Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Zawilec
AutorWiadomość
▲ Krukonka w 1943-1950
▲ Przechodziła kurs aurorski w 1951-1954
▲ Aurorka od niecałego roku ('55)
▲ Młodsza siostra Peony, Pomony i Aspena
▲ Wyizolowana i małomówna
▲ Po pracy artystka i opiekunka szylkretowej kotki Hope
Aspen Sprout
starszy brat
Peony Sprout
Pomona Sprout
starsza siostra
Raiden Carter
kuzyn
Sophia Carter
kuzynka, przyjaciółka
Ostatnio zmieniony przez Anemone Sprout dnia 15.04.17 6:57, w całości zmieniany 1 raz
Gość
Gość
czy my coś mamy jeszcze do ustalenia? Chyba nie. Kochaj swojego ulubionego kuzyna!
Hello darkness, my old friend
Come to talk with you again
Come to talk with you again
Mi wszystko się podoba, więc jeśli nie masz obiekcji, to chyba nie mamy, mój kuzynie Będę kochać!
Gość
Gość
Eh...nie mogłaś zostać zielarką jak Twoja super starsza siostra? Albo zajmować się hipogryfami jak mama? Jestem przerażona, że wybrałaś takie ryzyko i mam zamiar mówić Ci to o każdej porze dnia i nocy! Pewnie przez to siedzenie w Ministerstwie jesteś niedożywiona więc wysyłam Ci dużo jedzenia i matkuje bo już taka jestem. Kocham Cię i jeśli ktos kiedykolwiek Cię zrani to będzie cierpiał okropnie! Czasami podrzucam Ci syna i żartuje że ten potrzebuje czasu z rówieśnikami <3
do not cry because it is over
smile because it happened
Peony Sprout
Zawód : własna hodowla Mandragor & warzenie eliksirów
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowa
nie widziałam cię już od miesiąca. nic.
jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca, lecz widać można żyć bez powietrza.
jestem może bledsza,
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Cicho bądź Peony! Daj się dziewczynie rozwijać Wzięła kochana przykład z brata.
Ty to być tylko w roślinkach siedziała. A jak już będziesz wysyłać An to jedzonko, to nie zapomnij i o mnie :D
A ty An kochaj brata <3
Ty to być tylko w roślinkach siedziała. A jak już będziesz wysyłać An to jedzonko, to nie zapomnij i o mnie :D
A ty An kochaj brata <3
Aspen Sprout
Zawód : Funkcjonariusz policji
Stan cywilny : Kawaler
"Every Night & every Morn
Some to Misery are Born
Every Morn & every Night
Some are Born to sweet delight"
Some to Misery are Born
Every Morn & every Night
Some are Born to sweet delight"
Nieaktywni
Siostrzyczka!
Nie umiem w emocje, ale kocham całą rodzinkę najmocniej na świecie i będę bronić przed złem tego świata! Uwielbiam za jedzenie, bo sama nie umiem gotować, a siostrzeńca chętnie przyjmuję, chociaż nie wiem jak się nim opiekować, ale jego też kocham, w końcu to syn siostrzyczki!
Braciszka też kocham i pewnie nawet zaczepiam, jak się mijamy w pracy! <3
Nie umiem w emocje, ale kocham całą rodzinkę najmocniej na świecie i będę bronić przed złem tego świata! Uwielbiam za jedzenie, bo sama nie umiem gotować, a siostrzeńca chętnie przyjmuję, chociaż nie wiem jak się nim opiekować, ale jego też kocham, w końcu to syn siostrzyczki!
Braciszka też kocham i pewnie nawet zaczepiam, jak się mijamy w pracy! <3
Gość
Gość
Cześć kuzynko . My chyba mniej więcej wiemy, czekam na jakiś wątek, skoro razem pracujemy i w ogóle...
Never fear
shadows, for
shadows only
mean there is
a light shining
somewhere near by.
shadows, for
shadows only
mean there is
a light shining
somewhere near by.
wszystko pięknie! <3 Aspen chyba zapomnę
do not cry because it is over
Peony Sprout
Zawód : własna hodowla Mandragor & warzenie eliksirów
Stan cywilny : Wdowa
nie widziałam cię już od miesiąca. nic.
jestem może bledsza,
jestem może bledsza,
Nieaktywni
Siostrzyczka
To ja ci pewnie matkowałam w szkole, roztaczając nad tobą opiekę z racji mniejszej różnicy wieku, ale i tak Piwka była naszą Matką Przełożoną :solol: I jak akurat ona nie mogła podesłać ci jedzenia, to pewnie robiłam to ja - szczególnie jeśli chodzi o siaty z Miodowego Królestwa Taka drobniutka jesteś, pewnie niedożywiona przez te straszne treningi Umieram o ciebie ze strachu i staram się cię wyciągać do ludzi!! I nie wiem co jeszcze, ale to piękna miłość siostrzana
To ja ci pewnie matkowałam w szkole, roztaczając nad tobą opiekę z racji mniejszej różnicy wieku, ale i tak Piwka była naszą Matką Przełożoną :solol: I jak akurat ona nie mogła podesłać ci jedzenia, to pewnie robiłam to ja - szczególnie jeśli chodzi o siaty z Miodowego Królestwa Taka drobniutka jesteś, pewnie niedożywiona przez te straszne treningi Umieram o ciebie ze strachu i staram się cię wyciągać do ludzi!! I nie wiem co jeszcze, ale to piękna miłość siostrzana
( i need your teeth )
in me, slow and vicious, to tell me my armor is just skin, bones, only bones
Pomona Vane
Zawód : nauczycielka zielarstwa
Stan cywilny : Zamężna
ty jesteś tym co księżyc
od dawien dawna znaczył
tobą jest co słońce
kiedykolwiek zaśpiewa
Genetyka : Czarownica
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Siostra
Wszyscy mi matkują i ślą jedzenie! Ale to dobrze, bo sama nic nie stworzę, więc biorę wszystko jak leci i kocham najmocniej na świecie! Jak mam czasprawie nigdy, to planuję różne spotkania i odwiedziny, żeby się jakoś odwdzięczyć za to wszystko <3 I może nawet jakieś małe prezenty podrzucam w formie swoich brzydkich prac!
Kuzynko! Nie mogę się doczekać, będziemy wspólnie narzekać na pracę i współpracowników
Wszyscy mi matkują i ślą jedzenie! Ale to dobrze, bo sama nic nie stworzę, więc biorę wszystko jak leci i kocham najmocniej na świecie! Jak mam czas
Kuzynko! Nie mogę się doczekać, będziemy wspólnie narzekać na pracę i współpracowników
Gość
Gość
Zawilec
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania