Douglas Jones
AutorWiadomość
elizabeth
jasnowłosy pomiot szatana, pięcioletni domowy szkodnik, skrzat wiecznie plątający się między nogami, samozwańcza opiekunka wszystkich możliwych żywych stworzeń (zadomowiła nawet przeklęte roztocza), profesjonalna ścieraczka kurzu najnowszym zmiataczem 5 (jak to - zmiatacz nie służy do zmiatania?), fanka wsmarowywania we wszystko pasty fleetwooda, przyszła cesarzowa wszechświata
zmiatacz 5
niedościgniona, zawsze wypolerowana, silnie pachnąca drewnem i skąpana w woni zwycięstwa; jeszcze nigdy dotąd nie odważyła się go zawieść. może przez wzgląd na to, jak marnie swój żywot zakończyła jej poprzedniczka?
karty z czekoladowych żab
kiedyś zbierał je na potęgę, fanatycznie układał w kolejności alfabetycznej, obserwował z milczącą pasją znikających wielkich ludzi; teraz stanowią wyłącznie kolejny element chaosu zdobiącego jego posadzkę
kilka zdjęć na ścianie
jeszcze z czasów, kiedy wszystko zdawało się prostsze - parę uśmiechniętych twarzy, zielone krawaty, krzyżujące się miotły, stukające się kufle, żółto-czarne stroje, migoczący ciepłym złotem cel
córka i jej szalony pufek wystarczają mu w zupełności, dziękuję bardzo
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Douglas Jones dnia 19.04.16 1:23, w całości zmieniany 1 raz
Douglas Jones
Zawód : szukający Os z Wimbourne
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
sił mi brak i już nie chcę
nic wiedzieć, mam mętlik
w mojej małej głowie
nic wiedzieć, mam mętlik
w mojej małej głowie
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
kiedyś | ktoś | gdzieś
xx
X | z annabelle | czerwony imbryk
wywiady, wywiadziki, usychająca fascynacja, rosnąca nuda, zabawa z wojującą sufrażystką - czyli to, co Douglas lubi najbardziej
XI | z bleach | dziurawy kocioł
niechciane towarzystwo, kilka szkieł z wielobarwnym alkoholem, gorycz zawodu i niezadowolenia
XI | z melle | sypialnia
gdy tryskają potoki krwi, nie warto powierzać swoje zdrowie w ręce kobiety - lekcja (nie)zaufania do słabszej płci
drugi tydzień XI | z vitalijem | parszywy pasażer
takie tam rozmowy o życiu i śmierci (x)
koniec XI | z drużyną | stadion os
sromotnie niezdany sprawdzian cierpliwości; tym razem przegrana, na okupiony krwią rewanż przyjdzie jeszcze czas
4 XII | z nemesis | u bobby'ego
beztroska radość pijaństwa i wsłuchiwanie się w pogłos przeszłości
XII | z gnomem | salon
duża dawka niezadowolenia, spektakularny pokaz magicznej mocy, siedem lat nieszczęścia
kiedyś tam | z clementine | dworzec king cross
nadwyrężony kredyt zaufania; owca w paszczy wilka; gwizd odjeżdżającego pociągu
27 II | rycerze | biała wywerna
zmrożona krew w żyłach, zapowiedź zmian - czy od dzisiaj wszystko będzie wyglądać inaczej?
17 III | z belloną | złota gęś
pijemy (x)
6 IV | event | rzeka severn
przegrany wyścig, uporczywie zduszona złość; atak funkcjonariuszy, gdy już nic nie mogło pójść gorzej
IV | z sally | kuchnia
tutu (x)
Douglas Jones
Zawód : szukający Os z Wimbourne
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
sił mi brak i już nie chcę
nic wiedzieć, mam mętlik
w mojej małej głowie
nic wiedzieć, mam mętlik
w mojej małej głowie
OPCM : X