Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Parapet Slughorna
AutorWiadomość
Przeczytaj Adelaide Nott
Lordzie SlughornZ przyjemnością mam zaszczyt zaprosić Pana na grudniowy Sabat, na którym powitamy nadejście nowego roku. Szykuje się niezapomniane wydarzenie, żywię nadzieję, że nie ma Pan na ten dzień innych planów. Szczegóły pozostawię owiane tajemnicą i, jak zawsze, zdradzę je w ostatniej chwili. Przyjęcie tradycyjnie odbędzie się w mojej posiadłości, Hampton Court na obrzeżach Londynu.
Naturalnie, zapraszam Pana wraz z Pana wyjątkową narzeczoną, oboje z pewnością zalśnicie na parkiecie. Wiele dziewcząt było niepocieszonych, kiedy powiadomiłam je, że przyjdzie Pan z lady Lestrange. Proszę nie wymawiać się ministerialnymi obowiązkami, nie przyjmuję żadnych wymówek.A. Nott
Naturalnie, zapraszam Pana wraz z Pana wyjątkową narzeczoną, oboje z pewnością zalśnicie na parkiecie. Wiele dziewcząt było niepocieszonych, kiedy powiadomiłam je, że przyjdzie Pan z lady Lestrange. Proszę nie wymawiać się ministerialnymi obowiązkami, nie przyjmuję żadnych wymówek.A. Nott
Przeczytaj sam wiesz, kto
Arthurze Spotkanie odbędzie się 27 lutego w Białej Wywernie.
Liczę, że się pojawisz.
Sam wiesz
Liczę, że się pojawisz.
Sam wiesz
Czarny Pan
Zawód : Czarnoksiężnik
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
Ja, który zaszedłem dalej niż ktokolwiek inny na drodze do nieśmiertelności...
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Zwierzęcousty
Konta specjalne
początek marca 1956C. A. Lestrange
Lordzie Slughorn,
przeglądałam stare księgi rodzinne i natknęłam się na wyjątkowy tomik poezji. Jest on przepełniony smutkiem, nie jest to treść, którą powinnam lorda obciążać. Romantyczna nieszczęśliwa miłość nie powinna być naszym tematem rozmów. Jednak gdy na dworze jest tak zimno, a roztopy zalewają ogrody, te słowa są piękne, wyjątkowe, dodają otuchy. Najbardziej zastanawia mnie jedna z form zakładek. Tomik należał do mojej babci, która miała nietuzinkową słabość do epoki romantyzmu. Proszę, niech lord otworzy tomik. Jest to dziwny kwiat, szukałam go w księgach, lecz zawsze lord zaskakiwał mnie umiejętnościami zielarskimi, a w dodatku pańska kuzynka przypomniała mi o słabości do kwiatów. Czy potrafi go lord rozpoznać?
lady Constance Lestrange
przeglądałam stare księgi rodzinne i natknęłam się na wyjątkowy tomik poezji. Jest on przepełniony smutkiem, nie jest to treść, którą powinnam lorda obciążać. Romantyczna nieszczęśliwa miłość nie powinna być naszym tematem rozmów. Jednak gdy na dworze jest tak zimno, a roztopy zalewają ogrody, te słowa są piękne, wyjątkowe, dodają otuchy. Najbardziej zastanawia mnie jedna z form zakładek. Tomik należał do mojej babci, która miała nietuzinkową słabość do epoki romantyzmu. Proszę, niech lord otworzy tomik. Jest to dziwny kwiat, szukałam go w księgach, lecz zawsze lord zaskakiwał mnie umiejętnościami zielarskimi, a w dodatku pańska kuzynka przypomniała mi o słabości do kwiatów. Czy potrafi go lord rozpoznać?
lady Constance Lestrange
lost through time and that's all I need
so much love, the more they bury
so much love, the more they bury
Parapet Slughorna
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy