John Carter
AutorWiadomość
Wartość żywotności postaci: 240
żywotność | zabronione | kara | wartość |
81-90% | brak | -5 | 194-216 |
71-80% | brak | -10 | 170-193 |
61-70% | zaklęcia z st > 90; potężne ciosy w walce wręcz | -15 | 146-169 |
51-60% | silne ciosy w walce wręcz | -20 | 122-145 |
41-50% | blokowanie ciosów w walce wręcz | -30 | 98-121 |
31-40% | metamorfomagia, animagia | -40 | 74-97 |
21-30% | uniki, legilimencja, zaklęcia z ST > 70 | -50 | 50-73 |
11-20% | teleportacja (nawet po ustaniu zagrożenia), oklumencja | -60 | 26-49 |
1-10% | Postać odczuwa skrajne wycieńczenie i musi natychmiast otrzymać pomoc uzdrowiciela, inaczej wkrótce będzie nieprzytomna (3 tury). | -70 | 2-25 |
0 | Utrata przytomności |
BMW R4
Mój mały skarb, który kupiłem jeszcze będąc w Portugalii. Teoretycznie jestem czarodziejem, przez co lista dostępnych dla mnie środków transportu jest dość spora, ale żadna teleportacja, czy korzystanie z sieci Fiuu nie równa się z mocą silnika tego maleństwa.
Naszyjnik
Mała pożyczka podarowana mu przez żonę jego brata. W młodości John miał kilka długów, z których spłatą nie mógł sobie poradzić, wtedy z pomocą przyszła właśnie Marlene dając mu swoją pamiątkę rodzinną. Niechętnie przyjął ten podarek, sprzedał naszyjnik u jubilera i spłacił długi. Po wielu latach szukania odzyskał go, ale niestety nie miał okazji jej go oddać.
▲ Pub "Pod Wypatroszonym Zającem"
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez John Carter dnia 28.03.17 16:04, w całości zmieniany 14 razy
Gość
Gość
Ostatnio zmieniony przez John Carter dnia 07.11.16 8:29, w całości zmieniany 2 razy
Gość
Gość
Rudzielec nie mając gdzie się podziać prosi swojego "wuja" o pomoc.
13 marzec| Florence Fortescue | Zaplecze w Lodziarni Fortescue
Korzystając z okazji mężczyzna postanawia się włamać, a raczej wejść nieproszony do swojej ulubionej lodziarni.
16 marzec | Cece Sykes | Sklep Madam Primpernelle
Kochany wujaszek zdobywa się na ogromne poświęcenie wyruszając w poszukiwaniu prezentu dla swojej Małej w czym pomaga mu piękna nieznajoma.
21 marzec | Sophia Carter | Beckenham, Overbury Avenue 13
Po raz pierwszy John ma okazję do spotkania swojej siostrzenicy.
22 marzec | Raiden Carter | Cmentarz
Niestety przy ostatniej wizycie Johna u Carterów nie udało mu się zobaczyć z Raidenem. już następnego dnia ma do tego okazję. Na cmentarzu...
25 marzec | Alan Bennett | Pub Wilk Morski
Długa pogawędka przy dobrym piwie.
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez John Carter dnia 09.07.17 9:12, w całości zmieniany 8 razy
Gość
Gość
2 kwiecień | Bertie Bott | West Country, Dolina Godryka 24
OPIS
6 kwiecień | Sophia Carter | Pub "Pod Wypatroszonym Zającem"
OPIS
14 kwiecień | Raiden Carter | Restauracja "Wenus"
OPIS
22 kwiecień | Florence Fortescue | Pub Wilk Morski
OPIS
Gość
Gość