Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
kalipso
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
♠ wilkołak zabił jej siostrę, więc trochę schizuje
♠ niby nie chce wychodzić za mąż, ale tak naprawdę to jest desperatką
♠ gra na skrzypcach, ogólnie to artystka z niej
♠ była w Ravenclaw
♠ ma kompleksy związane z byciem naj
♠ spokojna i opanowana
♠ pomóżcie mi zrobić z niej lesbijkę w ukryciu błagam, no chociaż na krótkotrwały romans
najbliżsi
przyjaciele
praca
niewarci uwagi
[bylobrzydkobedzieladnie]
Calypso Medousa Lestrange
♠ wilkołak zabił jej siostrę, więc trochę schizuje
♠ niby nie chce wychodzić za mąż, ale tak naprawdę to jest desperatką
♠ gra na skrzypcach, ogólnie to artystka z niej
♠ była w Ravenclaw
♠ ma kompleksy związane z byciem naj
♠ spokojna i opanowana
♠ pomóżcie mi zrobić z niej lesbijkę w ukryciu błagam, no chociaż na krótkotrwały romans
Caesar Lestrangekuzyn
mój kochany
Jesteśmy ze sobą blisko, pomagał mi w ruszeniu dalej po tym, jak zginęła Thalia. W Hogwarcie się mną opiekował i chociaż nie zawsze chciałam jego pomocy, doceniałam ją. Oboje straciliśmy ważne osoby, przez co trochę lepiej się rozumiemy. Jest dla mnie jak brat <3
Evandra Lestrangekuzynka
Tekst po najechaniu na górze
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst po najechaniu na górze
Tekst w środku
Liliana Yaxleyprzyjaciółka
której potajemnie nienawidzę
tekst
Tristan Rosiercoś
w stylu przyjaciela
Jest zakochany w mojej kuzynce, ale to nie przeszkadza mu w podrywaniu mnie. Z drugiej strony... Co w tym dziwnego? No właśnie. Poza tym jest miły, wyniósł mnie na salony i zaprasza do rezerwatu. Lubię tego lorda.
Daniel Kruegerprzełożony
Czasami na mnie krzyczy i nie słucha mojej wersji wydarzeń, ale już jesteśmy na "ty". Oprócz tego stara się być miły, chociaż i tak trochę się go boję. Mam nadzieję, że nasze relacje się poprawią, kiedy w końcu zobaczy mój talent do dziennikarstwa.
Barry Weasleyrudy cham
nie lubię gnojka,
nie zagłębiajmy się w powody
nie zagłębiajmy się w powody
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Calypso Lestrange dnia 03.01.16 23:35, w całości zmieniany 15 razy
Gość
Gość
Cześć, znajmy się! Różnica wieku między Leą i Calypso nie jest jakoś zatrważająco dużo, obie są szlachciankami, a w dodatku Liliana jest najlepszą przyjaciółką pani Avery, więc jakiś punkt zaczepienia zawsze się znajdzie.
Leandra Malfoy
Zawód : Marionetka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zamężna
I tried to paint you a picture
The colors were all wrong
Black and white didn't fit you
And all along
And all along
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Leandra, w takim razie może postanówmy najpierw czy chcemy coś pozytywnego? Rody Avery i Lestrange mają negatywne relacje, ale to chyba nie znaczy, że my też powinnyśmy się nienawidzić? Dodam, że przydałaby mi się jakaś prawdziwa przyjaciółka, bo na razie to Calypso się robi niezbyt miłą i fałszywą suką :<
Deimos, nie musimy przecież być najlepszymi przyjaciółmi, a z twoją żoną relacje sobie właśnie ustalam, więc dam ci znać czy takie coś by wyszło Ech, a miałam nadzieję, że nie zyskam sobie kolejnego wroga
Deimos, nie musimy przecież być najlepszymi przyjaciółmi, a z twoją żoną relacje sobie właśnie ustalam, więc dam ci znać czy takie coś by wyszło Ech, a miałam nadzieję, że nie zyskam sobie kolejnego wroga
Gość
Gość
Prawdę powiedziawszy to już z Lilianą jest pozytyw, do Carrowów będzie chodzić na herbatkę, więc może się i z Lestrange bratać! Mogę reflektować na najlepszą przyjaciółkę, Leandra jest dość ciepła i naiwna, przynajmniej chwilowo, bo planuję ją w przyszłości rozwinąć i pewnie mogłaby przekonać Calypso do siebie. Myślałam też o tym, że jeśli wyraziłabyś zgodę, to Lea mogłaby się kiedyś wkraść do głowy Calypso i dowiedzieć się, że miewa odmienne uczucia w stosunku do kobiet i mogłaby spróbować ją "uwieść" i zmanipulować. Chociaż to też byłoby dopiero w dalszej przyszłości, a nie lubię obiecywać zbytnio naprzód, bo nigdy nie wiadomo, jak się potoczy historia postaci! Więc może zostańmy przy przyjaciółkach?
Leandra Malfoy
Zawód : Marionetka
I tried to paint you a picture
And all along
And all along
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Jestem za! A jeśli naprawdę chciałabyś się wkraść do głowy Calypso, to zapraszam na pw/gg, bo to naprawdę świetny pomysł i powiem ci, że go popieram to zostajemy przy przyjaciółkach
Gość
Gość
i co ustaliłyście? jak będziesz grzeczna dla mnie to nie musze być wrogiem, no ale przyjacielem nie będę niestety
Calypso Lestrange napisał:Mavis! <3 Jestem za tym, żebyśmy się uwielbiały, możesz mi dawać rady dotyczące uciekania przed wilkołakami i o, możesz mi pomóc szukać tego gnojka co zjadł Thalię! Przysięgam, że będę cię kochać, jak go znajdziesz, no i możemy być bff! Pomagaj mi w uciekaniu od zobowiązań (czyt. małżeństwa), wyciągajmy się na ognistą i załóżmy zespół Oooo, może rzucę robotę, żeby szkolić się na brygadzistę? Tak czy inaczej, chcę mieć mocnego pozytywa!
Inarka jest moją BFF, ale jeżeli podziwiasz Mejwiz trochę czy coś to możesz być jej młodszą siostrą Mogę polować na wilczki, uczyć Cię tego, zespół koniecznie, ognistą nigdy nie pogardzę! A i ja wszystkim polecam ociekanie od małżeństw, także nie ma problemu.
i might be on the side of angels
But don't think for a second I'm one of them endlesslove
Mavis Travers
Zawód : Łowię wilkołaki i robię czarne interesy
Stan cywilny : Panna
Stars can't shine without darkness
Genetyka : Metamorfomag
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Chcę coś koniecznie! Podejrzewam jakiś negatyw z racji tego, że dużo było wśród Greybacków wilkołaków, ale Bell też panicznie boi się tych potworów rozmyślałam, czy to matka Bell mogła być odpowiedzialna za śmierć siostry Calypso, ale z obliczeń wynikło, że wtedy już nie żyła Dodatkowo 2 lata różnicy, w szkole mogły się kojarzyć, tylko nie wiem jak ty byś to widziała?
just fake the smile
Bellona Lovegood
Zawód : hodowca i treser chartów angielskich
Czystość krwi : Czysta
Tygrys, tygrys w puszczach nocy
Świeci blaskiem pełnym mocy.
Czyj wzrok, czyja dłoń przelała
Grozę tę w symetrię ciała?
Świeci blaskiem pełnym mocy.
Czyj wzrok, czyja dłoń przelała
Grozę tę w symetrię ciała?