Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Elsie
AutorWiadomość
Elsie Rookwood
Rodzina
Alan BennettMój brat?
...
Jak młodsza wersja ojca.
Znajomi i przyjaciele
Alice ElliottMiła dziewczyna
...
Promugolska
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst po najechaniu na górze
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst w środku
Nielubiani i wrogowie
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst w środku
:ok: Urodzona w 1932 roku, ma 23 lata
:ok: Uczennica Durmstrangu, 1943-1951
:ok: Urodziła się i mieszkała w Norwegii
:ok: Pracownica Ministerstwa Magii, w Międzynarodowej Konfederacji Czarodziejów
:ok: Oficjalnie walczy o prawa czystokrwistych kobiet
:ok: Członkini Rycerzy
:ok: W przyszłości chciałaby nauczyć się legilimencji
:ok: Możesz ją spotkać przede wszystkim w pracy lub na ulicach Londynu
:ok: Jeśli ma taką sposobność, stara się pojawiać na różnego rodzaju imprezach/balach/spotkaniach, aby odrobić sobie to, co straciła będąc mężatka
:ok: Może ktoś zna ją przez jej męża, który pływał po morzach i czasami bywał w Anglii, z której zresztą pochodził
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Elsie Rookwood dnia 31.01.16 14:42, w całości zmieniany 1 raz
Gość
Gość
Myślę, że mogłabym tu podrzucić moją Alice, w końcu są w tym samym wieku, tylko szkoły inne ;). Mogły się jednak poznać już po lipcu 1955 w brytyjskim ministerstwie. Alice co prawda pracuje w Urzędzie Łączności z Mugolami, ale jej ojciec zajmuje się międzynarodową współpracą, więc Elsie może kojarzyć nazwisko Elliott. Alice zresztą w Ameryce też pracowała w tym departamencie, ale później musiała zrezygnować. Pozytyw, negatyw? Alice jest w końcu bardzo promugolska i nie kryje się z tym.
Elsie aż tak bardzo antymugolska nie jest, ma swoje inne, ważniejsze cele. Może kiedyś Alice poszła odwiedzić ojca i tak na siebie wpadły i jakoś się poznały? Co ty na to? Elsie przy innych osobach stara się pokazać jako osoba dobra, która raczej nie ma kontaktów z żadnymi Rycerzami, trzyma się zasad etc. Więc Alice może w niej widzieć strasznie skrzywdzoną dziewczynę, która stara się rozpocząć życie na nowo.
Gość
Gość
Moja droga Elso...nie wiem co auror od tak aktywnej działaczki mógłby chcieć (albo odwrotnie), ale możemy coś pokombinować Tylko..pozytyw, czy negatyw? Z jednej strony, Samuel jest strasznym kobieciarzem, ale..gentleman w każdym calu - nie pozwoli, żeby jakiejkolwiek damie stała się krzywda, więc z tej strony to już dwubiegunowa znajomość... Często - pozwala omotać się kobietom, chociaż - robi to świadomie. jednak nie można tego mylić z naiwnością...w końcu praca wymaga.
Daj znać <3 , podpowiedz, bo nie wiem z której strony ugryźć tę znajomość.
Daj znać <3 , podpowiedz, bo nie wiem z której strony ugryźć tę znajomość.
Darkness brings evil things
the reckoning begins
Elsie
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania