Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Lucretia
AutorWiadomość
Możesz mnie wpisać jako swojego ulubionego wujka :malpka: Tzn sprawa wygląda tak, że moja mama i Twój dziadek to rodzeństwo, dlatego Twój tato i ja jesteśmy bliskimi kuzynami. Nie mam powodów by się z nim nie lubić, dlatego mogliby się jakoś tam dogadywać, pomimo, że Twój tato jest 21 lat starszy ode mnie :malpka: Ale ożenił się z panną z McMillianów, za którą pewnie nie przepadam bo mam negatyw z McMillianami Co nie zmienia faktu, że i tak powinnaś mówić mi wuju :trollface:
- drzewo:
Anthony Burke
Zawód : Łamacz klątw
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Kawaler
Jak mogę im odmówić,
skoro boskość chcą mi wmówić?
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
skoro boskość chcą mi wmówić?
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Patrząc na to sups drzewko, co zamieścił wyżej Tosiek, jak mniemam, jestem Twoją ciotką! W każdym razie musimy się bardzo kochać i wspierać :pedobear:
granice ciał to dla nich przeszłość, a "ty i ja" zamienia się w jedno,
zwinięci razem wokół o d d e c h u, tak święci w swoim grzechu…
zwinięci razem wokół o d d e c h u, tak święci w swoim grzechu…
Cassiopeia Black
Zawód : wiedźmia straż
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zaręczona
His eyes upon your face
His hand upon your hand
His lips caress your skin
It's more than I can stand
His hand upon your hand
His lips caress your skin
It's more than I can stand
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Metamorfomag
Nieaktywni
Potrzebuję mieć z Tobą piękną relację. Po pierwsze: uwielbiamy się jako oba rody, a ja zamierzam tę znajomość wykorzystać, bo po drugie: zamierzam cię poznać z przyszłym mężem, który jest moim kolegą bardzo dobrym i będę ci czadził o nim, nalegał, żebyście zostali przyjacielską parą i żebyś przemówiła Megarze do rozsądku
To nic, że jeszcze nie znamy się i żyjemy w błogiej nieświadomości o swoim istnieniu (na razie wiem o tobie tyle, że jesteś panną Black). Nie mogę się doczekać wieczorku, gdy nas sobie przedstawią! (Nie)Żono proszę o... ciekawą relację.
Gość
Gość
Anthony cudnie wytłumaczone :D
Nie mam powodu by nie lubić wuja! Drugiego takiego nie znajdę XD Na pewno się świetnie dogadują.
Cassiopeia no i kolejna rodzinka! Na pewno się kochają, a różnicy wieku nie ma ogromnie dużej więc też się rozumieją.
Deimos no nieźle się zapowiada. W sumie już nie mogę się doczekać spotkania
Ignatius przecież wiesz, że ja też nie mogę się doczekać spotkania. Mimo, że ją nie polubisz w sposób jaki by naprawdę chciała to i tak będzie cię kochać, nie ma bata <3
Hazel cześć słonko będę tykać Ignasia i wiem jak bardzo mnie nienawidzisz no ale życie jest niesprawiedliwe
Nie mam powodu by nie lubić wuja! Drugiego takiego nie znajdę XD Na pewno się świetnie dogadują.
Cassiopeia no i kolejna rodzinka! Na pewno się kochają, a różnicy wieku nie ma ogromnie dużej więc też się rozumieją.
Deimos no nieźle się zapowiada. W sumie już nie mogę się doczekać spotkania
Ignatius przecież wiesz, że ja też nie mogę się doczekać spotkania. Mimo, że ją nie polubisz w sposób jaki by naprawdę chciała to i tak będzie cię kochać, nie ma bata <3
Hazel cześć słonko będę tykać Ignasia i wiem jak bardzo mnie nienawidzisz no ale życie jest niesprawiedliwe
Gość
Gość
własnie nie wiem, czy nie masz ochoty, żebym cię już teraz jakoś poznał z ignatiusem? w sensie na festynie
Lucretia
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania