Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Salome
AutorWiadomość
Dostojna, już dość wiekowa sowa, świetnie wytresowana i niezawodna w dostarczaniu listów. Nie należy do najszybszych, lecz odznacza się wyjątkowym opanowaniem, spokojnym usposobieniem i inteligencją. Nie pogardzi krakersami lub innymi sowimi przysmakami po dobrze wykonanym zadaniu.
Gość
Gość
Przeczytaj Adelaide Nott
Lady GreengrassZ przyjemnością mam zaszczyt zaprosić Pannę na grudniowy Sabat, na którym powitamy nadejście nowego roku. Szykuje się niezapomniane wydarzenie, żywię nadzieję, że nie ma Panna na ten dzień innych planów. Szczegóły pozostawię owiane tajemnicą i, jak zawsze, zdradzę je w ostatniej chwili. Przyjęcie tradycyjnie odbędzie się w mojej posiadłości, Hampton Court na obrzeżach Londynu.
Mam nadzieję, że ten wyjątkowy dzień postanowi spędzić Panna ze swoimi dobrze urodzonymi przyjaciółmi w mojej rezydencji. Nie przyjmuję odmowy, mój grudniowy Sabat jest obowiązkowy. Wszak to ostatnia taka okazja, by zawrócić jednemu z kawalerów w głowie (ku uciesze serca panny drogiego ojca) - wydaje mi się, że młody mężczyzna, któremu nie straszna żadna burza, pytał ostatnio o Panny przybycie. Proszę nas nie zawieść.
A. Nott
Mam nadzieję, że ten wyjątkowy dzień postanowi spędzić Panna ze swoimi dobrze urodzonymi przyjaciółmi w mojej rezydencji. Nie przyjmuję odmowy, mój grudniowy Sabat jest obowiązkowy. Wszak to ostatnia taka okazja, by zawrócić jednemu z kawalerów w głowie (ku uciesze serca panny drogiego ojca) - wydaje mi się, że młody mężczyzna, któremu nie straszna żadna burza, pytał ostatnio o Panny przybycie. Proszę nas nie zawieść.
A. Nott
Przeczytaj Samael Avery
Agatho, skończmy z tymi uprzejmościami, znamy się wystarczająco dobrze, by pominąć konwenanse.
Powinnaś jednak wiedzieć, że nie jestem mugolskim pieskiem, przybywającym na każde wezwanie.
S. Avery
Powinnaś jednak wiedzieć, że nie jestem mugolskim pieskiem, przybywającym na każde wezwanie.
S. Avery
And when my heart began to bleed,
'Twas death and death indeed.
Samael Avery
Zawód : ordynator oddziału magiipsychiatrii
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zaręczony
Szalony, niech ukocha swe samotne ściany
I nie targa łańcucha, by nie draźnić rany
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Przeczytaj Samael Avery
Agatho, skoro p r o s i s z, zupełnie zmienia to postać rzeczy.
S. Avery
S. Avery
And when my heart began to bleed,
Samael Avery
Zawód : ordynator oddziału magiipsychiatrii
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zaręczony
Szalony, niech ukocha swe samotne ściany