Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
ten fajniejszy potter
Strona 1 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst po najechaniu na górze
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst w środku
Gość
Gość
Braaaaaaaaaaaaaaaaaaat!! :D
Charlus Potter
Zawód : auror
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Żonaty
Baby you're all that i want, when you lyin' here in my arms.
I'm findin' it hard to believe. We're in heaven
I'm findin' it hard to believe. We're in heaven
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Dorcia, oczywiście, że tak <3 pewnie nawet pomagam bratu Cię szukać <3
Charlie, brat bratu bratem, braci się nie traci i takie tam <3
Charlie, brat bratu bratem, braci się nie traci i takie tam <3
Gość
Gość
Proszę mnie wpisać jako swoją największą i jedyną miłość!
Gość
Gość
Z Milicentą chyba wszystko wiemy, a jak nie to pisz pw!!! Mogę jeszcze zaproponować Melvina do relek, tylko rok starszy
Gość
Gość
Mogę podrzucić Lyrę do jakichś relacji, tym bardziej, że zna już Doreę i Charlusa pewnie też poprzez swojego brata . Jest uliczną malarką na Pokątnej, dosyć pozytywnie nastawioną istotą. Ewentualnie jeszcze mam Alice, Raven oraz Rigel, do wyboru .
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
Cześć!
Jestem fajnym...no może nie ale na pewno jestem miłym Malfoyem. Polubmy się :thug:
Jestem fajnym...no może nie ale na pewno jestem miłym Malfoyem. Polubmy się :thug:
Laoise, wpiszę Cię wieczorem bo teraz jestem leniwą bułą, ale kochaj mnie maks :*
Zaim, tak, z Milicentą mamy ustalone no i w sumie to czekam na grę! a jeśli chodzi o Melvina, cholera, przeczytałam kartę i sama nie wiem w co tu uderzyć, zdecydowanie powinni kojarzyć się z Hogwartu, nie jestem jednak pewna jak mogłyby się przedstawiać ich relacje, co prawda Finnick miał brata w Gryffindorze, więc może wyłudził od Charliego hasło do ich pokoju wspólnego i kiedy pewnego razu próbował się tam włamać to natknął się na Melvina? tylko nie wiem jak on zareagowałby na coś takiego
Lyra, no, Weasleye i Pottery to chyba z natury powinny się lubić szkoda tylko, że ona taka młoda jest :/ mogłabyś mnie bardziej wprowadzić w relację z Charliem? może wtedy coś wpadłoby mi do głowy i byłabym w stanie zaproponować Ci coś sensownego ;)
Malfoy, propsy bardzo za wizerunek! kurcze, ona też taka młoda :/ ale widzę, że lubi jazdę konną, prawda? to może miała okazję pojawić się w stadninie Carrowów? Potter tam czasami bywa i jeśli ona się tam kręciła to mogli na siebie wpaść, mogła sobie akurat nucić pod nosem jakąś rock'n'rollową piosenkę, a Finnick zaatakował ją stwierdzeniem "ja to znam, ja to znam!" i mogli sobie tak zacząć o muzyce i w sumie o wszystkim innym rozmawiać, od czasu do czasu mogą na siebie w tej stadninie wpaść i Potter wtedy zaczyna swój wywód na temat "a słyszałaś już ten kawałek?", co Ty na to? ;d
Zaim, tak, z Milicentą mamy ustalone no i w sumie to czekam na grę! a jeśli chodzi o Melvina, cholera, przeczytałam kartę i sama nie wiem w co tu uderzyć, zdecydowanie powinni kojarzyć się z Hogwartu, nie jestem jednak pewna jak mogłyby się przedstawiać ich relacje, co prawda Finnick miał brata w Gryffindorze, więc może wyłudził od Charliego hasło do ich pokoju wspólnego i kiedy pewnego razu próbował się tam włamać to natknął się na Melvina? tylko nie wiem jak on zareagowałby na coś takiego
Lyra, no, Weasleye i Pottery to chyba z natury powinny się lubić szkoda tylko, że ona taka młoda jest :/ mogłabyś mnie bardziej wprowadzić w relację z Charliem? może wtedy coś wpadłoby mi do głowy i byłabym w stanie zaproponować Ci coś sensownego ;)
Malfoy, propsy bardzo za wizerunek! kurcze, ona też taka młoda :/ ale widzę, że lubi jazdę konną, prawda? to może miała okazję pojawić się w stadninie Carrowów? Potter tam czasami bywa i jeśli ona się tam kręciła to mogli na siebie wpaść, mogła sobie akurat nucić pod nosem jakąś rock'n'rollową piosenkę, a Finnick zaatakował ją stwierdzeniem "ja to znam, ja to znam!" i mogli sobie tak zacząć o muzyce i w sumie o wszystkim innym rozmawiać, od czasu do czasu mogą na siebie w tej stadninie wpaść i Potter wtedy zaczyna swój wywód na temat "a słyszałaś już ten kawałek?", co Ty na to? ;d
Gość
Gość
Lyra, no, Weasleye i Pottery to chyba z natury powinny się lubić. szkoda tylko, że ona taka młoda jest :/ mogłabyś mnie bardziej wprowadzić w relację z Charliem? może wtedy coś wpadłoby mi do głowy i byłabym w stanie zaproponować Ci coś sensownego ;)
No ja właściwie jeszcze nie do końca wiem, jak się ułożą, bo jeszcze nie graliśmy ze sobą, ale wstępnie miałyśmy pozytyw i że się znają przez brata Lyry .
Ale, jeśli Lyra za młoda, to mogę zaproponować Alice - jest tylko 2 lata młodsza od Finna, więc mogą się znać z Hogwartu, albo z dorosłego życia, ale musieliby się spotkać niedawno, bo Alice przez kilka lat nie było w Anglii ^^.
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
o, myślę, że Alice to jest to! zwłaszcza, że to ten sam dom w Hogwarcie! teraz pytanie, w co idziemy? jakaś przyjaźń czy może jakieś eksy, hm?
Gość
Gość
Kochany masz zaszczyt rozmawiać z przyszłą panią Carrow
Dla mnie bomba, biorę w całości
Dla mnie bomba, biorę w całości
Finnick Potter napisał:o, myślę, że Alice to jest to! zwłaszcza, że to ten sam dom w Hogwarcie! teraz pytanie, w co idziemy? jakaś przyjaźń czy może jakieś eksy, hm?
Alice to na tyle swobodna postać (i lubiąca przygody), że jak najbardziej mogło być między nimi coś więcej, choć zacząć mogli rzeczywiście od przyjaźni ^^. Nawet jeszcze w tych dawnych czasach, zanim wyjechała. Potem się kontakt pewnie nieco rozluźnił i ograniczył do sporadycznych listów (bo jednak na taką odległość wiadomości długo idą), a czy po jej powrocie wrócą do przyjaźni, czy też nie, to już od ciebie zależy .
to look at distance
mogą wrócić, Finnick to raczej przyjazne stworzenie! no i pasuje mi jak najbardziej i też czekam na grę <3
Gość
Gość
Strona 1 z 2 • 1, 2
ten fajniejszy potter
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania