Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Poczta Adaline
AutorWiadomość
Nie lubię sów, więc na pewno nie dokarmię Twojej.
Gość
Gość
Spal ten list Perseus Avery
Lady Burke,tuszę, że mój list zastaje Cię w dobrym zdrowiu i że wybaczysz mi enigmatyczność, gdy będę nalegał, byś odstąpiła od swoich planów na jutrzejsze popołudnie i przybyła do mnie o 14.
Nie kłopotałbym Cię tak okrutnie, gdyby sprawa nie była poważna lub nadawała się do korespondencyjnego wyjaśnienia, lecz niestety - wszystko wyjaśnię Ci jutro.
Użyj kominka, unikaj wścibskich spojrzeń. Kensington Palace Gardens 4/6.
Do zobaczenia.
Perseus Avery
Nie kłopotałbym Cię tak okrutnie, gdyby sprawa nie była poważna lub nadawała się do korespondencyjnego wyjaśnienia, lecz niestety - wszystko wyjaśnię Ci jutro.
Użyj kominka, unikaj wścibskich spojrzeń. Kensington Palace Gardens 4/6.
Do zobaczenia.
Perseus Avery
* chodzi o zadanie od Tomka
stars, hide your fires:
let not light see my black and deep desires.
let not light see my black and deep desires.
Przeczytaj Adelaide Nott
Lady BurkeZ przyjemnością mam zaszczyt zaprosić Pannę na grudniowy Sabat, na którym powitamy nadejście nowego roku. Szykuje się niezapomniane wydarzenie, żywię nadzieję, że nie ma Panna na ten dzień innych planów. Szczegóły pozostawię owiane tajemnicą i, jak zawsze, zdradzę je w ostatniej chwili. Przyjęcie tradycyjnie odbędzie się w mojej posiadłości, Hampton Court na obrzeżach Londynu.
Wiem, że Burke'owie nie przepadają za moimi balami, Panno Burke, niemniej proszę przemyśleć tę propozycję. Przyjęcie będzie niezapomniane, a ja oferuję ze swojej strony szereg wyjątkowych atrakcji. Będzie Panna, wraz z rodziną, mile widziana. A. Nott
Wiem, że Burke'owie nie przepadają za moimi balami, Panno Burke, niemniej proszę przemyśleć tę propozycję. Przyjęcie będzie niezapomniane, a ja oferuję ze swojej strony szereg wyjątkowych atrakcji. Będzie Panna, wraz z rodziną, mile widziana. A. Nott
Poczta Adaline
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy