Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Pieśni są nieśmiertelne
AutorWiadomość
Carmina morte carent...
W głównej mierze wychowywała mnie matka, która pochodzi z rodu Fawley; stojąc w obliczu niespełnionych marzeń pani Cattermole postanowiła przelać wszelkie swoje ambicje na mnie - jednak już na samym początku czekała ją przykra niespodzianka w postaci braku talentu malarskiego; od zawsze jednak odznaczałam się ogromnymi zdolnościami aktorskimi; cechuje mnie ogromna wyobraźnia, pozwalająca mi tworzyć nowe światy i zmieniać rzeczywistość; uczęszczałam do Hogwartu w latach 1947 - 1954, gdzie byłam wychowanką domu lwa; w szkole byłam członkiem małego kółka aktorskiego, które zorganizowałam wraz z innymi utalentowanymi aktorsko osobami; ponad rok po ukończeniu szkoły podjęłam się wolontariatu w Szpitalu Św. Munga, gdzie zajmuję się dotrzymywaniem towarzystwa pacjentom; często obracam się w towarzystwie szlacheckim; nie omieszkam jednak wymknąć się na potańcówkę, oddając się swojej nowej sympatii, którą stał się taniec; uwielbiam sztukę w niemal każdej postaci.
Lorraine PrewettSee the light in others, and treat them as if that is all you see.
Jocelyn VaneWe do not need magic to transform our world. We carry all the power we need inside ourselves already.
Louvel RowleOur lives, so settled, so specific, are built on happenstance.
Jayden VaneI think you were made to talk to the stars.
(I think the stars were made to listen to you.)
(I think the stars were made to listen to you.)
Pandora SheridanYou never know how long your words will stay in someone’s mind.
Quinlan RuncornThe most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.
[bylobrzydkobedzieladnie]
Wymyśliłam Cięnocą przy blasku świec, nauczyłam się ciebie po prostu chcieć.
Ostatnio zmieniony przez Belle Cattermole dnia 04.02.18 15:13, w całości zmieniany 31 razy
No i przychodzę, ale w sumie już praktycznie na ustalone, prawda?
Hello darkness, my old friend
Come to talk with you again
Come to talk with you again
To ja wpisuję się Lyrą . Chyba już większość wiemy? ^^
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
Raiden
Prawda, prawda!
Lyra
Tak, tak. W sumie to chyba pozostaje już tylko pisać, prawda? Miejsce znamy, data (no, ja tu chyba mam najmniej do gadania), ogólny zarys...
Prawda, prawda!
Lyra
Tak, tak. W sumie to chyba pozostaje już tylko pisać, prawda? Miejsce znamy, data (no, ja tu chyba mam najmniej do gadania), ogólny zarys...
Tak, chyba tak . Datę jakąś wybierzemy przed grą, wstępny zarys mamy... Jest okej ^^.
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
Byłyśmy razem na roku (choć w różnych domach, ale to szczegół), obie mamy szlacheckie matki i otrzymałyśmy staranne wychowanie, w dodatku obie posiadamy pewne artystyczne ciągotki i mamy do czynienia z Mungiem... Znajmy się! Może nawet przyjaźnijmy?
Jocelyn No to z pewnością się znamy! Myślę, że dobrze jest w naszej relacji uczepić się właśnie tych czasów szkolnych, bo wtedy Belle była nieco inna i o wiele łatwiej nawiązywało się jej wówczas znajomości.
Pieśni są nieśmiertelne
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania