Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Mussolini
Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Mussolini
[bylobrzydkobedzieladnie]
Lepiej nie dotykać
[bylobrzydkobedzieladnie]
And when my heart began to bleed,
'Twas death and death indeed.
'Twas death and death indeed.
Ostatnio zmieniony przez Samael Avery dnia 05.11.15 22:13, w całości zmieniany 3 razy
Samael Avery
Zawód : ordynator oddziału magiipsychiatrii
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zaręczony
Szalony, niech ukocha swe samotne ściany
I nie targa łańcucha, by nie draźnić rany
I nie targa łańcucha, by nie draźnić rany
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
PrzeczytajSoren Avery
SameluNie ukrywam, że zobaczenie twojej sowy na moim parapecie po raz pierwszy w życiu stanowiło duże zaskoczenie. Nie mniejszym była prośba, którą zawarłeś w liście. Nie przypuszczałem, że będziesz mieć czelność kiedykolwiek mnie o coś prosić. Nie ukrywam, że chciałem wrzucić tamten list do płomieni bez czytania. Mimo wszystko nie zrobiłem tego, a nawet jestem skłonny spełnić twoją prośbę. Nie oszukuj się jednak, że robię to dla Ciebie. Robię to tylko i wyłącznie dla Julienne, która nigdy nie była winna posiadania takiego ojca.
Będzie bezpieczna.
Soren
Będzie bezpieczna.
Soren
okay, i hated you but even when you left, there was never a day that i’ve forgotten about you and even though i actually miss you, i’m gonna erase you now cause that’ll hurt way less
than blaming you
Soren Avery
Zawód : pałkarz Os z Wimbourne
jest szósta mojego serca
a po kątach trudno pozbierać wczorajszy dzień
a po kątach trudno pozbierać wczorajszy dzień
Nieaktywni
Przeczytaj Lady Libra Black
Lordzie Avery Muszę przyznać, że informacja o Twoim stanie zdrowie jest dla mnie zaskoczeniem. Cieszę się jednak, że mimo ciężkiej sytuacji znalazłeś czas, by mnie o tym poinformować. Nie odczuwam urazy i rozumiem powód, dla którego doszło do tego opóźnienia. Zastosuję się również do prośby i nie będę Lorda niepokoić podczas rekonwalescencji.
Żywię nadzieję, że już wkrótce powrócisz do pełni zdrowia, sir. Z niecierpliwością będę oczekiwać naszego spotkania. Lady Libra Black
Żywię nadzieję, że już wkrótce powrócisz do pełni zdrowia, sir. Z niecierpliwością będę oczekiwać naszego spotkania. Lady Libra Black
Libra Black
Zawód : Dama/Staż w Ministerstwie Magii
Stan cywilny : Zaręczona
Prawdziwa szkoła życia zaczyna się od lekcji pokory
Nieaktywni
Przeczytaj Titus F. Ollivander
Szanowny lordzie Avery Serdecznie zapraszam do sklepu Ollivanderów, zrobię co w mojej mocy by kolejny egzemplarz, który zagości w pańskiej dłoni, sprawował się jeszcze lepiej niż poprzedni. Jeśli posiada Pan pozostałości starej różdżki proszę o przyniesienie ich ze sobą, być może uda mi się ją naprawić?
Oczekuję więc Pana wraz z początkiem marca. z wyrazami szacunku,
Titus Flavius Ollivander
Oczekuję więc Pana wraz z początkiem marca. z wyrazami szacunku,
Titus Flavius Ollivander
I show not your face but your heart's desire
Przeczytaj Alastair Nott
Samaelu Jestem pewien, że jesteś świadom tego, iż nie zabawiłem w naszym kraju długo - ledwie po trzech dniach po wyjeździe służbowym, udałem się wraz z kuzynostwem do Rosji. Nie powinieneś mieć żadnych wątpliwości, iż jest to jedyny powód dla którego nie zdążyłem jeszcze znaleźć chwili czasu by się z Tobą spotkać.
Z wielką chęcią pojawię się u Ciebie, tym bardziej, że jest wiele spraw, które musimy omówić - nie ominęły moich uszu różnego rodzaju plotki, wierzę jednak, że jesteś jedyną osobą, która może wyjawić mi o nich prawdę.
Nie musisz jednak niepokoić się o stan mojego zdrowia, bo chociaż nie spędziłem wakacji, ani na karaibskiej plaży, ani w malowniczych górach, nie doznałem żadnych szczególnych obrażeń.
Z wielką chęcią pojawię się u Ciebie, tym bardziej, że jest wiele spraw, które musimy omówić - nie ominęły moich uszu różnego rodzaju plotki, wierzę jednak, że jesteś jedyną osobą, która może wyjawić mi o nich prawdę.
Nie musisz jednak niepokoić się o stan mojego zdrowia, bo chociaż nie spędziłem wakacji, ani na karaibskiej plaży, ani w malowniczych górach, nie doznałem żadnych szczególnych obrażeń.
Do zobaczenia wkrótce
A.NAlastair Nott
Zawód : Urzędnik Departamentu Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów
Hell is empty and all the devils are here
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Przeczytaj sam wiesz, kto
SamaeluChcę Cię widzieć w Białej Wywernie po zmroku 27 marca. Weź ze sobą wszystko, co udało Ci się zdobyć.
Twoje poświęcenie zostanie docenione.
Sam wiesz
Twoje poświęcenie zostanie docenione.
Sam wiesz
Dokonywał wielkich rzeczy strasznych, to prawda, ale wielkich
Czarny Pan
Zawód : Czarnoksiężnik
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
Ja, który zaszedłem dalej niż ktokolwiek inny na drodze do nieśmiertelności...
Genetyka : Zwierzęcousty
Konta specjalne
Przeczytaj Wynonna
Lordzie Avery
nie zwykłam tracić czasu i energii na kwestię wagi mniejszej niż jeden knut. A problematyka rozgrywająca się na płaszczyźnie: w jaki sposób odpowiednim byłoby zwrócenie się do mnie - właśnie takim jest. Także pozwól mi uspokoić Twoje sumienie Lordzie - nie popełniłeś żadnego nietaktu.
Swoje zaproszenie uznaj proszę za przyjęte. Z radością spróbuję kilku dobrych win. Poznanie brata mojego przyszłego męża będzie z pewnością ciekawym doświadczeniem. Byłabym rada w kolejnej sobie otrzymać informacje dotyczące daty, godziny i miejsca naszego spotkania.
PS. Cierpliwość jest jedną z cnót lordzie, ponoć tylko ludzie wielcy posiadają jej równie wielkie pokłady.
Wynonna Burke
nie zwykłam tracić czasu i energii na kwestię wagi mniejszej niż jeden knut. A problematyka rozgrywająca się na płaszczyźnie: w jaki sposób odpowiednim byłoby zwrócenie się do mnie - właśnie takim jest. Także pozwól mi uspokoić Twoje sumienie Lordzie - nie popełniłeś żadnego nietaktu.
Swoje zaproszenie uznaj proszę za przyjęte. Z radością spróbuję kilku dobrych win. Poznanie brata mojego przyszłego męża będzie z pewnością ciekawym doświadczeniem. Byłabym rada w kolejnej sobie otrzymać informacje dotyczące daty, godziny i miejsca naszego spotkania.
PS. Cierpliwość jest jedną z cnót lordzie, ponoć tylko ludzie wielcy posiadają jej równie wielkie pokłady.
Wynonna Burke
You say
"I can fix the broken in your heart You're worth saving darling".
But I don't know why you're shooting in the dark I got faith in nothing.
Przeczytaj Edgar Burke
Lordzie Avery Zrobię co w mojej mocy, by sprowadzić dla Ciebie wszystkie potrzebne ingrediencje. Wolałbym jednak, żebyśmy porozmawiali o nich osobiście - wszakże to poważny zakup.
PS. Oczywiście, jak słusznie zauważyłeś, możesz liczyć na moją dyskrecję. E. Burke
PS. Oczywiście, jak słusznie zauważyłeś, możesz liczyć na moją dyskrecję. E. Burke
I show not your face but your heart's desire
Przeczytaj Dyrekcja szpitala św. Munga
Panie Avery Martwi mnie Pana ostatni zastój w pracy.
Być może to jedynie gorsze dni, ale coraz częściej dochodzą mnie słuchy o Pana omyłkach. Pacjenci leczeni są długo, ich rodziny niezadowolone, a Pana kompetencje wydają się stać w miejscu. Obawiam się, że taki stan rzeczy nie może utrzymywać się dłużej, mamy wielu kompetentnych uzdrowicieli, a Pana umiejętności są ostatnimi czasy podważane nawet przez stażystów.
Mam nadzieję, że zrobi Pan z moim upomnieniem, co trzeba i wkrótce będzie widać efekty.
Być może to jedynie gorsze dni, ale coraz częściej dochodzą mnie słuchy o Pana omyłkach. Pacjenci leczeni są długo, ich rodziny niezadowolone, a Pana kompetencje wydają się stać w miejscu. Obawiam się, że taki stan rzeczy nie może utrzymywać się dłużej, mamy wielu kompetentnych uzdrowicieli, a Pana umiejętności są ostatnimi czasy podważane nawet przez stażystów.
Mam nadzieję, że zrobi Pan z moim upomnieniem, co trzeba i wkrótce będzie widać efekty.
Dyrektor Szpitala św. Munga
uzd. Nicholas Lowe
Lowe uzd. Nicholas Lowe
Samael, jeśli chcesz utrzymać posadę ordynatora musisz zacząć wychodzić z depresji i znacznie podwyższyć statystykę magii leczniczej.
Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Mussolini
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy