Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Ile biedronka ma kropek?
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Tata
Mama
Edwin
Wujcio Garry
Ciociunia Margie
Wujcio Bren
Ciociunia Nela
Wujcio Ulek
Wujcio Harold
Kyrka
Wujcio Titus
Wujcio Benio
IMIĘ (KRÓTKIE)
IMIĘ (KRÓTKIE)
IMIĘ (KRÓTKIE)
IMIĘ (KRÓTKIE)
IMIĘ (KRÓTKIE)
IMIĘ (KRÓTKIE)
Miriam Belladonna Prewett
♥ córka Archibalda i Lorraine Prewett; starsza siostra małego urwisa-dziedzica
♥ liczy wszystko i wszystkich
♥ jest synestetką - potrafi nadać barwy wrażeniom słuchowym
♥ kiedyś będzie pracowała w Mungu jak tata!
♥ liczy wszystko i wszystkich
♥ jest synestetką - potrafi nadać barwy wrażeniom słuchowym
♥ kiedyś będzie pracowała w Mungu jak tata!
Tata
Mama
Edwin
Wujcio Garry
Ciociunia Margie
Wujcio Bren
Ciociunia Nela
Wujcio Ulek
Wujcio Harold
Kyrka
Wujcio Titus
Wujcio Benio
IMIĘ (KRÓTKIE)
IMIĘ (KRÓTKIE)
IMIĘ (KRÓTKIE)
IMIĘ (KRÓTKIE)
IMIĘ (KRÓTKIE)
IMIĘ (KRÓTKIE)
nie jestem szlachcicem, ale CHCĘ BYĆ TWOIM UNCLE BENEM i chcę cię nauczyć rysować smoka (jak już ogarnę biegłość rysowanie). myślisz, że twoi rodzice mogą mnie polubić? ale mamy dużo wspólnych niebieskich znajomych, więc
Make my messes matter, make this chaos count.
Benjamin Wright
Zawód : eks-gwiazda quidditcha
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
I wanna run against the world that's turning
I'd movе so fast that I'd outpace the dawn
I'd movе so fast that I'd outpace the dawn
OPCM : 37 +7
UROKI : 34
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 17
SPRAWNOŚĆ : 43
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Na pewno widziałam Bena u wujcia Garrego i cioci Margie, więc muszę wujcia Bena znać i lubić! Jak mnie wujek bierze na ręce, to jest tak wysoko i na pewno strasznie mi się to podoba!
A czy rodzice polubią, to nie wiem, ale jak niebieski, to chyba polubią!
A czy rodzice polubią, to nie wiem, ale jak niebieski, to chyba polubią!
Zgubiła swe kropki na łące
a może w ogródku na grządce
Teraz mogę ci oficjalnie wpisać, że wcale nie jestem urwisem
Jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzieŚwiat, w którym baśń ta dzieje się
Malutki Edwin mieszka w nim
I wiedzie wśród czarodziejów prym
Malutki Edwin mieszka w nim
I wiedzie wśród czarodziejów prym
Jesteś, ale i tak cię kocham i bronię przed złośliwymi żukami
Wujaszek Harold! Wujcio musi nas często zabierać do hipogryfa!
Cześć biedroneczko pewnie często się ze mnie śmiejesz, jak Wasza mama znów sadza mnie w Waszym salonie a ja robię głupie miny za jej plecami, kiedy próbuje mi uświadomić, że powinienem już znaleźć jakąś ciotkę Selwyn dla Was i ktoś musi Ci poopowiadać o tych wszystkich cudacznych rzeczach, słoniach w Indiach i wielkich szklanych domach mugoli w Ameryce, wysokich aż do chmur! Chyba kiedyś też niechcący mogłem na Twoich urodzinach strzelić Twojemu tacie fajerwerkiem w jego szlachetne zakończenie pleców jak będziesz większa to nauczę Cię też robić te ładne zwierzątka z ognia, które można trzymać w słoiku. Pewnie nie mogę się nigdy oprzeć Twoim proszącym oczkom i zgadzam się na to, byś zaplatała mi warkocze na włosach jak nikt nie widzi I założę się, że to właśnie ja sięgam do najwyższej półki w kuchni, gdzie mama Lorraine chowa przed Twoimi i Winniego (oraz moimi) łapkami ciasteczka
Wujcio Alex!
Ojeju, jeju, będę słuchała uważnie wszystkich opowieści, bo są cudne! pewnie dzięki wujkowi nauczyłam się rysować słonie i tak bardzo je polubiłam! Wiem, że przy wujku zabawa zawsze jest przednia, a nuda to w ogóle nie istnieje! Może jeszcze nie umiem zaplatać warkoczyków, ale mam mnóstwo spineczek, wsuwek i wstążek, więc za wujkiem to wszystkie kobietki się muszą oglądać, jak wujek od nas wychodzi
I proszę mieć na mnie oko, kiedy zachoruję!
Ojeju, jeju, będę słuchała uważnie wszystkich opowieści, bo są cudne! pewnie dzięki wujkowi nauczyłam się rysować słonie i tak bardzo je polubiłam! Wiem, że przy wujku zabawa zawsze jest przednia, a nuda to w ogóle nie istnieje! Może jeszcze nie umiem zaplatać warkoczyków, ale mam mnóstwo spineczek, wsuwek i wstążek, więc za wujkiem to wszystkie kobietki się muszą oglądać, jak wujek od nas wychodzi
I proszę mieć na mnie oko, kiedy zachoruję!
Nie wiem, naprawdę, jak wybierzesz najlepszego wujka, bo szykuje Ci się kolejny .
Oferuję oczywiście, każdą roślinkę, jaką sobie wymarzysz! Do nich dorzucam własnoręczne ilustracje, a także lekcje rysunku. Może podzielę się z Tobą legendą o rycerzu Lancelocie, po którym mam drugie imię, ale to może być zgubne, bo o rycerzach, legendach i książkach, mogę mówić bez końca. W zanadrzu trzymam też inne historie związane z ekspedycjami naukowymi do dalekich, rzadko odwiedzanych przez ludzi miejsc. A jak już się znudzisz moim gadaniem, to Ty mi coś opowiesz i ja to narysuję.
Zawsze jeszcze możemy iść na spacer, nazwę wszystkie kwiaty po drodze! Albo na konie, kucyki czy po prostu popatrzeć na inne piękne stworzenia.
Oferuję oczywiście, każdą roślinkę, jaką sobie wymarzysz! Do nich dorzucam własnoręczne ilustracje, a także lekcje rysunku. Może podzielę się z Tobą legendą o rycerzu Lancelocie, po którym mam drugie imię, ale to może być zgubne, bo o rycerzach, legendach i książkach, mogę mówić bez końca. W zanadrzu trzymam też inne historie związane z ekspedycjami naukowymi do dalekich, rzadko odwiedzanych przez ludzi miejsc. A jak już się znudzisz moim gadaniem, to Ty mi coś opowiesz i ja to narysuję.
Zawsze jeszcze możemy iść na spacer, nazwę wszystkie kwiaty po drodze! Albo na konie, kucyki czy po prostu popatrzeć na inne piękne stworzenia.
by the sacred grove, where the waters flowwe will come and go, in the forest
Constantine L. Ollivander
Zawód : badacz i ilustrator flory magicznej
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Kawaler
broken boy
yet to find a way around
a dark and ever-growing cloud
that has him always looking down
yet to find a way around
a dark and ever-growing cloud
that has him always looking down
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Jasnowidz
Nieaktywni
Z wujkiem to ja oczywiście, że wszędzie chodzę i pytam o roślinki, ale tylko te ładne, kolorowe, bo takie same, zielone, to nie są zbyt ciekawe o rycerzach też bym chciała posłuchać! I o przygodach, gdzie takie rycerze ratują pastereczki! I ojeju, a rysowanie, rysowanie to już w ogóle cud miód! Wujek nauczy mnie jak rysować tulipany i róże? Ślicznie proszę!
Strona 2 z 2 • 1, 2
Ile biedronka ma kropek?
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania