Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Dorek
AutorWiadomość
Ten sam wiek i zawód a nawet dom Musimy się znać od 18 lat
Graham Mulciber
Zawód : auror
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Żonaty
Because some roads you shouldn't go down. Because maps used to say, "There be dragons here." Now they don't. But that don't mean the dragons aren't there.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Jasnowidz
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Jesteś aurorem-metamorfomagiem, chcę cię znać . Jesteś jakoś powiązany z Elką Fawley? Ją Lyra już miała sposobność poznać. W dodatku, jej starszy brat również jest aurorem, Lyra też chciała nim zostać, póki jej plany nie zostały pokrzyżowane przez pewien wypadek, i od tego czasu zajmuje się malarstwem.
Mogę jeszcze zaproponować Alice, albo Michaela (który również był w Ravenclawie, tyle że parę klas wyżej, a teraz uczy w Hogwarcie).
Mogę jeszcze zaproponować Alice, albo Michaela (który również był w Ravenclawie, tyle że parę klas wyżej, a teraz uczy w Hogwarcie).
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
Graham, haha. To faktycznie, bo byłoby co najmniej dziwnie, gdyby nie istniała między żadna relacja. Wolisz coś pozytywnego, neutralnego czy negatywnego?
Lyra, nawet bardziej niż powiązany, bo wychowywali się razem, więc to trochę taki starszy brat. Też zapytam: co wolisz? Mimo że ja widzę pozytyw. Może nawet i takie skłonności opiekuńcze u Dorka. Nie mam teraz za dużo czasu, więc zdążyłam tylko przeczytać kartę Alice, ale wydała mi się taka warta znajomości. Tylko nie wiem, jak ich powiązać, bo na początku pomyślałam, że mogli mieć romans, ale to musiałoby być bardzo niedawno. Kwestia tygodni, bo wcześniej liczył na ślub z Leą. Chyba że coś w przyszłości wymyślimy. Michaela później przeczytam, ale spytam: czy nadawałby się na wzór? Bo myślałam o kimś takim.
Lyra, nawet bardziej niż powiązany, bo wychowywali się razem, więc to trochę taki starszy brat. Też zapytam: co wolisz? Mimo że ja widzę pozytyw. Może nawet i takie skłonności opiekuńcze u Dorka. Nie mam teraz za dużo czasu, więc zdążyłam tylko przeczytać kartę Alice, ale wydała mi się taka warta znajomości. Tylko nie wiem, jak ich powiązać, bo na początku pomyślałam, że mogli mieć romans, ale to musiałoby być bardzo niedawno. Kwestia tygodni, bo wcześniej liczył na ślub z Leą. Chyba że coś w przyszłości wymyślimy. Michaela później przeczytam, ale spytam: czy nadawałby się na wzór? Bo myślałam o kimś takim.
Gość
Gość
Pozytyw wole, bo jakbym Cię nie lubił, to byś już nie żył :solol: A tak na serio to pozytyw/neutral Ale nie wiem co zaproponować bo mało jest ludzi, którzy potrafią znieść Grahama
Graham Mulciber
Zawód : auror
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Żonaty
Because some roads you shouldn't go down. Because maps used to say, "There be dragons here." Now they don't. But that don't mean the dragons aren't there.
Genetyka : Jasnowidz
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
O, to będzie można też z tym coś pokombinować. Też myślę, że raczej pozytyw, u Lyry trzeba się bardzo postarać, by kogoś znielubiła, a auror ze zdolnością metamorfomagii może ją bardzo zaintrygować, przypomnieć o jej dawnych marzeniach. Też zależy, kiedy by się poznali; czy dopiero niedawno, czy już w przeszłości. Lyra dopiero w tym roku skończyła Hogwart, a w sierpniu zaręczyła się z Glaucusem .
Co do Alice - niedawno uwikłała się w pewną przygodną znajomość z bratem Elizabeth, którego z pewnością również znasz, ale mogłaby poznać również Dorka. I w sumie z tego mogłyby być niezłe dramy, gdyby się dowiedział. A poznać się mogli może w ministerstwie? Ze strony Alice to też by musiała być świeża znajomość, jako że dopiero w lipcu wróciła do Anglii.
A jeśli chodzi o Michaela - jeśli nie przeszkadza ci jego mugolskie pochodzenie, to jak najbardziej mógł robić za wzór do naśladowania, tym bardziej, że był raczej porządnym i sympatycznym kolesiem, no i miał młodsze siostry pewnie będące w podobnym wieku do Doriana. Mogli się poznać jeszcze w Hogwarcie, a w dorosłości wznowić kontakty.
Co do Alice - niedawno uwikłała się w pewną przygodną znajomość z bratem Elizabeth, którego z pewnością również znasz, ale mogłaby poznać również Dorka. I w sumie z tego mogłyby być niezłe dramy, gdyby się dowiedział. A poznać się mogli może w ministerstwie? Ze strony Alice to też by musiała być świeża znajomość, jako że dopiero w lipcu wróciła do Anglii.
A jeśli chodzi o Michaela - jeśli nie przeszkadza ci jego mugolskie pochodzenie, to jak najbardziej mógł robić za wzór do naśladowania, tym bardziej, że był raczej porządnym i sympatycznym kolesiem, no i miał młodsze siostry pewnie będące w podobnym wieku do Doriana. Mogli się poznać jeszcze w Hogwarcie, a w dorosłości wznowić kontakty.
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
Kolejny Fawley <3 Też chce cię znać. Tylko jeszcze nie wiem jak O.o
Za wilczym śladem podążę w zamieć
I twoje serce wytropię uparte
Przez gniew i smutek, stwardniałe w kamieńRozpalę usta smagane wiatrem
I twoje serce wytropię uparte
Przez gniew i smutek, stwardniałe w kamieńRozpalę usta smagane wiatrem
Rosalie Yaxley
Zawód : doradczyni w zarządzie w Rezerwacie jednorożców w Gloucestershire
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zamężna
Nienawidzę pająków... dlaczego to nie mogły być motyle?
Genetyka : Półwila
Nieaktywni
Dorek
Szybka odpowiedź