Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Angie
AutorWiadomość
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst po najechaniu na górze
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst w środku
Na razie pusto, bo czekam na was, z pomysłami czy też bez, stwórzmy razem coś super fajnego. :come:
Zapraszam do przeczytania karty c:
Gość
Gość
chciałam być twoją koleżanką, ale troche sie boje twojej przynależności do domu weza
I get down to Beat poetry ◇ They say I'm too young to love you I don't know what I need They think I don't understand The freedom land of the seventies I think I'm too cool to know ya You say I'm like the ice I freeze I'm churning out novels like Beat poetry on Amphetamines endlesslove
Pieczesz ciastka, już mi się podoba. I co jest złego w ambicji i sprycie? :<
Gość
Gość
<3 a wcześniej byłam pielęgniarką z prawdziwego zdarzenia, tylko podawałam pacjentom narkotyki i mnie wywalili
I get down to Beat poetry ◇ They say I'm too young to love you I don't know what I need They think I don't understand The freedom land of the seventies I think I'm too cool to know ya You say I'm like the ice I freeze I'm churning out novels like Beat poetry on Amphetamines endlesslove
Waaa, Angie dużo przebywała w szpitalu jak jej mąż konał (tag)... Mogły się zobaczyć kiedyś i zapamiętać, a później jak Ann zajadała smutki to znowu trafiła na tę samą osobę w cukierni i zdziwko.
Gość
Gość
oki, to musisz do mnie zagadać w tej cukierni, ale ja na pewno też zagadam, bo mi sie buzia nie zamyka!!!!!!!! i mamy tyle samo lat, wiec bede zachodzić w głowe, że jesteś szcześciarą, że przeżyłaś taką miłość ze ślubem, bo ja to nawet prawdziwego chłopaka nie miałam, miałam Barrego, ale on miał wtedy narzeczoną a teraz mam Bertiego, który piecze ze mną ciastka, ale nie wiem czy na prawde jest moim chłopakiem czy tylko sie całujemy
Jasne, że zagadam, lubię gadać z ludźmi z cukierni, a słuchać też lubię bardziej niż mówić, moze coś doradzę w sprawie Bertiego (co pewnie doprowadzi do jakiejś wielkiej katastrofy), hyhy, kobiece knowania czas zacząć. :>
Gość
Gość
Angie
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania