Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Błysk
AutorWiadomość
Niepozorna, drobnych rozmiarów sowa Marina jest jego skarbem, który nabył przy okazji podróży po świecie. Natknął się na nią w jednym z magicznych sklepów w Tokio. Mimo swojego niewielkiego rozmiaru jest naprawdę zręczną i szybką sową do której młody Ollivander szybko się przywiązał. Między nim, a sowa występuje szczególnego rodzaju więź. Sowa od samego początku znalazła mocną więź porozumienia ze swoim właścicielem.
Gość
Gość
Przeczytaj Polly Havisham
Drogi Marin, co takiego sie wydarzyło? Opowiedz mi wszystko jak najprędzej. Będziesz na dzisiejszym wernisażu? Barry mnie zaprosił, ale na pewno nie będzie miał nic przeciwko temu, żebym poszła cie posłuchać. Właściwie wernisaż to trochę słabe miejsce na narzekanie (tez troche sie na tym znam) możemy spotkać się wcześniej!
Pola Havisham
Pola Havisham
I get down to Beat poetry ◇ They say I'm too young to love you I don't know what I need They think I don't understand The freedom land of the seventies I think I'm too cool to know ya You say I'm like the ice I freeze I'm churning out novels like Beat poetry on Amphetamines endlesslove
Przeczytaj Polly Havisham
Drogi Marin, w takim razie możesz przyjść i potowarzyszyc mi w tym nudnym przygotowywaniu sie. Urozmaicisz mi czas, jaki moje włosy potrzebują żeby się zakręcić odpowiednio. Znasz adres?
Pola Havisham
Pola Havisham
I get down to Beat poetry ◇ They say I'm too young to love you I don't know what I need They think I don't understand The freedom land of the seventies I think I'm too cool to know ya You say I'm like the ice I freeze I'm churning out novels like Beat poetry on Amphetamines endlesslove
Błysk
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy