Aaron Lovegood
AutorWiadomość
Spinka
Pewna dziewczynka zostawiła ją w herbaciarni, kiedy byłem jeszcze małym chłopcem.
Kryształ na rzemyku
Zakupiony na jarmarku w czasie Festiwalu Lata. Jeden zachowam dla siebie, a drugi... drugi na pewno komuś sprezentuję.
Ajay
W języku hindi imię to oznacza "niezwyciężonego". Ten samiec w pełni zasługuje na to imię. Potrafił przelecieć pół świata, żeby dowieźć list odpowiedniej osobie i nigdy nie zawiódł Aarona. Zazwyczaj siedzi na żerdzi w herbaciarni i śpi, uspokojony brzdękiem porcelanowych filiżanek.
Nie dawaj mu niczego nawet, jeśli nawet ładnie zahuka. Wypluwki są ohydne.
Nie dawaj mu niczego nawet, jeśli nawet ładnie zahuka. Wypluwki są ohydne.
- NAZWA - NOTATKA 1:
- TREŚĆ
- NAZWA - NOTATKA 2, DZIENNIK, PAMIĘTNIK:
- TREŚĆ
Ostatnio zmieniony przez Aaron Lovegood dnia 09.12.15 21:54, w całości zmieniany 1 raz
Aaron Lovegood
Zawód : Właściciel herbaciarni "Czerwony Imbryk"
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Żonaty
I'm just a man
I do what I can
Don't put the blame on me
I do what I can
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
1952 | Bellona G. | Las
Jeśli ona jest Amorem, a jej strzała to jakiś znak od nieba, to jestem chyba w stanie jakoś to zaakceptować.
- Lipiec:
Lipiec 19.07. | Chloe B. | Czerwony ImbrykChyba pozbawiłem ją drobniaków. Proponuję filiżankę gorącej herbaty i kawałek ciasta na przeprosiny.20.07. | Adrien C., Selina L. | Czerwony ImbrykPrzyszedł Adrien, Selina kopnęła mnie w piszczel, strzeliła focha. Mam nadzieję, że Adrien nie ma mi za złe, że brał udział w tym przedstawieniu.26.07. | Isolde B. | Czerwony ImbrykOna znów znalazła się w mojej herbaciarni. Wbiło mnie w ziemię z tego wszystkiego.28.07. | Adelaide S. | Czerwony ImbrykNiespodziewana wizyta Adelaide i ciche świętowanie jej urodzin.
- Sierpień:
Sierpień 1.08. | Sabine G. | Czerwony ImbrykPrzyszła zarobić, a ja dodatkowo naciągnąłem ją jeszcze na wypicie herbaty w moim towarzystwie.3.08. | Harriett N. | JarmarkPokazałem jej stare zdjęcie naszych rodziców... Hattie domyśliła się tego samego, co ja. Dziwny zbieg okoliczności czy ukrywany romans?6.08. | Selina L., Harriett N. | PomostWieczór spędzony w rodzinnej atmosferze.
??? | Bellona G. | Dom Lovegoodów
Biła się. Z inną kobietą. Rozumiesz to? A teraz nie wypuszczę jej, dopóki nie będę pewny, że z nią jest już dobrze.
Aaron Lovegood
Zawód : Właściciel herbaciarni "Czerwony Imbryk"
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Żonaty
I'm just a man
I do what I can
I do what I can
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X