym, że jesteś naszą siostrą Aaron jeszcze nie zdążył się podzielić, a moje informacje mają swoje lata i chyba nie śledzę zbyt uważnie wszystkich rubryczek plotkarskich, a kontakt z rodziną tak trochę mi się w ostatnich latach wykruszył. W każdym razie całkiem możliwe, że Selina mnie zamorduje zanim go poznam, ale przyjmijmy na razie tą bardziej optymistyczną wersję. Kojarzymy się, prawda? Błyszczysz, zachowujesz się jak dama i właściwie to prawdopodobnie jesteś moim kompletnym przeciwieństwem w kwestiach obycia, działalności artystycznej i wyczucia mody, ale to już drobny druczek.
Gość
Gość
Wpisuj nową ciotkę Charliego!
And on purpose,
I choose you.
.
I choose you.
.
Lilith Greengrass
Zawód : Auror
Stan cywilny : Panna
Don't mistake my kindness for weakness,
I'll choke you with the same hands I fed you with.
I'll choke you with the same hands I fed you with.
Genetyka : Metamorfomag
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Gdzie masz tu wpisanego syna? Zaraz znów zacznie mówić, że jego nie kochasz, i co wtedy?
No i chyba z Cillianem coś powinno być, bo jest kuzynem Bena, chyba 2 stopnia, nie wiem, nie umiem w stopnie Tak czy siak, na pewno miałem być na waszym ślubie, mogłem być nawet świadkiem, jeśli macie puste stanowisko Może czasem zajmę się Charlesem, kiedy o to poprosić, gdy będziesz chadzała na schadzki Albo mogę przemówić Benowi do rozsądku, by się bił ponownie o ciebie Co prawda znam wersję Bena, ale przecież można wszystko to jeszcze zmienić Ech, szkoda, że jestem żonaty, to bym pewnie wpadł w twój urok bez mrugnięcia okiem :malpka:
No i chyba z Cillianem coś powinno być, bo jest kuzynem Bena, chyba 2 stopnia, nie wiem, nie umiem w stopnie Tak czy siak, na pewno miałem być na waszym ślubie, mogłem być nawet świadkiem, jeśli macie puste stanowisko Może czasem zajmę się Charlesem, kiedy o to poprosić, gdy będziesz chadzała na schadzki Albo mogę przemówić Benowi do rozsądku, by się bił ponownie o ciebie Co prawda znam wersję Bena, ale przecież można wszystko to jeszcze zmienić Ech, szkoda, że jestem żonaty, to bym pewnie wpadł w twój urok bez mrugnięcia okiem :malpka:
Gość
Gość
Strona 2 z 2 • 1, 2
veni, vidi, amavi
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania