W związku z wyjątkowo nieszczęśliwym końcem żywota aurora z wąsem, żona roku - w tej roli gościnnie Harriett Naifeh - psuje wzniosłą ślubną atmosferę września i zaprasza na pogrzeb i stypę. Przybywajcie, wszyscy nasi przyjaciele, znajomi, współpracownicy, płaczki duże i małe, ludziki znane i nieznane, by uhonorować Zaima po raz ostatni. Przewidziane atrakcje: lamenty nad trumną, topienie smutków w absurdalnej ilości alkoholu, jeszcze więcej lamentów i jeszcze więcej alkoholu.
Ceremonia odbędzie się dnia 8 września 1955 roku. Data realna pozostaje kwestią otwartą, na razie wszyscy są chyba pochłonięci zamykaniem sierpniowych wątków, zgłaszajcie więc swoją obecność i ewentualnie propozycje terminu rozpoczęcia, żebym mogła mniej więcej zaplanować to smutne wydarzenie.
♦ Aaron Lovegood
♦ Selina Lovegood
♦ Margaux Vance
♦ Eilis Sykes
♦ Teagan Scrimgeour
♦ Dorea Potter
♦ Garrett Weasley
♦ Alice Elliott
♦ Elizabeth Fawley
♦ Anthony Burke
♦ Rudolf Brand
♦ Gwendolyn Morgan
♦ Rita Sheridan
♦ Glaucus Travers
♦ Inara Carrow
♦ Graham Mulciber *
♦ Tristan Rosier *
[bylobrzydkobedzieladnie]
until you come back home
Ostatnio zmieniony przez Harriett Naifeh dnia 07.12.15 13:10, w całości zmieniany 3 razy
all bright things must burn’
i pytali ludzie
dlaczego moja głowa ma kształt kwiatu
i dlaczego moje oczy świecą jak dwie gwiazdy
i dlaczego moje wargi czerwieńsze są niż świt
chwyciłam miłość aby ją połamać
lecz giętka była oplotła mi ręce
i moje ręce związane miłością
pytają ludzie czyim jestem więźniem
The more solitary, friendless, unsustained I am,
the more I will respect myself.
will be always
the longest distance
between us
a gniew twój bezsilny niech będzie jak morze
ilekroć usłyszysz głos poniżonych i bitych
Rudolfem też przyjdę, w końcu Harriett to jego przyjaciółka, z Zaimem nie miał relacji ustalonych, więc patrz pkt. Garrett
skoro boskość chcą mi wmówić?
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
The girl has always been half goddess, half hell.
With kisses on my mouth
There's poison in the water
The words are falling out
alkohol i opium brzmi jak najlepsza stypa ever
jak ktoś chce jeszcze relki z Hatką, to zapraszam na pewujki albo do tematu, a jak nie, to możemy zacząć rele w fabule od tego pięknego pogrzebu <3
let not light see my black and deep desires.
i'm a storm with skin
The knife that has pierced my heart, I can’t pull it out Because if I do It’ll send up a huge spray of tears that can’t be stopped
Anthony Burke napisał:Przyniosę fajki i opium, zjaramy się jak stodoły
Rudolfem też przyjdę, w końcu Harriett to jego przyjaciółka, z Zaimem nie miał relacji ustalonych, więc patrz pkt. Garrett
Zapomnieliśmy z Tośkiem (takmamrozdwojeniejaźni) o Grahamie Miał mocne hejty z Zaimem, ale jest aurorem i przyjdzie na sam pogrzeb z resztą aurorów. Na stypie raczej nie będzie siedział za długo, żeby nie powiedzieć wcale. Więc raczej jednopostowiec, chyba że go ktoś zagada, ale nie sądzę :malpka:
I can't help it, there's nothin' I want more
Yeah, I would fight for you, I'd lie for you
Walk the wire for you - yeah, I'd die for you
You know it's true
Everything I do, oh, I do it for you
Strona 1 z 2 • 1, 2