'Mia' Lyanna Amelia Lestrange
AutorWiadomość
Lyanna Amelia Greengrass
Data urodzenia: 13.02.1932
Nazwisko matki: Lepeltier
Miejsce zamieszkania: Londyn
Czystość krwi: czysta szlachetna
Zawód: ścigająca - Sokoły z Heidelbergu
Wzrost: 162 cm, łatwo mnie przeoczyć
Waga: 47 kg, podobno łatwo policzyć mi żebra - nie żebym była jakąś anomalią
Kolor włosów: Lubię porównywać je do koloru czekolady, chociaż myślę że w smaku już nie są takie dobre.
Kolor oczu: Zielone jak u kota, z żółtymi plamkami. Tak naprawdę to czasem zastanawiam się czy są może jednak piwne.
Znaki szczególne: Jeśli chodzi Ci o to, że moje włosy są wiecznie w nieładzie, a poszczególne kosmki wpadają mi do oczu - to tak, po tym mnie rozpoznasz. Może jeszcze po długiej bliźnie biegnącej przez pół łydki.
Nazwisko matki: Lepeltier
Miejsce zamieszkania: Londyn
Czystość krwi: czysta szlachetna
Zawód: ścigająca - Sokoły z Heidelbergu
Wzrost: 162 cm, łatwo mnie przeoczyć
Waga: 47 kg, podobno łatwo policzyć mi żebra - nie żebym była jakąś anomalią
Kolor włosów: Lubię porównywać je do koloru czekolady, chociaż myślę że w smaku już nie są takie dobre.
Kolor oczu: Zielone jak u kota, z żółtymi plamkami. Tak naprawdę to czasem zastanawiam się czy są może jednak piwne.
Znaki szczególne: Jeśli chodzi Ci o to, że moje włosy są wiecznie w nieładzie, a poszczególne kosmki wpadają mi do oczu - to tak, po tym mnie rozpoznasz. Może jeszcze po długiej bliźnie biegnącej przez pół łydki.
Żądło żądlibąka, Miłorząb Japoński, dość giętka, 10 i 1/2 cala
Slytherin
Mustang
Pianino
świeża gruszka, soczysta pomarańcza, zmysłowa, orchidea, intensywna paczula i słodkie toffi
Ja, gdzieś daleko stąd, w stu procentach wolna od wszystkiego, ubrana jedynie w fartuch wymazany farbą.
Quidditch, śpiew w wolnym czasie, taniec i malarstwo
Sokoły z Heidelbergu - proste!
Gram w Quidditcha
rock
Felicity Jones
Raz, dwa, trzy... Powiedz panno, gdzie ty spisz
Patronus:
Jeśli uważasz, że istnieje coś co lepiej symbolizuje symbol niż galopujący koń to się mylisz. Przynajmniej ja tak twierdzę, a wiedz, że nie zmieniam zdania. Jestem uparta jak kobyła i cenię sobie wolność ponad wszystko. Może to właśnie, dlatego moim patronusem jest dziki koń, mustang.
Jeśli uważasz, że istnieje coś co lepiej symbolizuje symbol niż galopujący koń to się mylisz. Przynajmniej ja tak twierdzę, a wiedz, że nie zmieniam zdania. Jestem uparta jak kobyła i cenię sobie wolność ponad wszystko. Może to właśnie, dlatego moim patronusem jest dziki koń, mustang.
4 | |
1 | |
2 | |
3 | |
3 | |
3 | |
3 |
Różdżka, sowa, bardzo dobrej jakości miotła, teleportacja
Ostatnio zmieniony przez Lyanna Lestrange dnia 03.03.16 22:08, w całości zmieniany 5 razy
Gość
Gość
'Mia' Lyanna Amelia Lestrange
Szybka odpowiedź