Morsmordre :: Wprowadzenie :: Ogłoszenia :: Wydarzenia :: Zakończone wydarzenia
Czarodziejska społeczności Wielkiej Brytanii i wszyscy spragnieni pojedynkowych wrażeń, ogromnych emocji i doskonałej zabawy!
Niezwykle przyjemnie będzie mi Was gościć na inauguracyjnym w tym sezonie turnieju pojedynków, który mam zaszczyt zorganizować na terenie swojej szkockiej posiadłości w Inverness. Turniej odbędzie się 18 VIII w mojej rezydencji: prócz aren pojedynkowych przygotowane są również punkty piknikowe wraz z miejscem na odpoczynek, gdzie obserwując zmagania dzielnych zawodników będzie można w spokoju porozmawiać i wymienić się najświeższymi ploteczkami z czarodziejskiego świata.
Turniej pojedynków to doskonała okazja, by nie tylko zademonstrować swoje umiejętności w dziedzinie zaklęć, ale i odnowić stare znajomości i odnaleźć się w magicznym towarzystwie. Z pewnością nie zabraknie nadobnych dam i szlachetnych młodzieńców w stanie wolnym, jak i dostojnych panów i pań wszelkich stanów, dlatego każdy gość z pewnością nie poczuje się samotny. A gdyby tak było, na przytulanie czekają liczne słodkie koty, które z pewnością dotrzymają Wam towarzystwa.
Z uszanowaniem wielkim dla moich przyszłych gości, jak i dzielnych zawodników kłania się Colin Fawley, z niecierpliwością wyczekujący sów z zapowiedzią swojego przybycia.
Spotkanie rozpocznie się 19.11. daty rzeczywistej - do tego czasu możecie się zgłaszać.
the vermeil rose had blown in frightful scarlet and its thorns
o u t g r o w n
..ale koty też mogę głaskać
The knife that has pierced my heart, I can’t pull it out Because if I do It’ll send up a huge spray of tears that can’t be stopped
'Twas death and death indeed.
I nie targa łańcucha, by nie draźnić rany
oraz żeby upokorzyć się przed całą arystokracją, dając się pobić Tristanowi
Ostatnio zmieniony przez Benjamin Wright dnia 15.11.15 19:50, w całości zmieniany 1 raz
I'd movе so fast that I'd outpace the dawn
Ostatnio zmieniony przez Lyra Weasley dnia 15.11.15 19:49, w całości zmieniany 2 razy
Intelekt - no, szkoda mi słów.
"Rudolf, jeśli coś chcesz, to to bierz" ~Caesar Lestrange
let not light see my black and deep desires.
The shackles of commitment fell, In pieces on the ground
Ale to nie prawda. Zło zawsze triumfuje!
zegną się jak żelazo w ogniu
w owoc granatu martwy splot
Alex się na to pisze.
Strona 1 z 2 • 1, 2
Morsmordre :: Wprowadzenie :: Ogłoszenia :: Wydarzenia :: Zakończone wydarzenia